Purchase Tramadol Uk Buy Ultram Tramadol Online Tramadol Online Europe Order Tramadol Florida Tramadol Order Online Tramadol 50Mg
Oleksandr Osipov / Shutterstock.com

Rundens kapteinvalg: Er denne Man City spilleren fortsatt aktuell?

Fotballsonen vil før hver runde presentere fem kapteinsvalg til denne runden og gi en liten begrunnelse for hvorfor det skal være akkurat disse du bør se etter. De tre beste valgene blir skrevet opp i rangert rekkefølge. De to siste valgene vil være mer «diff-valg», altså gode valg som absolutt kan gi gode poeng, men som kanskje kan gi deg noen ekstra poeng på rivalen din når det trengs.

Glad i FIFA ?
Nå arrangerer vi en 20 000 kr FIFA 20 Online turnering!

Slik melder du deg på!

Nummer 1 – Sergio Aguero
Manchester City har den mest fristende kampen for en kaptein denne runden, men Sterling når ikke helt opp i kåringen. Mannen som vi mener bør vurderes sterkest om du har han på laget er kongen av FPL, nemlig Sergio Aguero. Er det en man kan være trygg på når City spiller hjemme mot svakere motstand så er den den argentinske legenden. Har scoret mål i hver kamp til nå, og sist hjemmekamp var det hele to mål og en målgivende. Er det nå hattricken kommer da?

Ser meget pigg ut i år og har sammen med Firmino kommer til flest skudd denne sesongen. Kun slått av Sterling og Rashford (straffer) på xG, så her bør man kunne forvente litt om City spiller bedre enn sist runde.

Nummer 2 – Raheem Sterling
JA! Sterling er og bør fortsatt være aktuell for å være din kaptein denne runden. Har ligget litt bredere i det siste enn tidligere og dermed ikke like mange touch inni boks. Et mulig scenario denne runden er faktisk at godeste Mendy er tilbake, og da blir det mer innover banen på Sterling igjen ettersom han liker å gå rundt, mens Zinchenko liker å gå innover. Ellers, så kommer fortsatt Sterling til mange sjanser, det er bare uttellingen som ikke har vært helt topp de siste kampene. Mot Norwich var han kun et stang-treff ifra å sannsynligvis ende opp med nok en solid poengsum. Om man bruker logaritmer fra FantasyFootballFix ser man også at det er Sterling som gang på gang er ventet å score flest poeng, noe som også er tilfelle her.
Vil nok også være den mest valgte kapteinen denne uka, så uansett et trygt valg.

Fantasy Champions League
Bli med i vår fantasy liga og kjemp om store summer!
Slik melder du deg på!

Nummer 3 – Pierre-Emerick Aubameyang
Er dette ligaens beste avslutter? Spiller på et lag som ikke imponerer, men heldigvis for Arsenal så trenger ikke Auba så mange sjanser for å sette ballen mål. Har i hele sin tid i PL likt seg på hjemmebane som svakere motstand, og puttet jevnt i disse kampene. Aston Villa er nyopprykka og skal ikke henge med om Arsenal sitt offensive får ut potensialet. Det har de ikke gjort så langt i sesongen, men uansett har Auba kommet til 16 skudd og syv av dem på mål, og gang på gang har han heat maps som viser at han er der han skal være. Med Lacazette ute spiller han også midtspiss og er nok garantert mannen som også skal ta straffene. Er dog litt ujevn i prestasjonene og skummel å gi kapteinsansvaret, men om man sitter med han er det nå man skal prøve seg.

MDI / Shutterstock.com

Nummer 4 – Lucas Digne
Den første diffen er et ganske spenstig valg om noen tør å gi han ansvaret. Tradisjonelt sett velger man angrepsspillere som kaptein ettersom det vanligvis er betydelig høyere sjanse for at Salah scorer enn at en forsvarspiller får uttelling eller holder nullen. Med Digne i denne kampen ligger derimot sjansen for de to siste tingene litt høyere enn normalt. Everton skal være bedre enn Sheffield, og kun med en CS er det mange poeng å hente i og med at Digne (og backer generelt) fort får bonus. Videre kjenner jo alle som følger litt med til at Digne prøver seg på ekstremt mange innlegg, får prøve seg på frispark og corner en del ganger og kommer selv i avslutningsposisjoner i ny og ne. Han kan alltids få med seg målpoeng med andre ord. Kombinasjonen av potensial for CS og målpoeng gjør at han kan vurderes, og poengsummen blir da fort ganske høy.

Nummer 5 –Nicolas Pepe
Her handler det som med Auba om at Arsenal må få ut potensialet sitt offensivt. I så fall scorer de flere mål, og da skal man ikke se bort ifra at nyervervelsen kan vise seg frem. Pepe har slitt litt med uttellingen og har bare en målgivende til nå. Har derimot til tider sett livlig ut frem til sluttproduktet skal vises frem. 13 skudd har det blitt og seks forsøk på assist. Dette er på en del færre minutter en konkurrentene, ettersom han bruke litt tid på å komme seg inn i laget. Nå er han fast og ganske involvert. Har kun 30 touch mindre enn Sterling på ball til sammenlikning. Heat maps viser at posisjonen er offensiv og spennende, der man ser at han liker seg innover i banen fra kantposisjonen sin. Valgt av 3,6 %, så her har man litt av en joker som kaptein om man vil gutse litt.

Vi gir ut det nye FIFA 20 spillet til alle nye kunder!
Benytt deg av tilbudet her!

Liverpool gutta er også gode valg, men kom bak de tre første i køen denne runden mener vi, og de kategoriseres ikke som «diff-valg».

Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheterUkategorisert

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker