Tramadol Order Online Uk Tramadol American Express Tramadol Online Best Price Buy Cheap Tramadol Online Cod

FPL: Oppsummering: GW5

Fotballsonen skal denne sesongen ta et tilbakeblikk på hver gameweek, for å gi våre lesere best mulig oversikt over hva man kan hente ut av runden i et FPL-perspektiv. Hva kan tallene fortelle oss fra runden som gikk, og har vi kanskje observert noe man ikke kan hente ut fra statistikkene?

Flest poeng

Heung-Min Son – 16p

Sadio Mané – 15p

Tammy Abraham, Serge Aurier – 14p

Rundens overraskelse

Her er er det bare et svar. Norwich tok det som kan komme til å bli stående som sesongens skrell på Carrow Road. En helt utrolig imponerende 3-2 seier mot Manchester City. Pukki leverer igjen, Cantwell scoret, og Agüero har scoret i hver kamp. De regjerende mestrene er nå fem poeng bak Liverpool. Flere trodde at Wolves skulle gi Chelsea en real kamp om poengene på hjemmebane, det var de aldri i nærheten av. Tammy Abraham stakk av med matchballen og Mason Maunt fortsetter å prestere. Alle Chelseas mål så langt har blitt scoret av spillere fra eget akademi, noe som må kunne sies å være meget imponerende.

Rundens skuffelse

Manchester City skuffet kraftig mot Norwich, men mer bekymrende for FPL-managere er det at Raheem Sterling går av banen uten målpoeng for andre kamp på rad. Kevin De Bruyne har vært Citys beste spiller startet på benken, det tror jeg ikke Pep tør gjøre igjen. Arsenal ledet komfortabelt 2-0 til pause mot sisteplassen, Watford. I andre omgang ble de bombardert, og mottok hele 23 skudd. Sluttresultatet ble 2-2. Ingen lag i noen av topp 5 ligaene i Europa har mottatt mer skudd en Arsenal (96)!

Prisøkning (utvalgte)

Heung-Min Son – 9.5 -> 9.6

Teemu Pukki – 7.0 -> 7.1

Mason Mount – 6.4 -> 6.5

Tammy Abraham – 7.2 -> 7.3

Prisnedgang (utvalgte)

Gylfi Sigurdsson – 7.8 -> 7.7

Raúl Jiménez – 7.4 -> 7.3

Moise Kean – 6.8 -> 6.7

Underliggende stats (utvalgte)

  • Raheem Sterling har flest berøringer i boks, med Mohamed Salah rett bak. Sterling har flest skudd innenfor boksen (17), hvorav 8 av dem er på mål, kun slått av Pukki. City vingen kommer nok til å score igjen veldig snart.
  • Son herjet og scoret 2 mot Crystal Palace. Til tross for å ha stått over de to første kampene har han nest flest touch i boks av spillere som har eierandel på under 10%. Veldig spennende spiller, men er også dyr. Bra å hoppe på tidlig dersom Son-toget begynner å rase avgårde for alvor.
  • Trent Alexander Arnold har nest flest forsøk på assist i hele GW5 med sine 7. Han har også skapt flest sjanser i hele ligaen så langt. Selv om det ikke ble return denne runden, er han en etter min mening en av de spillerne som er viktigst å ha på hele spillet. Man tenker kanskje at Liverpool ikke har holdt nullen, og at han derfor ikke er nødvendig å ta på, men ikke glem at de har sluppet inn færrest mål i Premier League. Bare vent, de rene burene kommer.

Lærdom fra helga

  • Norwich kommer ikke til prestere slik de gjorde mot Manchester City hver helg. Ikke i nærheten av hver helg engang, men nå kan man ikke unngå Pukki lenger. Han leverer hver eneste helg, og ser ikke ut til å stoppe ennå. Emi Buendia og Todd Cantwell leverte også målpoeng. Dette Norwich laget kan score mål mot absolutt alle.
  • Chelsea har Liverpool neste runde, men etter det har de grønt program helt til de møter Manchester City i GW 13. Offensiv Chelsea begynner å se ut som et must-have nå, enten det er Mount, Abraham eller begge. Ungguttene er i fyr og flamme der fremme.
  • Etter alle ryktene om Eriksen, Vertonghen og Alderweirld ut i sommer ser det endelig ut til at Pochettino har fått orden på sakene. Tottenham strålte mot Palace. De har fire relativt lette kamper på rappen nå, ser til Tottenham spillere både offensivt og defensivt fremover.


Kategorier
FantasyFantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker