Cheap Tramadol Canada Can U Get Tramadol Online Tramadol Online Order Order Tramadol Cod Overnight

Oddstips: Eidsvold Turn – Stabæk2

Topp mot bunn på Eidsvollhallen kunstgress. Eidsvold ustoppelige ut, og Stabæk har falt godt ned i nedrykksstriden. Stabæk mobiliserer og kommer til å stille sterkt her. Dragsten sine menn er på vei mot opprykk.

Kamp: Eidsvold Turn- Stabæk2
Spill: Over 3.25 mål
Odds: 1.55
Bookmaker: Rizk
Frist: 16.09.19 kl 19:00
Innsats: 4/10 units

Liga: NorskTipping-ligaen avd1

Eidsvold Turn gjorde jobben borte mot et ungt Molde2-lag forrige runde. De er nå ubeseiret i 5 kamper på rad, og jeg har veldig troen på opprykk til dette laget. André Nordlie (kne), Lars Jørgen Mork (kne) ute til neste år. Stian Teksum (kne) ute en mnd til. Alle er normalt spillere som går rett inn i startelleveren. Herman Henriksen er på vei tilbake etter skade. Turn har greid seg fint uten disse hittil.

Stabæk ligger under streken, og skal de overleve er dem nødt til å begynne å plukke poeng. De har 4 poeng opp til Kråkerøy som ligger på trygg grunn. Ryktes at de kommer med Kassi, Hernandez, Vetlesen, Edvardsen, Kosuke, Jenssen, Riise og Ulla. Så de gjør det de kan for å overleve i avdelingen.

Taler for spillet:

  • To offensive lag med forskjellige utgangspunkt. Stabæk må jage mål for å vinne. De er i poeng nød og må fram på banen. Eidsvold Turn kommer til å spille sin “sexy-fotball” som de alltid gjør, og det garanterer stort sett mål.
  • Stabæk dundrer på med spillere fra a-laget, og det skal være litt mål i den gjengen de sender til Eidsvold ikveld.
  • 6 av 9 bortekampene til Stabæk2 har gått over 3.25 mål i år.

Taler mot spillet:

  • Bare 1 av de 4 siste kampene til Eidsvold Turn har gått over 3.25 mål. Dragsten sine menn og skader/suspensjoner har gjort at de ikke er like råe offensivt som vanlig.
Kategorier
BreddefotballNorgeNyheterTipping

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker