Order Tramadol Overnight Uk Tramadol Rx Online Order Tramadol Online Mastercard Tramadol 50Mg Buy Online Order Tramadol Canada Tramadol Rx Purchase
Vlad1988 / shutterstock.com

God verdi på Atl. Madrid!

Vi flytter oss over til den spanske toppdivisjonen hvor vi har funnet frem til et spill i kampen mellom Atl. Madrid mot Eibar!

Dagens tips fra spansk fotball er på en sterk favoritt, og laget det handler om er laget som har imponert klart mest av alle de siste månedene. Etter en knallsterk sommer hvor de har imponert i treningskamper har Atletico Madrid tatt to sikre seire i serien selv om de har vært rammet av utestengte spillere og skader. Som vanlig er det en bunnsolid defensiv som er resepten, men foran denne kampen er også Diego Costa tilbake etter skade. Nå skal han danne spisspar med et av verdens største talenter, portugisiske Joao Felix.

Eibar på sin side har to viktige forsvarsspillere ute (Burgos og Cote) og har ikke sett bra ut i de første kampene. Med et Atletico Madrid som endelig har tørt krutt fremover på banen i kombinasjon med et Eibar som ikke har en godt inndrillet forsvarssfirer, så ser vi for oss et matchbilde med et lag på banen her.

Vi velger i dag at favoritten vinner til pause, et spill vi ikke tar altfor ofte, men som i dag gir mening av flere årsaker.

  1. Diego Costa er tilbake etter skade og det er ikke sikkert han står 90 minutter, men de første 45 min er han nok i slag når Simone velger å bruke han.
  2. Real Madrid og Barcelona har slitt litt og det er store muligheter for Atletico å komme seg i serieledelse med en liten luke fra start så de vil garantert fremstå sterk motiverte
  3. Med et par viktige forsvarsspillere ute vil garantert Atletico Madrid gå knallhardt for å utnytte strukturelle problemer i forsvaret til bortelaget før de får justert seg inn

Rizk har 2,05 i odds på at Atl. Madrid leder til pause som vi absolutt synes er spillbart i dag.

Atletico Madrid kan faktisk sørge for fest hjemme mot Eibar hvor vi tror sterkt på hjemmelaget.

Kategorier
SpaniaTipping

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker