Buy Cheap Tramadol Cod Tramadol Illegal Order Online Tramadol Hexal 100Mg Online Buying Tramadol Online Buy Cheapest Tramadol Order Tramadol With Mastercard
Christian Bertrand / Shutterstuck.com

LaLiga runde 3!

Osasuna – Barcelona. Lørdag kl 17:00.

Osasuna er tilbake igjen i det gjeveste selskap. Dette er et lag som har vært mye opp og ned de siste sesongene, men de har rykket opp med håp å bli i Spanias øverste divisjon en god stund denne gangen. Klubben fra Pamplona har også hatt en meget godkjent start i LaLiga denne sesongen etter to spilte serierunder. I sesongåpningen slo de Leganés 0-1, også spilte de 0-0 mot Eibar i forrige kamp. Dermed står de med fire poeng på de to første kampene.

Imagestuckdesign / Shutterstuck.com

Skaff deg lykkeboxeren fra ComeOn nå!
Siste sjanse i dag, 31. august.

Se opp for
Rubén García spilte en viktig rolle i at Osasuna klarte å avansere opp til LaLiga. Den offensive midtbanespilleren var forrige sesong svært toneangivende i mye av det de foretok seg offensivt, og han noterte seg for syv mål og ni målgivende pasninger. 26-åringen har spilt en kamp for Osasuna denne sesongen, men det forventes mye av han og får han en god sesong så ser ting lyst ut for klubben fra Pamplona.

Mulig startellever
Martínez – Vidal, Aridane, García, Estupiñan – Moncayola, Oier – Torres, Ruben García, Ibáñez – Ávila

Det er alltid mye oppmerksomhet rundt Barcelona, men i det siste virker det som at fokuset har vært mer på Neymar enn de sportslige tingene som foregår i klubben. Vertfall med tanke på hvordan media holder på, og flere i Barcelona-ledelsen er blitt sett i det offentlige på vei til Paris for å forhandle. På banen har de gjort to helt forskjellige kamper med tanke på det prestasjonsmessige. I serieåpningen leverte de nærmest til stryk, og spilte en dårlig kamp som endte med 1-0-tap mot Athletic Club. Forrige helg var de dog tilbake igjen til det Barcelona-laget vi kjenner igjen når de knuste Real Betis 5-2 på hjemmebane, og det uten Messi og Suarez. Katalanerne står bokført med tre poeng på to kamper.

Se opp for
Antoine Griezmann styrte virkelig showet mot Real Betis. Han var direkte involvert i nesten alt de skapte offensivt, og kronet en veldig god kamp med to scoringer. Lionel Messi og Luis Suarez er ute i denne kampen grunnet skade, og dermed er det mye som henger over skuldrene til den franske superstjernen. En ting er vertfall sikkert, og det er at denne spilleren kommer Barcelona-supporterne til å ha mye glede av i de neste årene.

Christian Bertrand / Shutterstuck.com

Mulig startellever
Ter-Stegen – Semedo, Pique, Lenglet, Alba – Roberto, Busquets, De Jong – Rafinha, Griezmann, Pérez

Atlético Madrid – Eibar. Søndag kl 19:00.

Det har vært knyttet mye tvil til Atlético Madrid i forkant av denne sesongen, men faktum er at de har erstattet de sentrale spillerne de mistet på en veldig god måte. Nærmest alle som har kommet inn portene på Wanda Metropolitano er perfekte Simeone-spillere, og det har man også sett i de to første kampene denne sesongen. Los Rojiblancos har vunnet begge kampene sine 1-0 mot Getafe og Leganés. De er i forkant av denne runden det eneste laget, sammen med Sevilla, som står med full pott etter to kamper.

Se opp for
Joao Felix er uten en skygge av tvil den beste unge spilleren i LaLiga. Han ble hentet for hele 126 millioner euro fra Benfica, og har i de to første serierundene vist prov på hva som bor i han. I sesongens første kamp mot Getafe hadde han blant annet et ellevilt raid som endte med at han ble klippet ned og fikk straffespark. Den tok Morata og bommet, men man kunne allerede da se at det bor noe helt spesielt i den unge portugiseren som egentlig har kommet inn som erstatter for Griezmann.

Lev Radin / Shutterstuck.com

Mulig startellever
Oblak – Trippier, Savic, Gimenez, Lodi – Koke, Llorente, Saul – Joao Felix, Costa, Lemar.

Eibar er blitt kjent de siste sesongene for å være et meget god hjemmelag. De setter motstanderne sine under et vanvittig trykk, og det er alltid vanskelig å komme til lille smale banen på Ipurua å plukke poeng. Denne sesongen åpner de med tre bortekamper, og man har sett at det har gått utover mannskapet til Mendilibar. Baskerne tapte første kamp 2-1 mot Mallorca før de forrige helg spilte uavgjort mot Osasuna. De står dermed med et poeng på de to første kampene sine, og dersom ting går som det egentlig skal vil de fort stå med et poeng på de tre første.

Se opp for
Takashi Inui er tilbake i Baskerland. Kantspilleren fra Japan var veldig god sist han var i Eibar, men tilbringte forrige sesong i Real Betis og Alavés. Det gikk ikke som planlagt, og i forkant av årets sesong returnerte han til stor glede blant sine lagkamerater og supportere. Eibar er et meget populært lag i Japan og det er mye på grunn av Inui.

Mulig startellever
Dmitrovic – Tejero, Paulo Oliveira, Álvarez, Arbilla – Orellana, Diop, Escalante, De Blasis – Sergi Enrich, Kike Garcia

Villarreal – Real Madrid. Søndag kl 21:00.

Villarreal har hatt en skuffende start på sesongen, det må man kunne si. Etter en begredelig sesong i fjor, er forventningene mye høyere nå og det forventes at den gule U-båten skal klare å ende på en god plassering på øvre halvdel av tabellen. I de to første kampene har det ikke vært mye bra fra Villarreal. I sesongpremieren ledet de 4-2 mot Granada, men rotet det til og det endte til slutt 4-4. Forrige kamp skuffet de nok en gang og tapte 2-1 borte mot Levante. De har dog en unik evne til å gjøre ting vanskelig for de store klubbene på hjemmebane, og her er de nok heltente på å slå et Real Madrid-lag som ikke er i nærheten av å være det de var for noen sesonger siden.

Se opp for
Samuel Chukwueze er fremdeles her, og ingen annen klubb har hentet stortalentet. Det får være deres tap, og Villarreals vinn. 20-åringen fra Nigeria er lynhurtig, og har noen helt spektakulære dribleferdigheter som kan få den ene backen etter den andre i LaLiga til å bli svimmel. Han står nå med ni landskamper for Nigeria, og denne sesongen forventes det store ting av han i den gule trøyen. Forrige sesong ble det fem mål og to målgivende pasninger på 26 kamper i LaLiga, og der får vi nok se en forbedring denne sesongen.

Vinn 221 000 kr denne helgen!
Meld deg på tiern!

Mulig startellever
Fdez – Mario Gaspar, Albiol, Pau Torres, Quintilla – Iborra, Cazorla – Ekambi, Moi, Chukwueze – Gerard Moreno

Real Madrid leverte en veldig god kamp i første runde mot Celta Vigo, og vant 1-3 til tross for å ha spilt med en spiller mindre i store deler av kampen. Forrige kamp var de dog til å kjenne igjen fra slik de har spilt i LaLiga de to siste sesongene. De hadde full kontroll på Real Valladolid, men eneste de hadde å komme med var innlegg på innlegg, og til slutt glapp det og det endte 1-1. Optimismen har raskt blitt snudd igjen, og nå er faktisk Zidane under press allerede etter to serierunder. Los Blancos har Villarreal, Sevilla og Atlético Madrid borte i september og uten Eden Hazard i denne kampen kan det fort bli en kamp med lite poeng og dårlig stemning igjen.

Se opp for
En av fotball-Europas mest undervurderte spisser etter undertegnedes mening, Karim Benzema. Han scoret 21 mål i serien forrige sesong, og var den eneste av de rutinerte spillerne som presterte slik man forventer. Han er den fjerde mestscorende spilleren i Champions League-historien, og i tillegg er han så vanvittig mye mer enn bare en målscorer. Han har åpnet denne sesongen friskt og står med to mål og en målgivende pasning på de to første kampene.

Anton_Ivanov / Shutterstuck.com

Mulig startellever
Courtois – Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo – Modric, Casemiro, Kroos – Bale, Benzema, Vinicius

Kategorier
Forhåndssaker og kampreferatNyheterSpaniaTipping

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker