Tramadol Uk Order Tramadol Hcl Online Order Tramadol Online Cash On Delivery Where Can I Buy Cheap Tramadol Online
Vlad1988 / Shutterstock.com

LaLiga runde 2!

Real Madrid – Real Valladolid. Lørdag kl 19:00.
Det er over 100 dager siden Real Madrid spilte hjemmekamp på mektige Santiago Bernabéu, og i kveld skal det mestvinnende spanske laget gjennom tidene returnere til sitt hjem. Det har vært en trøblete pre-season for Los Blancos, noe som har fått mange til å tvile på dette laget. Dog så viste de hva som fremdeles bor i laget i sesongåpningen, og tok skalpen på Celta Vigo 1-3 på bortebane, til tross for å ha spilt store deler av andreomgangen med en mann mindre. Det har gitt laget og supporterne ny giv, og jeg regner med de kommer til å spille en god kamp på hjemmebane mot Real Valladolid.

Se opp for
James Rodriguez har de to siste sesongene vært på utlån hos Bayern München, men er nå tilbake i den spanske hovedstaden igjen. Det har vært mye rykter rundt han og spekulasjoner om at han skal vekk, men det ser ut som at han blir og i kveld bør han ha muligheter for spilletid. Han satt hele kampen på benken sist mot Celta Vigo, men med Luka Modric som er ute med suspensjon her så øker det sjansen for at fan-favoritten James kan få noen minutter i den kongehvite drakten igjen.

Mulig lagoppstilling
Courtois – Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo – Isco, Casemiro, Kroos – Bale, Benzema, Vinicius.

Real Valladolid tar turen til Madrid, og med på flyet er Real Madrid-legenden, Ronaldo 9, som er deleier i Valladolid-klubben. Hjemmelaget klarte tross flere vanskeligheter å holde seg i serien forrige sesong, og kommer til å få det tøft denne sesongen også. De har til tross for det åpnet sesongen på best mulig måte ved å ta tre poeng på en tøff arena som Benito Villamarín. Når Joel Robles i Betis-buret ble utvist etter åtte minutter, så fikk Real Valladolid det lettere enn forventet og vant 1-2. De får det nok ikke lett på Bernabéu i kveld.

Se opp for
Óscar Plano har gått gradene i Real Madrid, og står faktisk med 40 kamper for klubbens B-lag, Real Madrid Castilla. Kantspilleren var god for Real Valladolid forrige sesong, og leverte åtte målpoeng på 33 kamper. Ingen spektakulære tall, men det var med å bidra til at de klarte å holde seg i LaLiga. Det er typisk at denne type spillere står fram og viser seg fra sin beste side når de møter Real Madrid, og Óscar Plano kan fort finne på mye farligheter for bortelaget i kveld.

Mulig lagoppstilling
Masip – Moyano, Kike Olivas, Salisu, Nacho – Antoñito, Míchel, Anuar, Plano – Ûnal, Sergi Guardiola

Barcelona – Real Betis. Søndag kl 21:00.

Barcelona har hatt en god pre-season og forsterket seg med spillere som Griezmann, Frenkie de Jong og Junior Firpo, men det de leverte i serieåpningen mot Athletic Club var ikke mye å skryte av. Katalanerne manglet riktig nok Lionel Messi, men de leverte en svært svak og anonym serieåpning som endte med 1-0-tap på San Mamés etter en sen scoring av Artiz Aduriz. Den siste uken har det svirret mange rykter rundt en Neymar-retur, og det er egentlig det som har vært hetest i mediene til tross for tap i første runde. Lionel Messi har trent for fullt og bør være tilbake til denne kampen, noe som naturligvis vil gjøre Barcelona mye sterkere.

Se opp for
Antoine Griezmann har et stort press på seg å må levere varene etter alt det kaoset han har vært med på å skape de siste månedene. Den kontroversielle spilleren laget en film for to sesonger siden der han annonserte at han blir i Atlético Madrid, og bare et år senere forsvant han til Barcelona og forhandlet med de mens Los Rojiblancos skulle spille viktig Champions League-kamp. Hvis han klarer å levere varene i katalonia så skal det bli vanskelig å slå Barcelona, men det er interessant å se hvordan han skal tilpasse seg laget, da han ofte er en spiller som søker de samme rommene som Lionel Messi.

Mulig startoppstilling
Ter Stegen – Semedo, Pique, Lenglet, Alba – Rakitic, Busquets, De Jong – Rafinha, Messi, Griezmann

Real Betis har vært veldig sterke på overgangsvinduet i sommer, og spillere som Alfonso Pedraza, Borja Iglesias og sist men ikke minst, Nabil Fekir, er fantastiske signeringer. De gikk dog på en kraftig smell når deres målvakt ble utvist etter åtte minutter på hjemmebane i sesongpremieren mot Real Valladolid. De bet godt fra seg, men tapte 1-2, noe som er skuffende på hjemmebane mot et antatt svakere lag. Nå tar de turen til Barcelona, der de spilte fantastisk og vant forrige sesong. Borja Iglesias er et spørsmålstegn med tanke på en liten skade, men uansett hva Betis stiller med her vil de være underdogs.

Se opp for
Nabil Fekir var for et år siden nesten klar for Liverpool, men den medisinske testen gikk etter rapportene å dømme i vasken og det ble ingenting av den overgangen. Nå har han altså gått fra å bli mulig Champions League-vinner, til den spanske byen Sevilla og Real Betis. Han har fantastisk teknikk, god pasningsfot og et skuddfot som det lukter krutt av. Franskmannen kommer til å bli en fan-favoritt på Benito Villamarín, og Barcelona må virkelig demme opp for hans trusler dersom de ønsker å vinne denne kampen.

Mulig startellever
Martín – Emerson, Bartra, Sidnei, Pedraza – Carvalho, Guardado – Canales, Fekir, Tello – Loren


Kategorier
Forhåndssaker og kampreferatNyheterSpania

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker