Where Can I Buy Cheap Tramadol Online Tramadol Online Cod 180 Buying Tramadol Online Tramadol Mexico Buy Tramadol Online Prescription Buying Tramadol In Mexico
Jose Breton- Pics Action / Shutterstock.com

Serie A Tabelltips: Hvordan ender toppkampen?

Du kan lese de tre artiklene om resten av Serie A-tabellen her:
6-10
10-15
16-20

Fotballsonen ser nærmere på den kommende sesongen i Serie A og gir deg vårt tabelltips. Her tar vi for oss lagene vi tror vil kjempe i toppen og spille om ligagullet!

5. plass: Roma

  • Stadion: Stadio Olimpico (Kapasitet: 70 650)
  • Trener: Paulo Fonseca (Ny)
  • Stjernespiller: Edin Dzeko
  • Se opp for: Nicolo Zaniolo
  • Forrige sesong: 6. plass

Roma leverte ikke helt som forventet i fjorårssesongen og har som en følge av det foretatt et trenerbytte i sommer. Paulo Fonseca har kommet inn, med en solid merittliste fra Shakhtar. I portugisisk fotball leverte han noe mer varierende, men med Fonseca inn har vi tro på et lite løft sammenlignet med hva man så under Di Francesco og Ranieri.

I sommer fikk romerne en kjip start på overgangsvinduet når den strålende stopperen Kostas Manolas forlot klubben til fordel for Napoli. Senere forlot også lovende Luca Pellegrini til Juventus, men her kom Spinazzola motsatt vei og han bør styrke laget. På stopperplass er Gianluca Mancini hentet inn etter en svært lovende sesong i Atalanta. El Shaarawy, Gerson, Nzonzi og klubblegende Daniele De Rossi har alle forlatt klubben. Sistnevnte kan bli et stort tap i form av sin rolle som leder i laget, men i Diawara og Veretout har de fått på plass solide midtbanespillere. Pau Lopez bør styrke laget, etter en lite imponerende debutsesong fra Robin Olsen og Zappacosta gir økt bredde i forsvar. Totalt sett ser Roma ut til å være styrket i noen lagdeler, men tapet av lederne Manolas og De Rossi kan bli tungt. Vi tror Roma klarer å klatre en plass fra i fjor og har plassert dem på femteplass.

4. plass: AC Milan

  • Stadion: San Siro (Kapasitet: 80 000)
  • Trener: Marco Giampaolo (Ny)
  • Stjernespiller: Gianluigi Donnarumma
  • Se opp for: Rafael Leao
  • Forrige sesong: 5. plass

Gennaro Gattuso klarte å løfte Milan etter en rekke dårlige sesonger og i fjor var Milan uhyre nært å ta en plass i Champions League, men det offensive samspillet var ikke godt nok og til slutt endte Milano-klubben ett fattig poeng bak Inter og Atalanta. Etter sesongen trakk Gattuso seg omtrent samtidig som sportsdirektør Leonardo. Dermed fikk Paolo Maldini ansvaret for å gjenreise klubben, og med Giampaolo på plass håper Rossoneri å få på plass en tydelig offensiv struktur samtidig som man skal ivareta det defensive Gattuso har bygd opp.

Nær som vanlig har Milan også gjort en del utskiftninger i dette sommervinduet. De slapp hele fem A-lagsspillere på utgående kontrakt, og har også solgt Patrick Cutrone til Wolves. Det har ellers versert mye rykter om spillere ut, men foreløpig er det bare Diego Laxalt som ser ut til å forlate klubben. Inn har Theo Hernandez, Ismael Bennacer, Rafael Leao, Leo Duarte og Rade Krunic kommet. De tre første ventes å styrke elleveren og blir viktige spillere i det nye 4-3-1-2-systemet man vil benytte under Giampaolo. Det kan ta litt tid før ting setter seg, men kvaliteten i Milan-troppen ser bra ut og når Atalanta forsvinner ut av topp 4 har vi tro på at Milan igjen skal returnere til det gode selskap i Champions League. Denne sesongen er de forøvrig utestengt fra deltagelse i Europa League grunnet brudd på FFP.

3. plass: Napoli

  • Stadion: San Paolo (Kapasitet: 60 250)
  • Trener: Carlo Ancelotti (Siden mai 2018)
  • Stjernespiller: Lorenzo Insigne
  • Se opp for: Hirving Lozano
  • Forrige sesong: 2. plass

Napoli har de siste sesongene utpekt seg som det nest beste laget i Italia, og har blitt nummer to i tre av de fire siste sesongene. Forrige sesong ble dog en stor skuffelse sammenlignet med de tidligere sesongene dersom man ser på hvor mange poeng man tok og hvilke prestasjoner som ble levert. Carlo Ancelotti har ikke lykkes helt så langt, og vi tror Napoli får det litt tøffere denne sesongen, selv om de åpenbart blir å regne med.

Overgangsvinduet tyder dog på at det skal bli en god sesong for Napoli. Diawara er det eneste virkelig store tapet, i tillegg til at rutinerte Raul Albiol har forsvunnet ut. Sistnevnte er erstattet av Kostas Manolas og med det er Napoli betydelig styrket på stopperplass og ser nå ut til å ha ligaens beste stopperpar. Hirving Lozano blir også en svært spennende mann å følge, når han skal inn og kjempe med Insigne, Mertens og Callejon om en plass på laget. Elmas er også en spiller som på sikt kan bli bra, og Napolis tropp ser veldig solid ut foran denne sesongen. Vi tror det blir en tett kamp i toppen og spår at Napoli ender på tredjeplass denne sesongen.

2. plass: Inter

  • Stadion: San Siro (Kapasitet: 80 000)
  • Trener: Antonio Conte (Ny)
  • Stjernespiller: Romelu Lukaku
  • Se opp for: Lautaro Martinez
  • Forrige sesong: 4. plass

Inter klarte til slutt å gripe den viktige fjerdeplassen, til tross for en svært varierende høstsesong. De kinesiske eierne synes ikke det var godt nok og Luciano Spalletti fikk sparken, til tross for at han har løftet klubben etter noen svake år. Det valget kan man riktignok forstå når Antonio Conte ble ledig på markedet og ønsket å ta over klubben. Den tidligere Juventus- og Italia-treneren har vært en suksess i så godt som alt han har gjort i italiensk fotball og det gjør at vi har tro på Inter denne sesongen.

Man har forsøkt å kvitte seg med Mauro Icardi, men har så langt ikke lykkes med det. Han er likevel erstattet av Romelu Lukaku, som vil bli Inters store stjerne denne sesongen. Belgieren vil også få med seg svært spennende Lautaro Martinez på topp. Ellers har Conte jobbet for å få en tropp som passer hans spillestil i sommer, hvilket har ført til en del endringer. Blant annet har Perisic forlat klubben til fordel for Bayern, mens en rekke signeringer har kommet inn. Godin er hentet på free transfer, Sensi og Barella skal inn og styrke midtbanen, samt at Lazaro er hentet fra Hertha. Den viktigste signeringen er uansett Conte, og den er såpass sterk at vi tror Inter tar seg opp på andreplass denne sesongen.

1. plass: Juventus

  • Stadion: Allianz Stadium (41 500)
  • Trener: Maurizio Sarri (Ny)
  • Stjernespiller: Cristiano Ronaldo
  • Se opp for: Merih Demiral
  • Forrige sesong: 1. plass

Juventus var fullstendig overlegne forrige sesong og blir det antagelig igjen i år. Masimilliano Allegri har riktignok forlatt klubben, men Maurizio Sarri er ingen dårlig erstatter. Han sliter for øyeblikket med lungebetennelse og vil neppe lede laget i sesongstarten, men vi håper og tror han vil være tilbake snart. Sarri har en tydelig tanke om hvordan fotball skal spilles og det kan bli en liten utfordring for Juventus at man nå skal forandre spillestil, men etter hvert bør seiersmaskinen komme i gang.

En rekke overganger er gjort i Torinos største klubb i sommer. Backparet Cancelo og Spinazzola er solgt, samt at lovende Moise Kean er solgt til Everton. Ellers har en rekke salg av spillere uten noen nevneverdig rolle i laget gitt en del mynt i kassa, og disse pengene er brukt på å hente blant annet Matthijs de Ligt. I tillegg til de Ligt er Demiral og Romero hentet inn på stopperplass, hvilket gjør at Rugani virker å være på vei til Roma. I de tre unge stopperne har Juventus sikret seg en lovende fremtid og sterke utfordrere til dagens stoppere. Barzagli har også lagt opp, så det vil bli spilletid på dem. Danilo og Pellegrini er hentet inn som alternativer på backplass, mens Buffon har vendt tilbake etter en periode i PSG. Fra PSG er også Adrien Rabiot ankommet, og når Juve har hentet både ham og Aaron Ramsey på free transfer må en kunne si at sommerens overgangsmarked står til godt over godkjent i Juventus. De kommer til å vinne serien nok en gang, så er spørsmålet hvorvidt de nå kan ta CL-pokalen eller ikke!

Resten av tabellen:
6. Atalanta
7. Lazio
8. Torino
9. Sampdoria
10. Fiorentina
11: Sassuolo
12: Bologna
13: Udinese
14: Cagliari
15: Genoa
16: Hellas Verona
17: SPAL
18: Brescia
19: Parma
20: Lecce

Kategorier
ItaliaNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker