Order Tramadol Online Overnight Delivery Generic Tramadol Online Tramadol Buy Overnight Tramadol Online Legal Ultram Tramadol Online Order Tramadol Online Cod
Shutterstock.com

Oddstips: Granada – Sevilla

Kamp: Granada – Sevilla
Utfall: Over 2.5 mål
Odds: 2.00
Bookie: Unibet
Frist: 20:00
Innsats: 2

Sevilla tar den korte turen for å spille bortekamp mot Granada i andre runde i LaLiga. Sevilla vant forrige helg 0-2 borte mot Espanyol og så veldig bra ut i den kampen. De håper å ligge på 1.plass etter kveldens kamp, men da må Granada bli slått slik at de kan stå med 2/2 på de første kampene.

Granada på sin side har sett bra ut i pre-season, og viste karakter i laget når de snudde 4-2 til 4-4 mot Villarreal forrige helg. Mye de må rette opp i defensivt, men samtidig et godt tegn at man klarer å score fire mål på en tøff bortebane som Estadio la Cerámica. 

Sevilla har et veldig godt spill offensivt, og spillere som Nolito og de Jong kan straffe lag når som helst i løpet av en kamp. I tillegg så viste Granada forrige runde at det bor mye offensivt spill i de også, og så tidlig i sesongen har ingen av lagene noe å tape. Jeg tror på en målrik kamp, og eventuelt kan også et spill på Sevilla-seier prøves.

Kategorier
NyheterSpaniaTipping

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker