Tramadol Online Florida Delivery Best Place For Tramadol Online Buy Generic Tramadol Online Buy Ultram Tramadol Online American Express Tramadol
Dokshin Vlad / Shutterstock.com

Mistet poeng i åpningsrunden- nå forsterker de

Allerede i første runde tapte den regjerende mesteren Bayern München terreng til sine argeste konkurrenter. Nå håper de at lånet av den brasilianske magikeren Philippe Coutinho vil hjelpe dem i jakten på sitt åttende strake ligagull.

Den forløsende første serierunden er ferdigspilt, og selv om de fleste favorittene kom godt i gang, ble det også noen oppsiktsvekkende resultater. Hertha Berlin kunne juble etter å ha tatt med seg ett poeng fra besøket på Allianz Arena. Rune Jarstein gjorde en god figur, selv om Lewandowski fant nettmaskene to ganger. Skjelbred fikk også delta i det siste kvarteret av kampen som endte 2-2. Poengtapet til Bayern gjorde at Dortmund allerede kunne skape en liten luke, og selv om Augsburg umiddelbart tok ledelsen på Signal Iduna, slo hjemmelaget voldsomt tilbake. Alcacer, Sancho og Reus havnet alle på scoringslista i 5-1 seieren, og Dortmund virker å være solide fra første spark.

Effektiviteten gjorde at Düsseldorf dro med seg en meget imponerende 3-1 seier fra sin bortetur til Werder Bremen. Bayer Leverkusen fikk det langt tøffere enn ventet mot nyopprykkede Paderborn, men dro til slutt det lengste strået med 3-2 som sluttresultat. Det ble ingen avgjørelse i den nervepirrende kveldskampen forrige lørdag. Verken Mönchengladbach eller Schalke greide å score sesongens første mål, og delte dermed poengene. Hjemmesterke Union Berlin fikk sin første smak av Bundesliga, da RB Leipzig komfortabelt seiret 4-0, mens deres motstander til helga, Eintracht Frankfurt brukte sekunder på å score kampens eneste mål mot Hoffenheim søndag ettermiddag.

Kan øke luken

Denne fredagskvelden er Bundesliga tilbake i Köln, når laget spiller sin første hjemmekamp siden opprykket. Oppgaven kunne ikke vært større, når Dortmund står på motsatt banehalvdel. Gjestene hadde en vanvittig oppvisning hjemme mot Augsburg forrige runde, og selv om det ble hele fem scoringer, kunne det fort ha blitt mye mer. Nå har de muligheten til å legge ytterligere press på Bayern, og øke luken til fem poeng før den regjerende mesteren skal i aksjon lørdags kveld. For Köln sin del er de på jakt etter sine første poeng, etter at de tapte 2-1 borte mot Wolfsburg i seriestarten. Selv om de var fult på høyde med vertene, ble ikke reduseringen til Terodde noe annet enn ett trøstemål.

Dortmund tok alle seks poengene i møtene mellom lagene når Köln sist var oppe, i 2017/2018 sesongen. På RheinEnergieStadion ble det en høydramatisk 2-3 seier til de gulkledde, som historisk sett ikke trives godt på denne banen. På 44 kamper har 22 kamper endt med hjemmeseier, 10 uavgjort og 12 borteseire. Tross det historiske overtaket, må Köln ta på seg underdogstempelet i forkant av denne kampen.J

Debut for Coutinho?

Etter en skuffende serieåpning reiser Bayern München til Veltins-Arena for å møte Schalke i sin andre seriekamp. De greide ikke å utnytte det spillemessige overtaket hjemme mot Hertha Berlin, og det er en revansjelysten gjeng som til helga drar til Gelsenkirchen. Også for Schalke sin del endte seriestarten med poengdeling, i en jevn og nervepirrende bortekamp mot Mönchengladbach. Hjemme mot de regjerende mestrene må de nok en gang sloss med nebb og klør om de skal plukke med seg poeng i den tv-sendte kveldskampen. Det største spenningsmomentet før avspark er om Philippe Coutinho får sin debut for Bayern, etter at han tidligere i uken ble presentert. Brasilianeren kommer på lån fra Barcelona, og har en oppkjøpsklausul på 1,19 milliarder om det skulle bli aktuelt å hente han permanent.

Bayern har ett ekstremt godt tak på helgens motstander. På de siste 19 oppgjørene har Bayern vunnet 16, mens det ved tre anledninger har endt med uavgjort. Det forteller alt om hvilken utfordring David Wagner har foran seg i sin hjemmedebut som Schalke-sjef. Selv om seieren uteble for Bayern, har deres målmaskin Lewandowski kommet godt i gang med sesongen, da han scoret begge målene forrige helg. Polakken har scoret i åtte kamper på rad mot Schalke, som er en av hans favorittmotstandere. Det blir ikke noe gjensyn med sin gamle hjemmebane for Leon Goretzka, som må stå over oppgjøret med en skade. 24-åringne som skrev under for Bayern som Bosman-spiller i januar 2018 hadde nok ikke fått noen fra klubben han tilbragte fem år i.

Toppoppgjør

Det er kanskje litt tidlig i sesongen for å definere kamper som toppoppgjør, men om vi tar utgangspunkt i forventningene knyttet til lagene, så må oppgjøret mellom RB Leipzig og Eintracht Frankfurt kategoriseres som nettopp det. De to braker løs mot hverandre i den første av to kamper på søndag. Begge lagene startet sesongen på best tenkelige måte, hvor Frankfurt holdt unna for Hoffenheim, etter at Hintereggers volley etter 27 sekunder ble kampens eneste mål. Etter seieren over Julian Nagelsmanns gamle klubb, venter hans nåværende klubb i denne runden. Leipzig imponerte stort, med å vinne hele 4-0 borte mot Union Berlin, som i divisjonen under var ligaens beste hjemmelag i opprykksesongen.

Leipzig har blitt oppført som storfavoritter før lagene møtes. Oksene virker å ha slipt hornene i sesongoppkjøringen, og angrepsrekka kan gjøre store skader på alle slags motstandere. Marcel Sabitzer er kanskje den som er hetest av alle om dagen. Med en scoring og tre målgivende, var han involvert i samtlige scoringer i den første runden. Tar man med cuprunden helga før, har den østeriske vingen vært sist eller nest sist på seks av syv mål så langt, og er en man Frankfurt må se opp for. Historisk sett er det ikke mange oppgjør å ta høyde for. Dette blir det syvende oppgjøret lagene imellom, hvor Leipzig har vunnet to, Frankfurt med en seier, og tre uavgjort. Det har enda ikke blitt en borteseier på de seks første møtene, men Frankfurt noterte seg med sitt første poeng på denne arenaen i det ferskeste oppgjøret de hadde, i februar.

PS: Før søndagens kamp, skal Frankfurt reise til Strasbourg, i den siste kvalifiseringsrunden til Europa League.

Bundesliga runde 2:

Fredag 23. august

Köln – Dortmund

Lørdag 24. august

Augsburg – Union Berlin

Paderborn – Freiburg

Dusseldorf – Bayer Leverkusen

Hoffenheim – Werder Bremen

Mainz – Borussia Mochengladbach

Schalke – Bayern Munchen

Søndag 25. august

RB Leipzig – Eintracht Frankfurt

Hertha Berlin – Wolfsburg   

Kategorier
Forhåndssaker og kampreferatNyheterTyskland

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker