Order Tramadol Online Overnight Delivery Best Place To Order Tramadol Online Order Tramadol Mastercard Where To Get Tramadol Online
ph.FAB / Shutterstock.com

Serie A Tabelltips: Kampen om en plass i Europa

Du kan lese de to artiklene om lag på nedre halvdel her:
10-15
16-20

Fotballsonen ser nærmere på den kommende sesongen i Serie A og gir deg vårt tabelltips. Her tar vi for oss lagene vi tror vil havne på øvre halvdel og kjempe om spill i Europa.

10. plass: Fiorentina

  • Stadion: Artemio Franchi (Kapasitet: 43 150)
  • Trener: Vincenzo Montella (Siden april 2019)
  • Stjernespiller: Federico Chiesa
  • Se opp for: Bartlomej Dragowski
  • Forrige sesong: 16. plass

Forrige sesong ble en voldsom skuffelse for Fiorentina, som vanligvis er med i kampen om spill i Europa. De endte helt nede på 16. plass forrige sesong, den svakeste plasseringen de har hatt siden de rykket opp i 2004! Om man ser bort fra årene hvor Fio ble rammet av Calciopoli så har de ikke vært så lavt på tabellen på 25 år, men vi tror det er grunn til noe mer optimisme denne sesongen, selv om de avsluttet fryktelig svakt forrige sesong.

Grunnen til det er at vi mener de har gjort en solid jobb på overgangsmarkedet i sommer, og fordi stallen ser for sterk ut til å havne i det sjiktet de gjorde forrige sesong. Med en viss skepsis til Montella som trener, en mann som ikke har levert spesielt godt på trenerbenken siden sitt forrige opphold i Firenze tilbake i 2015. Det ser ut til at Chiesa blir værende, og han blir en særdeles viktig mann for Fio! Spennende Dragowski blir også prioritert i målet, foran Lafont som lånes tilbake til fransk fotball. Ellers er Erick Pulgar signert for 10 millioner euro, en spiller som bør styrke laget! De har riktignok mistet Veretout, men Fio kom godt fra det salget når de fikk Pulgar på billigsalg. I tillegg har Pol Lirola og Kevin Prince-Boateng kommet inn, i tillegg til at Milan Badelj er tilbake i klubben på lån. Totalt sett så tror vi det hele holder til å kjempe seg tilbake på øvre halvdel, men at det ender med 10. plass for Viola.

9. plass: Sampdoria

  • Stadion: Luigi Ferraris (Kapasitet: 36 500)
  • Trener: Eusebio Di Francesco (Siden desember 2016)
  • Stjernespiller: Fabio Quagliarella
  • Se opp for: Emil Audero
  • Forrige sesong: 9. plass

Sampdoria har kjempet i sjiktet mellom 12. og 7. plass de siste årene og blir nok å finne i dette sjiktet også denne sesongen. Forrige sesong var 36 år gamle Fabio Quagliarella helt enorm og scoret hele 26 mål, hvilket gjorde ham til toppscorer i Serie A. Han står nå med 45 mål på de to siste sesongene og han blir en viktig spiller også denne sesongen, til tross for at han ikke blir noe yngre med årene. Det har vært en del utskiftninger hos Doria i sommer, så de går en spennende sesong i møte, men vi tror de kommer med på øvre halvdel.

Det største spørsmålstegnet foran denne sesongen er treneren. Eusebio Di Francesco lykkes bra i Sassuolo, men klarte ikke brasene i Roma og fikk en litt forkortet sesong der i 2018/19-sesongen. Nå skal han ta over etter Marco Giampaolo, som hadde en svært tydelig stil med Sampdoria. Det kan bli en potensiell utfordring, men spillerstallen ser relativt solid ut. De har riktignok mistet Lucas Andersen og Dennis Praet, begge for en anseelig sum med penger, men likevel to store tap rent sportslig. Inn har Audero og Jankto kommet som de to dyreste signeringene og i tillegg er det gjort flere utskiftninger i forsvaret, hvor Jeison Murillo er den mest profilerte spilleren inn. Vår egen Morten Thorsby er også ny i klubben, så gjenstår det å se om han vil få tillit når sesongen er i gang. Vi tror Sampdoria lander på beina også denne sesongen, og spår dem på en niendeplass.

8. plass: Torino

  • Stadion: Olimpico Grande Torino (Kapasitet: 28 000)
  • Trener: Walter Mazzarri (Siden januar 2018)
  • Stjernespiller: Andrea Belotti
  • Se opp for: Ola Aina
  • Forrige sesong: 7. plass

Torino var meget solide forrige sesong og tapte bare syv kamper. Kun byrival Juventus tapte færre, men det ble litt for mange poengdelinger til å henge med helt der oppe for Il Toro. Mazzarri har bygd et solid kollektiv, og gjort Torino til et lag det er særdeles vanskelig å møte. De slapp inn femte minst mål i Serie A i fjor og vi tror de blir vanskelig å slå også denne sesongen. Nå skal de dog ut i Europa ettersom Milan mistet plassen grunnet FFP, og troppen er kanskje litt for tynn til å kjempe på flere fronter.

Stjernespiss og kaptein, Andrea Belotti, har vært skadeplaget de siste sesongene, men 25-åringen er et angrep alene om han er i form. Nå får han hjelp av Simone Zaza i de periodene han trenger avlastning, og dette tror vi styrker både Torino og Belotti, som nå kan få tid uten presset på at han må spille alt. Overgangen til Ola Aina er fullført og han blir en viktig brikke. Bonifazi kan muligens også få muligheter etter å ha returnert fra SPAL, men ellers har ikke Torino kjøpt veldig mye stort i sommer. De har heller ikke mistet noen nevneverdige, utover at både Ljajic og Niang er solgt etter sine utlån forrige sesong. Stabilitet og en solid trener med et godt kollektiv lover bra for Torino, men vi tror ikke det holder helt til Europa-plass denne sesongen og spår dem på åttendeplass.

7. plass: Lazio

  • Stadion: Stadio Olimpico (Kapasitet: 70 600)
  • Trener: Simone Inzaghi (Siden april 2016)
  • Stjernespiller: Sergej Milinkovic-Savic
  • Se opp for: Joaquin Correa
  • Forrige sesong: 8. plass

Lazio hang lenge med i kampen om en plass i Champions League forrige sesong, men leverte en svært varierende vårsesong og endte til slutt på åttendeplass. Vi er noe usikre på hvor hovedstadsklubben står etter denne sommeren, med en del tvil om Simone Inzaghis rolle og en manglende vilje til å investere. Lazio er likevel såpass sterke at de kommer til å ende relativt høyt på tabellen.

Den portugisiske duoen Pedro Neto og Bruno Jordao er begge solgt til Wolverhampton denne sommeren, mens Murgia har forlatt klubben til fordel for SPAL. Badelj er lånt tilbake til Fiorentina, mens det ellers har vært relativt rolig på overgangsfronten. De to eneste (til dels) profilerte signeringene er Manuel Lazzari og Dennis Vavro, samt at Jony er hentet inn fra Malaga. Det er med andre ord ikke de helt store signeringene og vi tror ikke det holder til mer enn en syvendeplass for Lazio.

6. plass: Atalanta

  • Stadion: Atleti Azzuri D’Italia (Kapasitet: 21 300)
  • Trener: Gian Piero Gasperini (Siden juni 2016)
  • Stjernespiller: Duvan Zapata
  • Se opp for: Marco Varnier
  • Forrige sesong: 3. plass

Atalanta sjokkerte samtlige i italiensk fotball med å bli nummer tre forrige sesong! Ingen hadde ventet at Gasperinis menn skulle være i nærheten av å ta en Champions League-plass, men tvilerne måtte til slutt se at vårens store formlag til slutt tok seg forbi Inter, Milan og Roma og kapret tredjeplassen. Det betyr at forventningene er en del høyere denne sesongen, og Champions League vil nok prioriteres. Det gjør at det er vanskelig å plassere Atalanta, men vi tror ikke det blir en like stor suksess denne sesongen.

De har riktignok beholdt det meste av laget som imponerte så stort forrige sesong, men Gianluca Mancini har forsvunnet ut portene. Marco Varnier blir et spennende nytt prospekt her, som potensielt sett kan bli en strålende stopper. Skrtel er også hentet inn på stopperplass, mens Malinovskyi har kommet inn på midtbanen som et noe ubeskrevet blad for de fleste. På topp har Luis Muriel kommet inn som en forsterkning. Totalt sett ser kanskje troppen litt for tynn ut til å kjempe med lagene vi har spådd høyere opp på tabellen, men Atalanta har et spennende lag som potensielt sett kan være med i kampen om CL-plass også denne sesongen. Da er de dog avhengige av at Duvan Zapata leverer en ny monstersesong. Vi tror det ender med sjetteplass når sesongen er over, men tror Atalanta kan bli veldig spennende å følge!

Foreløpig tabell:
11: Sassuolo
12: Bologna
13: Udinese
14: Cagliari
15: Genoa
16: Hellas Verona
17: SPAL
18: Brescia
19: Parma
20: Lecce

Kategorier
ItaliaNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker