Real Tramadol Online Tramadol Online Uk Online Tramadol Cod Overnight Buy Cheap Tramadol Overnight Delivery Tramadol Online Cod

Serie A – Tabelltips: Lagene som kan puste lettet ut

Du kan lese om lagene som kjemper mot nedrykk her:
https://fotballsonen.com/2019/08/20/serie-a-tabelltips-disse-kjemper-mot-nedrykk/

Fotballsonen ser nærmere på den kommende sesongen i Serie A og gir deg vårt tabelltips. Her tar vi for oss lagene vi tror vil havne på nedre halvdel, men som slipper unna den verste nedrykksstriden.

11. plass: Sassuolo

Stadion: Mapei Stadium (Kapasitet: 23 700)
Trener: Roberto De Zerbi (Siden juni 2018)
Stjernespiller: Domenico Berardi
Se opp for: Hamed Junior Traore
Forrige sesong: 11. plass

Sassuolo endte på 11. plass forrige sesong og vi tror det blir mye det samme for Neroverdi denne sesongen. Roberto De Zerbi har vært en ettertraktet trener i sommer, men virker å bli værende. Han var mannen som ledet sitt lag til flest uavgjortresultater i Serie A forrige sesong, med hele 16 poengdelinger.

På spillersiden ser ekstremt viktige Berardi ut til å bli værende nok en sesong, men Sassuolo har mistet en del spillere i sommer. Demiral er solgt til Juventus etter en strålende fjorårssesong, Pol Lirola har forlatt klubben til fordel for Fiorentina, mens Sensi har gått til Inter. Politano har også fullført sin overgang til Milano-klubben, etter å ha vært der på lån forrige sesong. Det er med andre ord en del viktige spillere som har forsvunnet ut. Rogerio eller Sala skal ta venstrebacken, mens rutinerte Obiang er hentet inn på midtbanen. Spennende Hamed Junior Traore er lånt inn, mens Caputo er hentet inn som spissalternativ. Troppen virker totalt sett en del svekket i sommer, men vi tror Sassuolo vil ende på samme plass som forrige sesong og blir nummer 11.

12. plass: Bologna

Stadion: Renato Dall’Ara (Kapasitet: 38 300)
Trener: Sinisa Mihajlovic (Siden januar 2019)
Stjernespiller: Andrea Poli
Se opp for: Riccardo Orsolini
Forrige sesong: 10. plass

Bologna endte helt oppe på tiendeplass forrige sesong, men hadde utrolig nok bare tre poeng ned til 16. plass og seks poeng ned til nedrykk. Det kommer sannsynligvis til å bli veldig tett i dette sjiktet også denne sesongen og vi tror ikke Bologna klarer å følge opp fjoråret helt. Sinisa Mihajlovic leverte veldig bra etter at han kom inn som erstatter for Filippo Inzaghi, og det er den gode vårsesongen som løftet Bolgona såpass høyt på tabellen. Nå sliter Mihajlovic med kampen mot leukemi. Vi håper det går bra og at han kan fortsette i jobben, hvilket han foreløpig ser ut til å gjøre!

På overgangsfronten har det vært en del utskiftninger hos Bologna. Viktige Pulgar har gått til Fiorentina, mens det er gjort store utskiftninger i forsvarsrekka. Di Maio, Krafth, Helander og Ferrari har alle forlatt klubben, men erstatterne skal kunne løftet laget. Tomiyasu skal være svært lovende, i likhet med Skov Olsen. Ellers har Denswil en solid karriere i Brugge. Det ser dog noe tynt ut på backplass. Både Sansone og Soriano er signert etter å ha levert godt på våren forrige sesong, mens svært lovende Orsolini har fullført overgangen etter å ha vært på lån forrige sesong. Bologna har et bra lag på gang og kommer nok til å kjempe om å havne på øvre halvdel, men vi tror det blir akkurat i tøffeste laget og at det ender med 12. plass.

13. plass: Udinese

Stadion: Stadio Friuli (Kapasitet: 25 150)
Trener: Igor Tudor (Siden mars 2019)
Stjernespiller: Rodrigo De Paul
Se opp for: Rolando Mondragora
Forrige sesong: 12. plass

Udinese har vært i Serie A siden midten av 90-tallet, men har de siste årene vært nærmere å rykke ned enn hva de har vært topplagene. Vi tror det går mot en ny slik sesong, hvor de vil havne i det tette sjiktet midt på tabellen. Trener Igor Tudor har ikke vært i jobben spesielt lenge, men var også inne i 2018. Den gang reddet han klubben fra nedrykk etter at Massimo Oddo hadde tapt 11 kamper på rad. Det gjorde ikke Udinese forrige sesong, men hadde de ikke avsluttet sesongen sterkt kunne det fort blitt nedrykk. Tudor har med andre ord gjort det godt i begge sine perioder i Udinese, men forlot klubben etter sitt første opphold grunnet uenigheter med klubbens ledelse og det er antagelig ikke bare gull og grønne skoger i Udine.

I sommer har det ikke skjedd veldig mye på overgangsfronten for Udineses del. De har signert noen unge spillere, samt at Wallace og De Maio er hentet inn for å styrke det defensive. Ut har rutinerte Behrami gått, sammen med blant annet Wague og Karnezis. Troppen er dog stort sett den samme og det kanskje viktigste blir å beholde svært solide De Paul, som leverte strålende forrige sesong. Det blir også spennende å se om dyrkjøpte Mondragora kan fortsette sin utvikling. Udinese har en relativt ung stall som nok vil variere en del kommende sesong. Vi tror det ender med en 13. plass.

14. plass: Cagliari

Stadion: Sardegna Arena (Kapasitet: 16 200)
Trener: Rolando Maran (Siden juni 2018)
Stjernespiller: Radja Nainggolan
Se opp for: Nahitan Nandez
Forrige sesong: 15. plass

Cagliari avsluttet forrige sesong svakt og havnet i nedrykksstriden med bare tre poeng ned til nedrykk. Det er de neppe fornøyd med, men vi tror fort de vil havne i det samme sjiktet denne gangen. Cagliari scoret svært få mål forrige sesong og vi tror de vil slite med det samme denne sesongen.

Den mest merkverdige overgangen i sommer er at Radja Nainggolan er tilbake på Sardinia! Belgieren kommer på lån fra Inter grunnet at hans kone er syk og at familien er bosatt på øya. Dermed får de inn en erstatter for særdeles viktige Barella, som har forlatt klubben til fordel for Inter. Ellers er Alberto Cerri hentet inn, mens også Marko Rog har kommet på lån. Den klart mest spennende signeringen er dog Nahitan Nandez som kommer fra Boca Juniors. Den offensivt anlagte midtbanespilleren bør bli en solid tilvekst, men det er alltid spennende å se hvordan nye spillere takler tilværelsen i Serie A. Vi tror laget vil få en litt tøff sesong, men at de berger unna den verste nedrykksstriden og havner på trygg grunn som nummer 14.

15. plass: Genoa

Stadion: Luigi Ferraris (Kapasitet: 36 600)
Trener: Aurelio Andreazzoli (Ny)
Stjernespiller: Stefano Sturaro
Se opp for: Christian Kouame
Forrige sesong: 17. plass

Det er alltid veldig vanskelig å plassere Genoa, da det eneste som virker å være kontinuerlig i klubben er mangelen på kontinuitet. Klubbpresident Enrico Preziosi er det man må kunne kalle en løs kanon og klubbens nye trener Aurelio Andreazzoli er den 24. i rekken siden Preziosi overtok klubben i 2003. Genoa snitter med andre ord godt over ett trenerbytte per sesong, og den nyansatte treneren er på ingen måte den mest meriterte så det er lite som tyder på at han vil overleve en hel sesong.

Troppen har også gjennomgått store utskiftninger. Lazovic og Veloso har forlatt klubben på utgående kontrakt, unge Salcedo er solgt, Spolli er ferdig og flere spillere har gjort ferdig sine låneopphold. De har dog fått beholdt en del av spillerne de har solgt i sommer, gjennom at de er lånt tilbake kommende sesong. Dette gjelder både Christian Romero og Ionut Radu, mens Stefano Sturaro er blitt kjøpt inn etter at han var på lån siste halvdel av forrige sesong. Han vil få en nøkkelrolle, mens lovende Favilli er hentet inn som et alternativ på topp. Der spiller Kouame, som fort kan få sitt virkelige gjennombrudd denne sesongen. Han er en kraftpakke som har det meste, men det ble ikke mange nok mål forrige sesong. Genoa har også fått inn rutine i form av Christian Zapata og Lasse Schöne, samt at Lerager kan bli en fin tilvekst. Med Saponara inn på lån ser midtbanen også veldig bra ut, så troppen til Genoa er bra nok til å havne relativt høyt oppe, men kaoset i klubben gjør at vi setter dem på 15. plass.

Foreløpig tabell:
16: Hellas Verona
17: SPAL
18: Brescia
19: Parma
20: Lecce

Kategorier
ItaliaNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker