Buy Generic Tramadol Online Tramadol Buy Tramadol Online Illinois Order Cheap Tramadol Cod Tramadol Online Europe
Vi har store forventninger til stjerneduoen til Spurs denne runden. Foto: Shutterstock.com

Rundens kapteinsvalg: Gameweek 3

Fotballsonen vil før hver runde presentere fem kapteinsvalg til denne runden og gi en liten begrunnelse for hvorfor det skal være akkurat disse du bør se etter. De tre beste valgene blir skrevet opp i rangert rekkefølge. De to siste valgene vil være mer «diff-valg», altså gode valg som absolutt kan gi gode poeng, men som kanskje kan gi deg noen ekstra poeng på rivalen din når det trengs.

Nummer 1 – Harry Kane
Vårt første valg denne uka er prakteksempelet på hvordan mange velger kaptein på FPL. Kane for 11.0 er en av de ypperste spillerne på FPL. Tottenham sin toppscorerkandidat er god for opp mot 30 mål i en sesong. Han viste god form i første kamp, skuffet litt i andre kamp, og nå møter de en motstander som har hatt en svak start på hjemmebane. Et topplag på hjemmebane mot et lag i motgang er på papiret et safe og godt valg, noe som gjør at sjansene for mål bør være til stede. Newcastle er et kaotisk lag som er vanskelig å plassere, så det skal være mulig for et Tottenham med Son tilbake å score en del mål her. Ender det opp med en storseier kan man banne på at Sir Harold Kane leverer varene. Mange har dog brent seg på å ha Kane som kaptein hjemme mot gode valg før. Han har skuffet flere ganger sammen med laget sitt. Når man forventer 5-0 har Tottenham kanskje kriget inn 1-0 sent i kampen. Med Son tilbake blir det også spennende å se hvor møtende Kane blir i oppspillsfasen, kanskje havner han ned mot defensiv midtbane som det så ut i fjor? Uansett, på papiret er han det valget man tryggest kan anbefale ettersom så mye er tilstede for suksess. Det fremstår også litt som et diff valg, ettersom mange av toppspillerne går uten. Her er det gode muligheter for å ta poeng på rivalen.

Nummer 2 – Raheem Sterling
Sterling har økt til 12.2, og fremstår som den store spilleren i år. Dette er det tryggeste valget med tanke på eierandel, noe som er en sikker vei i seg selv. Det er kanskje ikke på tide å prøve på noe annerledes i kapteinsvalgene enda? Med Sterling som kaptein får man spilleren som er mest aktiv i motstanderens boks på det laget som er best i ligaen (og i verden?), mot en motstander som er mer ujevn og vanskeligere å lese en Donald Trump sin Twitter-profil. Sterling har sett opp mot de andre dyre midtbanespillerne best offensive tall. Han har 20 touch i motstanderens boks og 10 skudd på sine to kamper, noe som er ganske mye mer enn f.eks. Salah. For å få statistikken til å tale enda mer i den «unge» engelskmannen sitt favør så kan man legge til at Bournemouth har sluppet til 30 skudd og seks store sjanser. En spiller som skyter mye og kommer i boks mot et lag som ikke imponerer defensivt høres jo fint ut.

Nummer 3 – Mohamed Salah
Ikke like solide tall som Sterling til nå i årets sesong, men om man ser Liverpool sine kamper forstår man at han kan få mål og /eller målgivende i hver eneste kamp han spiller. Er en god del under Sterling i alt som sagt, men ligger foran på forsøk på målgivende. Salah er også på straffer, noe de ikke har fått så mye av til nå denne sesongen, men som da er ganske verdifullt med FPL-øyne. Liverpool skuffet mange mot Southampton, men historisk sett scorer de mange mål, spesielt hjemme. Nå møter de Arsenal, men dette bør ikke skremme mange. Vanligvis velger man kaptein som har svake lag, men det man må huske med Arsenal er at de er sterke offensive, men ikke veldig imponerende defensivt. Salah er så selvskreven på en slik liste at det blir mye av det samme vi alltid skriver. Dette er spilleren som har suverent mest poeng på spillet de siste årene, han kan kapteines hver kamp.

Nummer 4 – Heung-Min Son
Suspensjonen er endelig over for alles koreanske favoritt-skuespiller. Han er som følger av dette kun valgt av 1,7 % av alle som spiller, så her har du virkelig en solid diff. Koster i år 9.5 etter hans forrykende tall i perioder sist sesong og jevne leveranser de siste sesongene. Er en veldig eksplosiv spiller som kan skaffe høye poengsummer enkelte kamper. Står som midtbane, men var den som var fremst på banen for Tottenham forrige sesong. Farten og bevegelsene hans er vanskelige å forholde seg til, både med og uten ball. Steve Bruce er derimot god til å tilpasse seg motstandernes og vil nok ligge lavt med laget i denne kampen for å demme opp mot trusselen blant annet Son utgjør på kontringer om han starter. Spesielt tiltalende er det at Son stortrives på hjemmebane og får opp mot 70 % av poengene sine her. Har faktisk bedre statistikk enn Kane når det kommer til gjennomsnittlig minutter mellom hvert mål (144 mot 177). Han får også mer poeng for mål og ekstra poeng for CS. Frister vel litt? Men får man han inn?

Nummer 5 – Anthony Martial/Marcus Rashford
Begge spillerne er populære på spillet etter deres gode prestasjoner mot vanskelig motstand de første kampene (Chelsea var vanskelig på papiret). Få startet med noen av dem, men mange har jobbet inn en eller to av dem. Hvem som er det beste valget av dem er vanskelig å si, men som med Son kontra Kane er det noen klare fordeler for Martial. Han har også sett pigg ut og spiller OOP som nummer 9. Rashford var spilleren som scoret mest i sommer, er på straffene, og skal fungere som talismanen for Solskjær når han bygger sitt nye unge Manchester United. Han bør nok være enda mer safe i laget, spesielt hjemme mot svakere motstand hvor Solskjær fort kan komme på å gi Greenwood sjanser. Sistnevnte blir nok mer aktuell senere, ettersom så lenge Martial scorer starter han. Martial koster 7.6 per dags dato, mens Rashford 8.6, begge stiger fort i pris. Hvem man skal velge er vanskelig å anbefale, men begge er nok spennende valg. Rashford har flest skudd, mens Martial har flest touch i boks. Rashford har høyere exptected goals og lavest minutt per FPL-involvering. Statistikk tyder på Rashford, men at Martial er midtbane er også fristende. Vanskelig valg.

Anton_Ivanov / Shutterstock.com


PS. I starten av sesongen er det alltid lurest å velge safe på kapteinen, men utover må man kanskje jakte, og da er det av og til en mulighet å ta ekstra poeng på rivalen din ved å velge en annerledes kaptein om kampen deres ser god ut og de er i form.

Kategorier
FantasyFantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker