Tramadol Online Overnight Cod Tramadol Online Nz Buying Tramadol In Spain Buy Cheap Tramadol Cod Cheapest Tramadol Uk Cheap Tramadol Canada
Foto: Positiffy, Shutterstock.com

Talentspeideren Norge: Simen Bolkan Nordli

Simen Bolkan Nordli er kun 19 år, men har allerede vært på prøvespill i Southampton, har flere aldersbestemte landskamper og han har 43 OBOS-kamper på CV´en.

Har du lyst på fotballtur til England med Morten Langli? 
Slik vinner du en tur!

Spillestil
Nordli er en offensiv spiller. Han kan bekle en kantrolle, så vel som en offensiv midtbanerolle mer sentralt inne i banen. Han er god med ballen i beina og har et meget godt driv, noe som igjen gjør han til en bra dribler. Ham-Kams nummer 17 har også en god høyrefot, noe han har vist både som servitør og eksekutør denne sesongen. I år har det blitt seks scoringer og to målgivende i OBOS-ligaen, men han bør kunne få enda flere målpoeng utover høsten.

Prestasjoner
Bolkan Nordli ble født 1.juledag i 1999. Han startet sin karriere i Ottestad, men dro til Ham-Kam i 2016. Den 12.juni samme år, kom førstelagsdebuten, i 2.divisjonskampen mot Hønefoss. Senere den samme sesongen scoret han sitt første mål for A-laget til Kamma. Det var likevel sesongen etter at det ordentlige gjennombruddet på mange måter skulle komme for lysluggen. Ham-Kam rykket opp til OBOS-ligaen, Bolkan Nordli spilte 15 kamper i 2.divisjon. Han fikk med seg tre scoringer og en målgivende på de 15 kampene, og gutten hadde enda ikke fylt 18 år.

Man kan si at gjennombruddet kom i 2.divisjon, men i fjor fikk Bolkan Nordli virkelig vist seg frem for det norske fotballfolk. Ham-Kam ble nummer 9 i OBOS-ligaen, Nordli spilte 27 av 30 seriekamper, og fikk med seg sju scoringer og fem målgivende, noe som må sies å være meget imponerende tall fra en 18-åring som aldri hadde spilt på et så høyt nivå før.

I år har Ham-Kam slitt litt mer, og ligger nå på 12.plass på tabellen. Bolkan Nordli er lagets toppscorer med sine seks fulltreffere, og har i tillegg servert to målgivende pasninger. I lagets forrige kamp, den elleville hjemmekampen mot Jerv i helga (som endte 4-4) scoret han to mål, og var kun en straffemiss unna hat trick.

Simen Bolkan Nordli har også spilt på både U18-, U19- og U21-landslaget til Norge. Hans første landskamp kom for U18-laget den 11.august 2017 mot Finland. Han takket for tilliten med å både score ett mål og servere to målgivende pasninger i Norges 4-0-seier. Etter debuten har det blitt en kamp til for U18, sju kamper for U19 og to U21-landslagskamper. Han var også en del av Norges tropp som spilte U19-EM i fjor sommer, og var på banen i alle kampene der.

Konkurranse: D. Zagreb – Rosenborg: Vinn 1000 kr på selve kampen!
Slik melder du deg på konkurransen helt gratis!

Potensial
Simen Bolkan Nordli har tatt store steg etter overgangen til Ham-Kam i 2016. Han tok nivået i 2.divisjon, og han har i alle fall tatt nivået i OBOS-ligaen. Han er fortsatt bare 19 år, og er nå en bra spiller på det nest øverste nivået i Norge. Nordli bør være på blokka til flere av Eliteserie-klubbene, og om han leverer en god høstsesong, kan det fort hende at Ham-Kam mottar bud de ser på som akseptable fra en klubb i divisjonen over. At Nordli har potensial til å spille på det øverste nivået i Norge, er det ingen tvil om. Hvor langt han kan nå utover det, er derimot vanskelig å spå. Nåløyet er trangt, og det finnes mange teknisk gode offensive spillere i Europa. Unggutten har derimot vist at han tar nye nivå raskt, og han er utvilsomt en av de mest spennende spillerne i OBOS-ligaen i dag.

Fremtid
Flere ganger har det vært rykter rundt Bolkan Nordli, og han ble linket til Eliteserien også etter 2018-sesongen. Han har kontrakt med Ham-Kam ut 2020, men kan fort forsvinne før den tid. Det er realistisk at lysluggen spiller i Eliteserien om ikke altfor lang tid, og han hadde allerede i dag kunne konkurrert om en plass i laget til flere av klubbene i toppdivisjonen.

Det er naturlig å tro at Ham-Kam også vil ha igjen penger for et av sine største talenter, noe som kan bety at et salg av Nordli etter inneværende sesong, kan bli enda mer aktuelt om han ikke velger å forlenge kontrakten utover 2020-sesongen. At det norske fotballpublikum skal få mye glede av Simen Bolkan Nordli i årene som kommer, hersker det ingen tvil rundt. Spørsmålet er bare hvor langt denne gutten kan nå.

I fjor sommer var Bolkan Nordli på prøvespill i Premier League-klubben Southampton. Han trente med juniorlaget til klubben som er kjent for å fostre opp mange gode spillere, noe som viser at han allerede er på blokka til klubber utenfor de norske grensene også. Han har potensialet til å nå langt, og har ferdigheter som gjør han spennende for europeiske klubber, men først må han nok vise seg frem også på det øverste nivået i Norge.

Kategorier
1. divisjonNorgeNyheterSpesialer

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker