Tramadol Ordering Online Tramadol Fedex Visa Tramadol Online American Express Order Tramadol With Mastercard Tramadol Online Prices Buying Tramadol

FPL: Oppsummering GW2

Fotballsonen skal denne sesongen ta et tilbakeblikk på hver gameweek, for å gi våre lesere best mulig oversikt over hva man kan hente ut av runden i et FPL-perspektiv. Hva kan tallene fortelle oss fra runden som gikk, og har vi kanskje observert noe man ikke kan hente ut fra statistikkene?

Flest poeng:

Teemu Pukki – 17p

John Lundstram – 14p

Sadio Mané – 13p

Lyst på den velkjente ComeOn lykkeboxeren?
Skaff deg en her!

Rundens overraskelse:

De fleste resultatene i GW2 var ganske forutsigbare. Norwich var det laget som overrasket mest. De ble knust 4-1 første runde mot Liverpool, men så fortsatt veldig farlige ut offensivt. Flere uttalte allerede etter første runde at Norwich ikke kommer til å rykke ned i år, dette inntrykket forsterket de kanarigule i runde to. Daniel Farke har implementert en ballbesittende, offensiv spillestil som fungerte strålende mot Newcastle. 3-1 seier var resultatet etter første hjemmekamp på Carrow Road. Nå er det kun en mann på leppene til alle FPL-spillere. Den mestscorende spilleren i GW2, Teemu Pukki.

Rundens skuffelse:

Dersom man skal kåre rundens skuffelse rent fotballvis seiler Newcastle opp som en klar kandidat, men ikke så mange FPL-managere eier Steve Bruces soldater. Dersom man ser på eierandel, og i hvilke ledd man eier dem, er Liverpool rundens skuffelse. Flere sitter med dobbel Liverpool bak, når nullen glipper på denne måten er det veldig surt. Selv om flere eier Mané og Firmino, er Salah valgt av hele 41,7%. At Salah blanker mot Southampton i en kamp der flere ga han kapteinsbindet er også veldig skuffende. Flere stiller seg nå spørsmålet om de vil fortsette med dobbel Liverpool bak, og heller gå over til f.eks. Everton som er det eneste laget som ikke har sluppet inn mål i årets sesong. 10 nuller på de siste 13 fra det blå laget i Merseyside.

Prisøkning (utvalgte)

John Lundstram – 4.0 -> 4.1

Teemu Pukki – 6.5 -> 6.7

Kevin De Bruyne – 9.5 -> 9.6

Ashley Barnes – 6.5 -> 6.6

Prisnedgang (utvalgte)

Ross Barkley – 6.0 -> 5.9

Ryan Fraser – 7.5 -> 7.4

Bernardo Silva – 8.0 -> 7.9

Jan Vertonghen – 5.5 -> 5.4

Underliggende stats (utvalgte)

  • Hat-trick mannen Teemu Pukki har skutt mest av alle spillere de to første rundene. 10 skudd der samtlige er innenfor 16-meteren. 15 touch i boks, kun bak Raheem Sterling (20).
  • Kevin De Bruyne er tilbake på sitt beste, den første assisten mot Tottenham er hentet av øverste hylle. KDB har mest nøkkelpasninger i årets sesong (6), og mest assister (3). Blitt hentet inn av 267,320 managere i skrivende stund.
  • Aaron Wan Bissaka har som forventet mest taklinger (15), og her kan det komme mer bonuspoeng. Fikk ikke bonus mot Wolves pga gult kort. United ser solide ut, og AWB kommer til å få flere rene bur.

Lærdom fra helga

  • Det var ingen store bomber i GW2. City tapte 2 poeng til Liverpool etter å ha bombardert Lloris og Tottenham i 90 minutter. Liverpool så svake ut mot Southampton. Chelsea har ikke vunnet enda, nå står rundens overraskelse Norwich for tur.
  • Everton er solide bakover uten Kurt Zouma også. Kun City har holdt flere nuller i 2019. Dersom man ikke har penger til Digne eller ønsker å vike fra dobbel Liverpool bak, virker Mina og Keane også som gode valg.
  • Dersom det er flere spillere du vil bli kvitt er det ikke galt å ta minus 4 for å endre struktur og formasjon i laget. Flere managere tar ut spillere fra lag som Wolves, Leicester og Bournemouth som ikke har imponert nevneverdig mye. Viss du er bestemt på å aktivere wildcardet er mitt råd er å vente en runde til før man spiller det. Da har man mye mer informasjon, slik det ikke blir en forhastet beslutning.

Lykke til videre alle FPL-managere!


Kategorier
FantasyFantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker