Cheap Tramadol From India Can You Get Tramadol Online Order Tramadol Overnight Shipping Tramadol Online Mastercard Tramadol Online Fast Delivery
LevanteMedia / Shutterstock.com

LaLiga tabelltips: 4.plass Valencia

Valencia

By: Valencia
Stadion: Estadio Mestalla
Kapasitet: 55 000
Trener: Marcelino
Kaptein: Dani Parejo
Stjernespiller: Rodrigo Moreno
Stort talent: Goncalo Guedes
Tabellplassering forrige sesong: 4. i LaLiga

Valencia så helt håpløse ut lenge forrige sesong, men Marcelino fikk tillit av styret og til slutt ble det en vanvittig sterk sesong. Det ble 4.plass, og en sterk avslutning på sesongen resulterte i en Cup-seier over Barcelona. Valencia er i ferd med å bygges opp igjen til noe stort, og det forventes mye av dette laget også denne sesongen.

Tropp og overgangsaktivitet

Marcelino har en fantastisk tropp, som har blitt enda bedre i år. Jasper Cillessen skal vokte buret. Forsvaret er knallsterkt, Gabriel Paulista, Mouctar Diakhaby, Ezequiel Garay og Elaquim Mangala er alle gode spillere som bidrar med rutine og bredde i den posisjonen. På backene finner vi nok Daniel Wass / Cristiano Piccini og Jose Luis Gaya. Midtbanen er knallsterk, og står faktisk i mine øyne ikke noe langt bak lag som Barcelona, Real Madrid og Atlético Madrid sin. Francis Coquelin og Geoffrey Kondogbia er vaktbikkjene dypt på midtbanen som skal krige og strø pasninger. Ved siden av de spiller kaptein Daniel Parejo, som var en av ligaens beste forrige sesong. Offensivt hadde man strålende Rodrigo Moreno, Carlos Soler og Goncalo Guedes fra før, og har klart å pynte ytterligere på det ved å hente Maxi Gomez fra Celta Vigo. I tillegg til det har de to svært, svært spennende unge talenter i Kang-in Lee og Ferran Torres som kan bidra dersom det trengs.

Se opp for

Goncalo Guedes er veldig viktig for dette Valencia-laget. På høsten forrige sesong slet han mye med skader, men når han kom tilbake så Marcelinos lag plutselig helt annerledes ut. 22-åringen har vanvittig driv med ball, god teknikk og et godt skuddfot. Er nok sulten på å vise seg frem enda mer denne sesongen, da det ble fem mål og tre målgivende pasninger på 25 kamper forrige sesong. Han har et skyhøyt potensiale, og kan virkelig bli en av verdens beste kantspillere om noen år.

Spådom

Jeg liker dette Valencia-laget og jobben Marcelino gjør. De har en vanvittig sterk tropp, med få svakheter slik jeg ser det. God målvakt, godt forsvar, og fantastisk midtbane og angrep. Jeg mener de skiller seg ut blant de under de tre største som det sterkeste laget. Dersom de ønsker å være optimistiske så kan de faktisk med maks flyt ende på en topp 3-plassering, men jeg tror muligens at det blir litt for tøft og at de må nøye seg med en 4.plass. Som tross alt er meget bra.

Kategorier
Forhåndssaker og kampreferatNyheterSpania

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker