Tramadol Online Prices Order Tramadol Cod Only Mastercard Tramadol Tramadol Buyers Tramadol Pet Meds Online Cheap Tramadol Overnight Cod
charnsitr / Shutterstock.com

LaLiga tabelltips: 3.plass Real Madrid

Real Madrid

By: Madrid
Stadion: Estadio Santiago Bernabéu
Kapasitet: 81 044
Trener: Zinedine Zidane
Kaptein: Sergio Ramos
Stjernespiller: Eden Hazard
Stort talent: Vinicius

Real Madrid skuffet stort forrige sesong, og gjorde hele tre trenerbytter. Suksess- og legende-treneren Zinedine Zidane kom tilbake for å lede laget til slutt. I sommer har det blitt brukt masse penger for å tilfredsstille franskmannens ønsker, men ser Real Madrid bedre ut nå enn i fjor? Svaret på det er i mine øyne et nei.

Tropp og overgangsaktivitet

Zinedine Zidane, mannen som vant Champions League tre sesonger på rad som Real Madrid-trener er tilbake igjen for å gjenoppbygge dette laget. I sommer har han fått alle sine ønsker, bortsett fra Paul Pogba. Likevel har laget sett fryktelig ut i pre-season, og det er mye usikkerhet inn mot sesonstart. Det er en sterk tropp han rår over, men problemet er at flere av spillerne har passert sine beste dager, mens Zidane fremdeles tviholder på de. I mål er det Thibaut Courtois som kommer til å starte. I forsvaret blir det Carvajal, Ramos, Varane og Marcelo. På midtbanen Luka Modric, Casemiro og Kroos. I angrepet kommer nok Eden hazard inn for å spille ved siden av Karim Benzema. Høyrekanten et stort spørsmål. Blir det Bale, Lucas, Vinicius eller Brahim? Det må man vente å se. Real Madrid har gjort mye på overgangsmarkedet, men problemet er at kun Hazard av de spillerne som er hentet inn kommer til å gå rett inn i elleveren. Militao, Mendy, Rodrygo og Luka Jovic er gode signeringer og styrker bredden i laget, men ikke nødvendigvis kvaliteten i startelleveren. Når det gjelder spillere ut har det skjedd mye og mange har blitt lånt ut. Problemet for Zidane er at Bale, James og Mariano – tre spillere klubben har ønsket å selge fremdeles er her. Derfor må Zidane revurdere sine planer og finne en plass til de i troppen.

Se opp for

Endelig har Eden Hazard fått i land drømmeovergangen sin. Belgieren har vært Premier Leagues beste offensive spillere i en årrekke og har aldri lagt skjul på sitt ønske om å spille i Madrid. Det har han fått nå, og med nummer syv på ryggen forventes det store ting. Kantspilleren er veldig bra teknisk, har et godt blikk for spillet og leverte forrige sesong spinnville tall for Chelsea. På 37 Premier League kamper ble det hele 16 mål og 15 målgivende pasninger. Dette er en Galactico-signering og supporterne har store forventninger til han. Dessverre for hans del er han ute med skade i 3-4 uker og går glipp av de første kampene.

Spådom

Real Madrid har gjort mange spennende signeringer for fremtiden, men de har også gjort en del feil på veien. Jeg tror ikke Zidane er rett mann til denne jobben. Hans tidligere forhold med stammen i laget gjør at han stoler mye på de, og ikke bytter de ut, til tross for at flere av de rutinerte ikke prestere på sitt beste. I tillegg var han svært avhengig av Ronaldo og at spillerne var i sin prime ved sitt forrige opphold her. Jeg er tvilsom til han taktisk, og er skeptisk til hans retur. Dog kommer kvaliteten i laget til å sikre de en topp 3-plassering, men jeg tror det blir nok en sesong med skuffelse og uten sølvtøy. Med mindre spillere som Marcelo, Carvajal, Casemiro, Modric m.fl virkelig finner formen igjen.

Kategorier
Forhåndssaker og kampreferatNyheterSpania

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker