Get Tramadol Online Legally Tramadol Online American Express Tramadol Fedex Visa Buying Tramadol Online Reviews
Christian Bertrand / Shutterstock.com

LaLiga tabelltips: 2.plass Atlético Madrid

Atlético Madrid

By: Madrid
Stadion: Wanda Metropolitano
Kapasitet: 67 829
Trener: Diego Simeone
Kaptein: Koke
Stjernespiller: Jan Oblak
Stort talent: Joao Felix
Tabellplassering forrige sesong: 2. i LaLiga

Tidlig i overgangsvinduet forsvant den ene spilleren etter den andre fra Atlético Madrid, og ting så veldig mørkt ut. Men de rødhvite har virkelig gjort en god jobb på markedet, fått inn de riktige spillerne og prestert meget bra i pre-season. Det ser lyst ut for Diego Simeone.

Tropp og overgangsaktivitet

Spillere drar og spillere kommer, men en mann er der og skal ta fatt på sin åttende sesong i klubben. Det er Diego Simeone, generalen, sjefen og sjelen i dette laget. Det å være trener i åtte år i en så stor klubb er sjeldent kost i dagens fotball, men Simeone har utviklet denne klubben og er mer sulten på titler enn noensinne før. Troppen han har er fantastisk, og ikke minst uhyre spennende. Dette laget ser bedre ut enn på lang tid. Bakers i mål finner vi ligaens beste målvakt i Jan Oblak. I midtforsvaret er det Jose Maria Gimenez som må bli sjefen, nå som Diego Godin har dratt til Inter. Ved siden av han kan Simeone velge mellom Stefan Savic, Mario Hermoso og Felipe. På backene blir det nok Kieran Trippier og Renan Lodi. Sentralt på midtbanen kan de velge mellom fem gode og solide midtbanespillere i Thomas Partey, Marcos Llorente, Saul, Koke og Hector Herrera. Alle disse er typisk Simeone-spillere og passer perfekt inn i dette laget. Så har Los Rojiblancos et spennende angrep med Diego Costa, Alvaro Morata, Vitolo, Thomas Lemar og ikke minst gullgutten fra Portugal, Joao Felix. Som sagt har det vært mye kaos på overgangsfronten i sommer. Antoine Griezmann, Lucas Hernández, Rodri, Filipe Luis, Juanfran og Diego Godin har alle forlatt klubben. Det er spillere som har vært ekstremt viktig for dette laget, men de har blitt erstattet på en fantastisk måte. Renan Lodi, Felipe, Kieran Trippier, Mario Hermoso og Marcos Llorente har blitt hentet inn gjennom pengene de har fått fra spillersalg. Også er den største snakkisen ankomsten til et av verdens største talenter for hele 126 millioner euro, Joao Felix. Det er en uhyre spennende spiller, Diego Simeone skal få jobbe med.

Se opp for

Joao Felix, selvfølgelig. Portugiseren er det nærmeste man kommer den brasilianske legenden, Kaka. Han har finesse, god til å spille gjennom andre, god til å bevege seg uten ball og har et vanvittig godt og presist skuddfot. 19-åringen har et stort press på seg med tanke på at han på en måte er Griezmanns erstatter og de pengen Atlético Madrid måtte ut med for å sikre seg han. Portugiseren er dog i gode hender, og Simeone kan det med å utvikle unge spillere. Forrige sesong ble det 15 mål og ni målgivende pasninger på 26 kamper for Benfica i hjemlig serie, NOS-ligaen. Dette er en spiller å se opp for denne sesongen, tross sin unge alder.

Spådom

Det Atlético Madrid har gjort på overgangsmarkedet er mektig imponerende. De har gjennomført en revolusjon på fantastisk vis. De har sett gode ut i pre-season, og det er en god stemning i laget. Diego Simeone er en fantastisk trener, som har fått mye kritikk på grunn av sin defensive spillestil. Denne sesongen tror jeg fort vi får se en gøyere versjon av Atlético Madrid, og de spillerne som er hentet inn passer perfekt. Atlético ser sterke ut og blir ikke lett å slå denne sesongen heller. Jeg tror de ender foran storebror, Real Madrid, for tredje sesong på rad, men at de ikke når opp til Barcelona.

Kategorier
Forhåndssaker og kampreferatNyheterSpania

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker