Tramadol Uk Order Tramadol Online American Express Uk Tramadol Online Cheap Tramadol Overnight Order Tramadol Uk
kivnl / Shutterstock.com

LaLiga tabelltips: 1.plass Barcelona

Barcelona

By: Barcelona
Stadion: Camp Nou
Kapasitet: 99 354
Trener: Ernesto Valverde
Kaptein: Lionel Messi
Stjernespiller: Lionel Messi
Stort talent: Frenkie de Jong

Barcelona har hatt en rolig sommer, der de har hentet et par brikker de føler de har hatt behov for. De har jobbet godt i pre-season, og uansett hvor klisjé det er, så er sannheten det at man alltid går inn i en sesong som favoritter til å vinne når man har Lionel Messi.

Tropp og overgangsaktivitet

Ernesto Valverde får mye kritikk av Barcelona-supporterne, men faktum er at han har vunnet LaLiga 2/2 ganger som Barcelona-trener og går inn i denne sesongen som favoritter også. Det har raknet i Champions League, men i hjemlig serie har de vært veldig solide under hans ledelse. Ikke bare har Barcelona ligaens beste spiller i Lionel Messi, men de har også den sterkeste troppen etter min mening. I dette overgangsvinduet har de hentet inn Antoine Griezmann, Frenkie de Jong, Neto og Júnior Firpo. Kjøpet av den førstnevnte kommer til å gjøre et allerede sterkt angrep, enda sterkere. Ut av klubben har blant annet Malcom, Cillessen, Andre Gomes og Denis Suarez gått. Ter-Stegen blir å finne bakerst, og i forsvaret ser det ut til å bli Semedo, Pique, Lenglet og Jordi Alba. På midtbanen har de veldig god bredde og mange alternativer. Frenkie de Jong går nok rett inn på midtbanen, og i tillegg kan de velge å bruke Sergio Busquets, Ivan Rakitic, Arthur, Carles Aleña, Rafinha og Arturo Vidal. I angrepet finner vi klassespillere som Ousmane Dembele, Luis Suarez, Antoine Griezmann og tidenes beste fotballspiller, Lionel Messi. I skrivende stund så er Coutinho blitt lånt ut til Bayern med opsjon på kjøp, og det sies at katalanerne er ute etter å hente Neymar tilbake igjen. Skjer det, skal det vertfall ikke skorte på kvalitetene offensivt.

Se opp for

Her kan man ikke nevne noen andre enn Lionel Messi. Alt av superlativer er brukt opp for å beskrive dette romvesenet, og alt jeg sier her er bare skru på TV’en og nyt en kunstner gjøre det han kan best, nemlig å spille fotball.

Spådom

Barcelona ser knallsterke ut, spesielt offensivt. Det virker som at Champions League er hovedmålet denne sesongen, men når man har spillere som Lionel Messi, Luis Suarez og Antoine Griezmann skal det mye til for å ikke være best over 38 kamper også. En dyktig trener i Ernesto Valverde som har stor tillit fra spillergruppen, og et lag som drar i samme retning. Dette Barcelona-laget blir seriemestere igjen, det er jeg veldig trygg på.

Kategorier
Forhåndssaker og kampreferatNyheterSpania

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker