Order Tramadol Us To Us Order Tramadol Online Canada Order Tramadol Fedex Overnight Tramadol Overnight Visa Order Tramadol From Mexico

LaLiga tabelltips: 7.plass Real Betis

Real Betis

By: Sevilla
Stadion: Benito Villamarín

Kapasitet: 60 721
Trener: Rubi
Kaptein: Joaquin
Stjernespiller: Nabil Fekir
Stort talent: Diego Lainez
Tabellplassering forrige sesong: 10. i LaLiga

Predictor Quiz: Vinn opptil 500 000 kr!
Meld deg på denne gratis konkurransen!

Det var store forventninger til alle nøytrales favorittlag forrige sesong, Real Betis. Men de maktet ikke å levere slik de gjorde for to sesonger siden og endte på en noe skuffende 10.plass. Suksesstreneren Quique Setién har forsvunnet, og inn har en spennene trener i Rubi kommet inn for å videreutvikle dette spennende laget.

Tropp og overgangsaktivitet

Real Betis er en vanvittig stor klubb, men som av flere årsaker aldri helt har fått det til. Det vil Rubi prøve å gjøre noe med. 49-åringen har massevis av erfaring som trener, og ledet sist Espanyol forrige sesong før han bestemte seg for å prøve seg på nye utfordringer. Den troppen han har fått til rådighet er knallsterk, og her har man uten tvil spillere som er kapable til å kjempe om Europa League-plasser. I mål finner vi Joel Robles, som tidligere blant annet har spilt i Premier League for Everton. Forsvaret er knallsterkt, og her har de fantastisk bredde. Marc Bartra, Aissa Mandi, Sidnei, Zouhair Feddal, Francis Guerrero, Alfonso Pedraza, Emerson og Antonio Barragan. Det er rett og slett fantastisk dekning de har i forsvaret, og jeg vil mene at den kanskje er det beste hvis vi ser bort fra de tre største. På midtbanen tar gode William Carvalho fatt på en ny sesong, og rundt seg har han spillere som Guardado, Nabil Fekir og Sergio Canales. Kjøpet av Nabil Fekir er uhyre spennende, og klarer han å holde seg skadefri kan vi fort komme til å nevne han som en av seriens beste midtbanespillere. I angrepet har de blant annet Diego Lainez, Christian Tello, Juanmi, legenden Joaquin og nyinnkjøpte Borja Iglesias. I Real Betis har det skjedd en del i sommer på overgangsmarkedet. Emerson og Juanmi har blitt kjøpt inn henholdsvis Barcelona og Real Sociedad. Storscorer Borja Iglesias har kommet inn portene for en sum på 28 millioner euro fra Espanyol, også har vi den virkelig store overgangen da. Og det er Nabil Fekir for kun 19 millioner euro fra Lyon. De tre store tapene hva angår spillere ut er Giovani Lo Celso til Tottenham, Junior Firpo til Barcelona og Pau Lopez til Roma.

Se opp for

For bare et år siden var det meste klappet og klart, og Nabil Fekir var på vei til Liverpool. Den overgangen ble det aldri noe av, det sies å være grunnet medisinske årsaker. Kun et år senere er Nabil Fekir Real Betis-spiller, i det som nok er en av de mest surrealistiske overgangene på årets overgangsmarked. Verdensmesteren fra Frankrike er en midtbane-elegant. Han har nydelig teknikk, god driv med ball, godt blikk for spillet og har en skuddfot som han ofte bruker når muligheten byr seg. Forrige sesong ble det 29 kamper, ni mål og syv målgivende pasninger i Lyon. For to sesonger siden var han enda litt bedre når han puttet utrolige 18 mål og syv målgivende pasninger på 30 kamper i serien. Her har Real Betis gjort en spinnvill signering for en god sum, gitt at han holder seg skadefri.

Spådom

Dette Real Betis-laget er veldig sterkt, og nyinnkjøpte Nabil Fekir og Borja Iglesias kommer nok til å bidra med mye i dette laget. På keeper-plassen er de svekket fra forrige sesong, mens forsvaret og midtbanen er sterkere enn på lenge. I angrepet har de masse spennende spillere, men de er avhengige av at Borja Iglesias skal levere varene foran mål. Klarer han det når han tar steget fra Espanyol til en enda større klubb? Og har Rubi det som skal til allerede nå for å gjøre kravstore supportere fornøyd, eller vil det ta litt tid før det setter seg? Jeg tipper det kan ta litt tid før hans spillestil implementeres for alvor, og tror Betis havner på 7.plass i årets LaLiga, og sikrer seg en Europa League-plass.

Kategorier
Forhåndssaker og kampreferatNyheterSpania

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker