Buying Tramadol In Canada Tramadol Medication Online Tramadol Online With Mastercard Tramadol Online Australia Tramadol 50Mg To Buy
imagestockdesign / Shutterstock.com

LaLiga tabelltips: 6.plass Real Sociedad

Real Sociedad

By: San Sebastián
Stadion: Anoeta
Kapasitet: 42 300
Trener: Imanol Alguacil
Kaptein: Asier Illaramendi
Stjernespiller: Mikel Oyarzabal
Stort talent: Martin Ødegaard
Tabellplassering forrige sesong: 9. i LaLiga

Her må alle fotballinteresserte nordmenn kjenne sin besøkelsestid, og skru på TV’en de gangene Real Sociedad skal spille denne sesongen. Den baskiske klubben har fått gleden av å låne vår gullgutt Martin Ødegaard i to sesonger, og i tillegg er svenskenes håp Alexander Isak også på plass i San Sebastián. Det går mot en spennende sesong i den vakre byen.

Tropp og overgangsaktivitet

Imanol Alguacil kom inn i slutten av desember i 2018, når Asier Garitano fikk sparken. Dette er en trener som kjenner klubben godt, og som har støtte av supporterne og spillerne. Real Sociedad er kanskje det laget jeg mest gleder meg til å følge denne sesongen. De har en helt fantastisk spennende tropp, som kan utrette store ting. Bakerst i mål finner vi superveteranen Miguel Angel Moya som er en solid LaLiga-keeper. I midtforsvaret er det Diego Llorente som er sjefen og ved siden av han er det nok baskeren Aritz Elustondo som må kjempe om plassen med Robin Le Normand og Modibo Sagnan. På backene er det Joseba Zaldua og Aihen Munoz som skal løpe opp og ned langs flankene og levere gode innlegg. Så kommer vi til de to delene der Real Sociedad virkelig er sterke, og det er midtbanen og angrepet. Asier Illaramendi og Igor Zubeldia er to svært gode spillere som får i oppgave å dra dette laget i riktig retning og styre tempoet i kampene. I angrepet har de fart og hissighet i Portu, kraft og fysikk i Willian Jose og ungt kvalitet og pågangsmot i Martin Ødegaard og Alexander Isak. Så kommer vi heller ikke foruten den store stjerna, som bare blir bedre og bedre for hver sesong, Mikel Oyarzabal. Når det gjelder overgangsaktiviteten er Portu, Alexander Isak og Modibo Sagnan kjøpt inn, mens Martin Ødegaard har kommet inn på lån fra Real Madrid. Blant de som har forlatt klubben finner vi Geronimo Rulli, Juanmi og Hector Moreno.

Se opp for

Endelig får vi se Martin Ødegaard spille jevnlig i LaLiga. Han har gjort en god jobb i preseason og har fått indikasjoner fra Sociedad-leiren at han blir å finne fra start. Han er den spilleren med flest minutter for baskerne i oppkjøringen til LaLiga, og har både spilt bak spissen, som indreløper og kant. Han var fantastisk god for Vitesse forrige sesong der det ble åtte mål og elleve målgivende pasninger på 31 kamper. Han har blitt mer voksen i spillestilen nå, og blitt mye mer kreativ og bedre på å skaffe målpoeng. Ødegaard blir gøy å følge i LaLiga!

Spådom

Dette Real Sociedad-laget er veldig spennende. De har litt å gå på i forsvarsleddet synes jeg, men midtbanen og angrepet er blant de bedre og mest spennende man finner i LaLiga. Imanol Alguacil har massevis av erfaring fra Real Sociedad-systemet som spiller og som trener. Jeg tror han har det som skal til for å lede dette laget til en Europa League-plass. Det bør være målsettingen.

Kategorier
Forhåndssaker og kampreferatNyheterSpania

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker