Order Tramadol American Express Order Cheap Tramadol Cod Tramadol Online Fedex Next Day Tramadol Buying Order Tramadol Canada

1.plass: Borussia Dortmund

Borussia Dortmund ledet Bundesliga lenge forrige sesong, men gikk på en smell mot slutten. Bayern stakk da av med trofeet, men vi tror Dortmund tar steget forbi storlaget fra München denne sesongen, slik de også gjorde i Supercup-finalen.

Predictor Quiz: Vinn opptil 500 000 kr!
Meld deg på denne gratis konkurransen!

2018/19-sesongen
Dortmund åpnet som sagt sesongen meget godt i fjor, og var lenge det desidert beste laget i Bundesliga. Offensivt var de helt eksepsjonelle, og spillere som Marco Reus, Jadon Sancho og Paco Alcacer leverte uke etter uke i den gule drakten. På de 15 første kampene i ligaen sto laget til Lucien Favre uten tap, og med hele 12 seire. Det første tapet kom i den nest siste kampen før vinterpausen, borte mot Düsseldorf. Dortmund slo Favres gamle klubb Borussia Mönchengladbach i den siste før pausen, og ledet derfor serien med klar margin før lagene tok vinterpause.

Etter vinterpausen kom også Dortmund godt i gang, men fikk etter hvert en liten nedgang i prestasjonene, og i en periode fra februar til litt uti mars, vant man kun en av fem ligakamper. Bayern hadde etter hvert funnet storformen, og nærmet seg Dortmund med stormskritt, og i den 28.serierunden kom vendepunktet. Da møttes de to gigantene til dyst på Allianz Arena i München. Før kampen lå Dortmund to poeng foran Bayern, så her skulle mye avgjøres. Kampen endte med kalassifre, og hjemmelaget kunne juble over 5-0 og tabelltopp. Etter dette så aldri Bayern seg tilbake, og endte til slutt opp som seriemestere for 29.gang, to poeng foran Borussia Dortmund.

STJERNE: Marco Reus er Dortmunds kanskje aller største stjernespiller. Han blir nok en gang enormt viktig for laget, om de skal ta gullet denne sesongen.

Aktiviteten i sommer
Dortmund var tidlig aktive i sommer, og fikk overgangene sine i boks ganske tidlig. De må utvilsomt ses på som en av overgangsvinnerne i tysk fotball denne sommeren, kanskje også den store vinneren. I januar ble det klart at Christian Pulisic skulle spille for Chelsea fra og med kommende sesong, en overgang verdt 64 millioner euro. For godt under den summen (i overkant av 50 millioner) har klubben erstattet den amerikanske kantspilleren med to meget spennende offensive spillere. Både Thorgan Hazard og Julian Brandt er nye fjes på Signal Iduna Park denne sommeren, to spillere som lenge har vært meget gode i Bundesliga. Begge har potensialet til å bli store spillere for Dortmund allerede denne sesongen, og tar del i en etter hvert meget sterk angrepsrekke, besteående av blant andre Reus, Sancho, Alcacer (fjorårslånet er gjort permanent denne sommeren), Jacob Bruun Larsen og Mario Götze.

I tillegg til Pulisic har også midtstopper Abdou Diallo gått ut portene. Han har signert for Paris Saint Germain, i en overgang verdt 32 millioner euro. Erstatteren for den franske stopperen, er et tysk fotballikon. Mats Hummels er nemlig hentet tilbake til Dortmund fra Bayern, og overgangssummen for den ballsikre midtstopperen er på 30 millioner euro. Niko Sculz er den siste storsigneringen som er gjort i Dortmund. Venstrebacken ankommer fra Hoffenheim for 25 millioner euro. Den signeringen kan bety at portugisiske Raphael Guerreiro skal dyres i en mer offensiv rolle som han også har blitt brukt en del i, eller at de rett og slett vil ha tøffere konkurranse om plassene.

Begrunnelse for tabelltips
Vi mener Borussia Dortmund er den store overgangsvinneren i Tyskland denne sommeren. Toppnivået de viste i fjor var helt eksepsjonelt, og uten den dårlige perioden i februar og mars, hadde seriegullet omtrent vært klart før bortekampen mot Bayern München, som ble så katastrofal i vår. Lucien Favre fikk en meget god start som Dortmund-manager forrige sesong, og med enda en sommer til å sette sitt preg på laget, tror vi rett og slett at sveitsiske manageren tar Bundesliga-trofeet denne sesongen. Laget ser knallsterkt ut, og man har også god bredde i de fleste posisjoner. Hummels blir viktig som lederen i forsvaret, mens Reus nok en gang blir enormt viktig offensivt. Han har vært en del skadeplaget, og med den gode bredden offensivt nå, kan han muligens spilles litt sikrere enn man har kunnet gjøre tidligere.

Det blir meget spennende å følge Dortmund i år, og vi tror Hazard og Brandt vil slå til og bli meget gode denne sesongen, og sammen med Sancho, Reus og Alcacer, er det nok de som skal sette standarden der fremme. Når man har så gode offensive spillere, er balansen i midtbanen viktig. Her har også Dortmund meget gode spillere i Axel Witsel, Thomas Delaney og Julian Weigl. Vi ser ingen klare svakheter i Dortmund-laget, og mener rett og slett de ser ut som det beste laget i Tyskland denne sesongen. Det handler om å holde stabiliteten jevnt over hele sesongen denne gang, og Favre og hans gutter er nok veldig revansjelystne etter forrige sesong.  

Vårt tabelltips:

  1. Borussia Dortmund
  2. FC Bayern München
  3. Bayer Leverkusen
  4. RB Leipzig
  5. Borussia Mönchengladbach
  6. Eintracht Frankfurt
  7. VfL Wolfsburg
  8. TSG 1899 Hoffenheim
  9. Hertha Berlin SC
  10. Werder Bremen
  11. 1.FSV Mainz 05
  12. FC Schalke 04
  13. SC Freiburg
  14. 1.FC Köln
  15. FC Augsburg
  16. 1.FC Union Berlin
  17. Fortuna Düsseldorf 1895
  18. SC Paderborn 07
Kategorier
Forhåndssaker og kampreferatNyheterTyskland

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker