Ordering Tramadol Overnight Tramadol To Buy Order Tramadol Cod Only Tramadol Online Price Tramadol For Sale Online Cod

LaLiga tabelltips: 9.plass Villarreal

Villarreal

By: Villarreal
Stadion: Estadio de la Cerámica
Kapasitet: 23 500
Trener: Javier Calleja
Kaptein: Bruno Soriano
Stjernespiller: Gerard Moreno
Stort talent: Samuel Chukwueze
Tabellplassering forrige sesong: 14 i LaLiga

Villarreal skuffet stort forrige sesong, og endte på en skuffende 14.plass. Det bør de være altfor sterke til, og dette er et lag som forventes å kunne kjempe om de 7-8 beste plassene noe de mislyktes i å gjøre forrige sesong. Det vil Javier Calleja og resten av troppen han råder over gjøre noe med.

Tropp og overgangsaktivitet

Det har vært noen rare måneder for Javier Calleja. 41-åringen fikk i desember 2018 sparken, på et tidspunkt der Villarreal lå langt nede på tabellen og det spøkte med tanke på nedrykk. Januar 2019 var sirkuset fra ledelsen komplett når han ble ansatt igjen for å redde laget. Det klarte han faktisk også å gjøre, og det betyr at han har fått ny tillit og skal lede laget denne sesongen også. Troppen han har til rådighet er uten tvil bra nok til å kunne kjempe blant de 7-8 beste lagene, også blir jobben til Calleja og få alle til å dra i samme retning og prestere. I mål er det som alltid Sergio Asenjo som får oppgaven med å redde skudd fra å gå i mål. I midtforsvaret er det per dags dato ganske tynt og de har kun tre spillere tilgjengelig, noe som betyr at Raul Albiol og Ramiro Funes Mori stortsett hele sesongen blir å finne som stopperduo. På backene blir det nok Mario Gaspar og Alberto Moreno som må storme opp og ned langs sine flanker. Kaptein Bruno Soriano spilte ikke et minutt LaLiga-fotball forrige sesong, og han har vært ute med en leggskade i lang tid. På nåværende tidspunkt er det faktisk uvisst om han noen gang blir å finne i toppform igjen, men han er vertfall fremdeles en del av troppen. De har dog en sterk midtbane til tross for hans fravær. Santiago Cáseres, Vicente Iborra, Andre Anguissa, Manu Trigueros og ikke minst Santi Cazorla er alle gode spillere som kommer til å gjøre en god jobb for den gule ubåten. I angrepet har de klart å beholde det store talentet Chukwueze og det forventes store ting av kantspilleren denne sesongen. På topp må stjerna Gerard Moreno gjøre en bedre jobb, hvis ikke så står alltids Carlos Bacca klar til å banke inn noen scoringer. Villarreal har mistet en god del spillere i sommer, og på det viset har de klart å få inn en god del euro. Pablo Fornals ble blant annet solgt til West Ham for 28 millioner, Roberto Soriano og Nicola Sansone ble solgt til Bologna begge to for til sammen 14 millioner, og i tillegg har også spillere som Cheryshev, Rubén Semedo og Víctor Ruiz forlatt klubben. Inn portene på La Ceramica har Ruben Pena, Raul Albiol, Moi Gomez, Alberto Moreno og Anguissa (lån) kommet inn for en samlet sum på 14 millioner Euro. Tapet av Fornals kommer nok til å svi, men dette er fremdeles et meget godt lag.

Se opp for

Samuel Chukwueze er fremdeles her, og ingen annen klubb har hentet stortalentet. Det får være deres tap, og Villarreals vinn. 20-åringen fra Nigeria er lynhurtig, og har noen helt spektakulære dribleferdigheter som kan få den ene backen etter den andre i LaLiga til å bli svimmel. Han står nå med ni landskamper for Nigeria, og denne sesongen forventes det store ting av han i den gule trøyen. Forrige sesong ble det fem mål og to målgivende pasninger på 26 kamper i LaLiga, og der får vi nok se en forbedring denne sesongen.

Spådom

Dette Villarreal-laget lar jeg meg begeistre over. På midtbanen og i angrepet har de mange spennende og gode spillere som bare trenger noen oppturer for å begynne og levere jevnt og trutt. Jeg er dog mer skeptisk til forsvaret, og synes det er noe tynt der. Foreløpig har de kun tre midtstoppere og hvis en av de ryker på en skade eller karantene kan det bli tungt. Det Villarreal-laget her har uten tvil potensiale til å blande seg inn i kampen om en Europa League-plass og ser spennende ut. Problemet for deres del er at jeg rett og slett synes at det finnes noen lag over de som har en enda sterke tropp. Jeg tror med maks flyt at de kan få en veldig fin og spennende sesong, men spår at de ender på en 9.plass.

Kategorier
Forhåndssaker og kampreferatNyheterSpania

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker