By Tramadol Online Uk Order Tramadol Discount Tramadol Cheap Cod Order Tramadol Next Day Shipping Order 180 Tramadol Overnight

4. Red Bull Leipzig

Forrige sesong resulterte i en komfortabel 3. plass og tap i cupfinalen for Red Bull Leipzig. Med Julian Nagelsmann som sjef skal de prøve å ta opp kampen mot overmakten.

Med bare dager igjen til ligastart er det på tide å dra opp gigantlagene fra hatten. Red Bull Leipzig tar fatt på sin fjerde sesong i Bundesliga. Helt siden debutsesongen i 2016/2017 har de yppet seg helt i toppen av tabellen. Nå er endelig Nagelsmann på plass, og «oksene», som til nå har fått kjenne smaken av både sølv- og bronsemedaljer er nok sugne på å smake den ypperste medaljevaløren.

Predictor Quiz: Vinn opptil 500 000 kr!
Meld deg på denne gratis konkurransen!

2018/2019 sesongen

Ralf Rangnick må absolutt få pluss i boka i sin sesong som vikarierende sjef. 61-åringen, som tidligere har vært direktør i Red Bull Salzburg, og nå etter tiden i Leipzig er sjefsspeider i både Red Bull Brasil og New York Red Bull førte laget til en klar 3. plass samtidig som de kom til cupfinalen. En sen scoring av Tore Reginiussen sørget derimot for at det bare ble med gruppespillet i Europa League.

Seriestarten borte på Signal Iduna Park endte med ett stygt 4-1 tap, men de kom seg fort på bena, og gikk ti runder på rad uten tap i de påfølgende rundene. En litt trøblete periode før vinterpausen gjorde at de tapte terreng til Dortmund og Bayern München, og 0-1 tapet hjemme for de gulkledde etter pausen, som ble deres eneste hjemmetap, hektet dem helt av i gullkampen. Til slutt ble det tolv poeng opp til seriemester Bayern München for Leipzig, som med 29 baklengsmål, ble sesongens mest gjerrige lag bakover.

Noe av det som ble utslagsgivende for luken opp til de to lagene over på tabellen, var de interne oppgjørene. 0-0 hjemme mot Bayern München ble det eneste poenget i de fire oppgjørene. En større fangst i disse kampene denne sesongen kan være en nøkkel om ligagullet skal løftes i mai. Det er også verdt å merke seg at den resultatmessig dårligste perioden for laget fant sted i Emil Forsbergs tre måneders lange skadefravær. Med svensken ute av spill gikk de på fire av de seks ligatapene de totalt fikk, samtidig som de ble sendt ut av Europa League. Å holde kantspilleren skadefri denne sesongen kan bety betydelig flere poeng i sekken.

Aktiviteten i sommer

Engelske unggutter i Bundesliga har stort sett bare resultert i suksess. Det har inspirert Leipzig til å hente Ademola Lookman fra Everton for 18 millioner euro. Lookman har tidligere vært ett halvår på i klubben i perioden januar til mai i 2018. 574 minutter ga den gangen fem mål og fire assists. Nå er 21-åringen klar for å representere klubben igjen, på permanent basis. Christopher Nkunku har også tatt turen, fra PSG hvor han stort sett har måttet nøye seg med sporadiske innhopp. Den 21 år gamle offensive midtbanespilleren koster Leipzig 13 millioner euro. En annen offensiv midtbanespiller som ble klar i sommer er Hannes Wolf. Østerrikeren spilte en viktig rolle i naboklubben Red Bull Salzburg forrige sesong, og noterte seg også med en assist mot Leipzig i gruppespillet i Europa League.

Nagelsmann har også vist stor tillit til akademiet, og plukket opp ni mann i seniortroppen. Blant dem er den danske midtbanespilleren Mads Bidstrup. 18-åringen kan bekle mange roller, både offensivt og defensivt, og er en av de mest aktuelle av tenåringene som har blitt hentet opp med tanke på spilletid.

Av overganger ut av klubben er det Brumas overgang til PSV for 15 millioner euro som er verdt å nevne. Den hurtige vingen var mye inn og ut av laget forrige sesong, delvis grunnet skader.

Begrunnelse for tabelltips

Ingen lett oppgave å spå Leipzig denne sesongen. Laget er stappet med talenter ett hvert lag kunne ha tenkt seg. Som vi her i redaksjonen ser det, er de ett av fire seriøse ligagullkandidater. Vi velger likevel å plassere Leipzig nederst av disse, fordi vi er usikre på startfasen til prosjekt-Nagelsmann. Det kan selvfølgelig slå til i alle retninger, men som vi ser det er det tre andre lag med vel så gode tropper som ikke trenger en innkjøringsperiode på samme måte som lagene som gjør trenerendringer.

BLIR VIKTIG: Emil Forsberg er en av de viktigste brikkene i RB Leipzig.

På plussiden har de greid å beholde alle spillerne de ønsket å ha med seg videre, selv om forrige sesongs toppscorer med 16 fulltreffere, Timo Werner har vært ryktet bort ved flere anledninger. Dette er en veldig ung tropp, med en snittalder på 22,6 år, som enda ikke har noe særlig erfaring med å være med i en intens tittelkamp hele veien inn. Men med den troppen de har til rådighet er det bare ett tidsspørsmål når de kan feire sitt første trofe i Bundesliga. Trolig trenger det nok litt mer modningstid før den tid kommer, men de skal ikke avskrives i den sammenhengen allerede denne sesongen.

Vårt tabelltips:

  1. Red Bull Leipzig
  2. Borussia Mönchengladbach
  3. Eintracht Frankfurt
  4. VfL Wolfsburg
  5. TSG 1899 Hoffenheim
  6. Hertha Berlin SC
  7. Werder Bremen
  8. 1. FSV Mainz 05
  9. FC Schalke 04
  10. SC Freiburg
  11. 1. FC Köln
  12. FC Augsburg
  13. 1. FC Union Berlin
  14. Fortuna Düsseldorf 1895
  15. SC Paderborn 07
Kategorier
Forhåndssaker og kampreferatNyheterTyskland

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker