Order Tramadol With Cod Buy Prescription Tramadol Without Tramadol Online Prescription Uk Tramadol Uk Buy

3. Bayer Leverkusen

Stygge tap og imponerende seire. 2018/2019 sesongen ble en merkelig affære for Bayer Leverkusen. Men etter ansettelsen av Peter Bosz er det på nytt grunn til optimisme for «die Werkself».

Pallen skal avsløres i vårt tabelltips, og første lag ut er Bayer Leverkusen. Laget som besetter så mye kvalitet at Bundesliga-ekspert Eivind Bisgaard Sundet trodde de kom til å gå helt til topps i forkant av forrige sesong fikk glimtvis vist seg fra sin beste side. I redaksjonen har vi stor på at de kan fortsette den positive utviklingen de har hatt siden årsskifte.

2018/2019 sesongen

Ett knalltøft kampprogram fra start av ga dårlig med poeng for Heiko Herrlich og hans mannskap. Veldig ujevne prestasjoner, med noen stygge sifre gjorde at den tidligere Leverkusen-spissen måtte pakke sakene å dra etter halvspilt sesong. Da lå laget på en 9. plass, 18 poeng bak serieleder Borussia Dortmund. Inn kom mannen som hadde fått sparken av Dortmund året før, Peter Bosz. Under nederlenderen begynte laget umiddelbart å lystre, og gjennom en veldig offensiv fotball startet målene å renne inn. Den imponerende vårsesongen første Leverkusen opp til fjerdeplass, og de er dermed klare for Champions League til høsten. Bosz plukket i de 17 ligakampene han var sjef, like mange poeng som sin gamle arbeidsgiver Dortmund.

GULLKALV: Kai Havertz, (til venstre) hadde en fantastisk 2018/2019 sesong.

Man kommer ikke unna å nevne Kai Havertz når det er snakk om Bayer Leverkusen. Tenåringen som har vært i klubben siden han var 10 år gammel hadde en helt vanvittig sesong, og selv om han har vært en del av seniortroppen siden høsten 2016, blir det ikke helt feil å kalle fjoråret for ett definitivt gjennombrudd. I sin siste sesong som tenåring ble det 17 scoringer, hvor elleve av dem kom etter ansettelsen av Bosz. Det ble scoret 121 mål i Leverkusens 34 ligakamper forrige sesong, 69 scorede og 52 innslupne. Det tilsvarer ett snitt på hele 3,55 mål per kamp.

Aktiviteten i sommer

Julian Brandt har brukt sommeren på å forlate Leverkusen til fordel for ligarival Dortmund. Ett åpenbart tap, tross alle de offensive spillerne som enda er i troppen. 23-åringen var lagets assistkonge, med 14 målgivende forrige sesong, og bytter beite for 25 millioner euro. Dominik Kohr har også gått til en annen konkurrent i ligaen, nemlig Eintracht Frankfurt. Den sentrale midtbanespilleren ble ikke foretrukket fra start av Bosz, og med bare noen få innhopp er det ikke en overraskelse at han flyttet på seg i sommer.

I jakten på å erstatte Brandt har de dratt til den franske hovedstaden, og hentet Moussa Diaby fra PSG. Franskmannen som ble 20 år i sommer var selvfølgelig ikke noe førstevalg i det stjernespekkede laget, men det ble ti ligakamper fra start, samt flere korte innhopp. Midtbaneleddet har i sommer fått seg en real opprustning. Midtbaneduen Kerem Demirbay og Nadiem Amiri har blitt hentet fra Hoffenheim for henholdsvis 32 og 9 millioner euro. Demirbay er en allsidig midtbanespiller, som kan utfylle de fleste rollene, og noterer seg hyppig med målgivende pasninger. Amiri trives best i den offensive midtbanerollen, og imponerte for Hoffenheim i vår, etter at han i første halvdel av sesongen hadde ett skadeavbrekk. Den siste sommersigneringen til Leverkusen er Daley Sinkgraven. Venstrebacken fikk ikke mye spilletid i Ajax, hvor Nicolas Tagliafico var det foretrukne valget. Nederlenderen er nok i første omgang tenkt som back-up for Wendell.

Begrunnelse for tabelltips

Med troppen de disponerer, og den solide halvsesongen med Peter Bosz som manager, er det fristende å leke med tanken om Leverkusen som seriemestere. De stopper likevel på en tredjeplass i dette tabelltipset. Slipper inn litt for mange mål, i tillegg til at de ofte sliter med å ta poeng mot de andre topplagene rundt seg. De skal også ut i Champions League, med en tropp som ikke har den aller største bredden, og får de langvarige skader på nøkkelspillere, kan det langt på vei ødelegge sesongen. Samtidig har de fått nødvendig dekning på stopperplass, etter at det greske talentet Panagiotis Retsos endelig er skadefri igjen. Den 21 år gamle stopperen mistet hele 2018/2019 sesongen med skader, men er nå tilbake i troppen.

SJEFEN: Peter Bosz er klar for sin første hele sesong som Leverkusen-sjef.

Greier de å fortsette der de slapp i vår, er dette virkelig en gullkandidat som må tas på alvor. Det skal bli morsomt å se hva Peter Bosz kan få til med denne gjengen når han har en hel sesong til rådighet.

Vårt tabelltips:

  1. Bayer Leverkusen
  2. Red Bull Leipzig
  3. Borussia Mönchengladbach
  4. Eintracht Frankfurt
  5. VfL Wolfsburg
  6. TSG 1899 Hoffenheim
  7. Hertha Berlin SC
  8. Werder Bremen
  9. 1. FSV Mainz 05
  10. FC Schalke 04
  11. SC Freiburg
  12. 1. FC Köln
  13. FC Augsburg
  14. 1. FC Union Berlin
  15.  Fortuna Düsseldorf 1895
  16. SC Paderborn 07
Kategorier
Forhåndssaker og kampreferatNyheterTyskland

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker