Order Tramadol Cod Only Tramadol Order Online Mexico Tramadol 50 Mg Online Uk American Express Tramadol

LaLiga tabelltips: 14.plass Levante

Levante

By: Valencia
Stadion: Ciutat de Valencia
Kapasitet: 26 354
Trener: Paco López
Kaptein: José Luis Morales
Stjernespiller: José Luis Morales
Stort talent: Borja Mayoral
Tabellplassering forrige sesong: 15. i LaLiga

Levante åpnet meget bra forrige sesong, og flere trodde at de mot alle odds kanskje kunne hevde seg i øvre halvdel, men utover sesongen var det tilbake til virkeligheten og de endte til slutt på 15.plass. Det vil de prøve å forbedre denne sesongen, men jeg tror de havner på noenlunde samme plass i år som i fjor.

Lyst på den velkjente ComeOn lykkeboxeren?
Skaff deg en her!

Tropp og overgangsaktivitet

Paco Lopez tar fatt på sin andre fulle sesong som Levante-trener, og innfridde jo egentlig forventningene forrige sesong som var å sikre seg en trygg plass. På sitt beste så er dette laget en fryd å se på, spesielt når de setter press på motstanderne sine på hjemmebane. Bakerst i målet er det Oier Olazabal som skal sørge for at målene ikke renner inn. På backene har de Coke og Antonia Luna, og i midtforsvaret finner vi mest sannsynlig Ruben Vezo og Erick Cabaco/Oscar Duarte. På midtbanen har Levante to gode og spennende spillere i Enis Bardhi og Jose Campana. Førstnevnte har en dødelig fot som man absolutt ikke skal undervurdere fra distanse, noe vi så flere ganger forrige sesong. At han ikke har tatt steget til en enda større klubb er for meg litt rart. I angrepet har de en av mine favorittspillere i LaLiga i form av Jose Luis Morales. Kaptein med stor K. Fantastisk teknikk og driv med ball, jobber knallhardt kampen gjennom og er den store yndlingen på Ciutat de Valencia. Rundt seg har han Borja Mayoral og Roger Martí, og spesielt sistnevnte gjorde en god figur i mange kamper forrige sesong. Ser man på overgangsaktiviteten så har Levante klart å beholde sine beste spillere. Inn har Borja Mayoral kommet på utlån fra Real Madrid for andre sesong på rad. Han har enda ikke levert varene og stagnert mye de siste årene, men talentet er der og det er ikke umulig at han kan finne formen igjen. Midstopperen, Oscar Duarte, har også kommet inn på gratis-overgang fra Espanyol. Ellers har de brukt totalt 12,5 millioner euro på Ruben Vezo, Sergio Leon og Gonzalo Melero.

Se opp for

Jose Luis Morales har med årene rett og slett skaffet seg legende-status i Levante. Angriperen har 189 kamper for Levante, 38 mål og 26 målgivende pasninger. Det var for alvor forrige sesong at 32-åringen introduserte seg for Spania ved å score 12 mål og slå fem målgivende pasninger på 37 kamper. Han var til tider et angrep alene, og det hadde ikke noe å si hvilket lag de spilte mot, man visste at han ville gi motstander-backen en tøff tid. Han er rask, har meget god teknikk og driv med ball og har også begynt å levere varene foran mål. En fantastisk spiller.

Spådom

Levante på sitt beste er et godt lag, som kan hamle opp med de aller fleste i LaLiga. Men over 38 kamper så varierer de mye i prestasjonene, og deres mål er nok å unngå nedrykk også denne sesongen. Jeg synes de mangler litt kvalitet i forsvaret, og på midtbanen har de et par gode spillere men mangler litt bredde. Offensivt så synes jeg de har potensiale til å bli veldig bra. Jose Luis Morales er til tider et angrep alene, men hvis Borja Mayoral, Roger Marti og Sergio Leon også kan bidra med målpoeng så skal det være godt nok til å sikre seg en trygg plass på tabellen.

Kategorier
Forhåndssaker og kampreferatNyheterSpania

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker