Buying Tramadol Online Legal Tramadol Buyers Tramadol Canada Online Buy 100Mg Tramadol Online

LaLiga tabelltips: 12.plass Eibar

Eibar

By: Gipuzkoa
Stadion: Ipurua
Kapasitet: 7 083
Trener: José Luis Mendilibar
Kaptein: Ivan Ramis
Stjernespiller: Takashi Inui
Stort talent: Álvaro Tejero
Tabellplassering forrige sesong: 12. i LaLiga

Hva skal man si om Eibar som ikke er sagt fra før? Minste stadion i LaLiga og en økonomi som ikke kan sammenlignes med mange av de andre lagene. Likevel presterer de så til de grader hver eneste sesong, og har med årene blitt et av lagene flest blir sjarmert over når de blir kjent med den spanske toppdivisjonen.

Tropp og overgangsaktivitet

Ved roret sitter José Luis Mendilibar. 58-åringen skal ha mye av æren for at Eibar er der de er, og han har vært ansatt som hovedtrener i den baskiske klubben siden 2015. Kontrakten hans går ut etter sesongen, men uansett om han blir eller ferden går videre, har han mye å være fornøyd med. Under hans ledelse vet man hva man får av Eibar. Et aggressivt lag som alltid går ut i 4-4-2. Spesielt på hjemmebane gjør de ting vanskelig for motstanderne. Man sier ofte at hvis man skulle sammenligne et spansk lag med lag i England så ville Eibar vært det som ligner mest på majoriteten av Premier League-lag. I mål har Eibar en veldig god målvakt i Marko Dmitrovic som til tider frustrerte motstanderlagene så til de grader i enkelte kamper. Foran han i forsvaret har de spillere som Ivan Ramis, Paulo Oliveira, Pedro Bigas og Anaitz Arbilla. På backene blir det nok å se Jose Angel og Álvaro Tejero fra start. På midtbanen tar Pape Diop og Gonzalo Escalante fatt på en ny sesong i baskerland. Offensivt har de flere gode spillere som kan avgjøre kamper i Takashi Inui, Fabian Orellana, Sergi Enrich og Charles. Ser vi på overgangsaktiviteten er det to merkverdige endringer som har blitt gjort. Den største nyheten er at den populære spilleren Takashi Inui har blitt hentet hjem igjen fra Real Betis. 31-åringen har 94 kamper for Eibar fra sitt forrige opphold i klubben, og bidro faktisk til at Eibar var en av de klubbene det japanesiske publikumet fulgte mest med på TV i hans hjemland. Ellers må det sies å være et tap at de mistet Joan Jordan til Sevilla, men et tilbud på 14 millioner euro var for godt til å avslå. De har for øvrig også mistet høyrebacken Rubén Peña til Villarreal for åtte millioner euro. Inn som hans erstatter har tidligere Real Madrid-Castilla spiller Álvaro Tejero kommet inn. Han var den beste backen i LaLiga 1|2|3 forrige sesong med ti målgivende pasninger på 38 kamper i Albacete-trøyen.

Se opp for

Takashi Inui er tilbake i Eibar igjen! Japaneseren er ekstremt populær i Eibar, og man kunne se gleden til han og lagkameratene sine når han møtte opp på første pre-season trening. 31-åringen 94 kamper for Eibar og har leverte elleve scoringer og tolv målgivende pasninger. Det er ingen spektakulære tall, men kantspilleren blir viktig i dette laget. Han er veldig rask og kommer til å hjelpe dette laget mye på spesielt kontringer. En annen faktor som er undervurdert er faktisk det faktum at Eibar er et svært populært lag i Japan på grunn av Inui. Her blir det nok noen kroner i kassen med tanke på draktsalg.

Spådom

Eibar er et av lagene alle gruer seg til å møte på bortebane. Dette er et veldig solid lag, som gang på gang har vist at de hører hjemme i LaLiga. De har også en av de bedre trenerne i serien som klarer å få det beste ut av spillerne sine. Ser man på troppen deres er det ikke så altfor mange stjernespillere, men de har et kollektiv som jobber godt sammen. Eibar kommer til å ende på en trygg og god plassering rundt midten av tabellen denne sesongen også.

Kategorier
Forhåndssaker og kampreferatNyheterSpania

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker