Purchase Tramadol Cod Tramadol Online Cod Payment Cheap Tramadol Fast Shipping Can I Get Tramadol Online

LaLiga tabelltips: 10.plass Celta Vigo

Celta Vigo

By: Vigo
Stadion: Municipal de Balaídos
Kapasitet: 29 000
Trener: Fran Escribá
Kaptein: Hugo Mallo
Stjernespiller: Iago Aspas
Stort talent: Fran Beltran
Tabellplassering forrige sesong: 17. i LaLiga

Det var nok mange lojale supportere i Vigo som satt store deler av forrige sesong med hjertet i halsen og frykt for nedrykk. Til slutt gikk det akkurat, og de endte til slutt på 17.plass, fire poeng foran Girona. Det skal Iago Aspas ha mye av æren for.

Tropp og overgangsaktivitet

Fran Escriba tok over laget i mars og innfridde det som var hans oppgave, nemlig å holde plassen i LaLiga. Dette er et lag som har altfor gode spillere til å kjempe i bunnen av tabellen, og med Escriba ved roret tror jeg de får en mye bedre sesong. I troppen har de to stødige målvakter i Rubén Blanco og Sergio Álvarez. I midtforsvaret synes jeg det mangler litt kvalitet, men Néstor Araujo er bra og ved siden av han må Joseph Aidoo, David Costas, og Jorge Sáenz kjempe om plassen. På høyrebacken har kaptein Hugo Mallo en sikker plass, mens David Juncá og Lucas Olaza må kjempe om venstreback-plassen. På midtbanen er det mye kvalitet i Galicia-klubben. Stanislav Lobotka er en av de beste defensive midtbanespillerne i serien, og det er fantastisk for Celta Vigo at de har klart å beholde han. Fran Beltran er også uhyre spennende. 20-åringen er fantastisk og kommer til å bli solgt for en stor sum den dagen han drar videre. Ellers er også Denis Suarez på plass etter et mislykket låneopphold i Arsenal. Offensivt har Celta Vigo mange gode tekniske spillere. Pione Sisto og Brais Mendez kan gjøre ting vanskelig for enhver forsvar i LaLiga når de har dagen. Også har man på topp da, den store stjernen og helten i Vigo, Iago Aspas. Santi Mina er også et alternativ på spiss-plassen. Maxi Gomez var veldig god forrige sesong for Celta Vigo og leverte 13 mål og fem målgivende pasninger på 35 kamper. Han er solgt til Valencia for 14 millioner euro, mens Santi Mina har kommet motsatt vei. Det anser jeg som et tap, men Santi Mina er også en god og ung spiller som scoret syv mål og leverte fem målgivende pasninger for Valencia forrige sesong. Han blir et godt alternativ enten sammen med Iago Aspas eller som rotasjonsalternativ. Ellers har de blant annet hentet inn Denis Suarez for rundt 13 millioner euro fra Barcelona og midtstopperen Joseph Aidoo for 8 millioner fra Genk.

Se opp for

Hugo Mallo er kaptein for dette laget, men det er Iago Aspas som er sjefen på banen. Angrepsspilleren har en vanvittig stor status i Celta Vigo, klubben der han har gått gradene og blitt en stjerne i. Han har hele 334 kamper for klubben fra Galicia. Det har blitt 142 mål og 32 målgivende pasninger for de lyseblå. Forrige sesong var han fantastisk, og sto fram på et tidspunkt der laget og hele byen trengte det som mest. Når han var skadet, så alt ut til å gå mot nedrykk helt til han kom tilbake og reddet laget. På 27 kamper ble det hele 20 scoringer og seks målgivende pasninger. Han var forrige sesong den spanske spilleren med flest scoringer i LaLiga. Han er en fantastisk spiller og rett og slett uerstattelig for dette laget.

Spådom

Uansett hvor rart det skulle høres ut, så er du faktisk sikret mange poeng bare av å ha Iago Aspas på laget. I midtforsvaret synes jeg de mangler litt kvalitet, men dersom Aidoo slår til så blir det bra. Midtbanen er meget god, og det samme gjelder angrepet. Jeg tror ikke de kommer til krige blant de aller beste, men spår at de ender midt på tabellen. Blir dog ikke så veldig overrasket dersom de blander seg inn i kampen om en Europa League-plass med maksimum flyt.

Kategorier
Forhåndssaker og kampreferatNyheterSpaniaUkategorisert

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker