Tramadol Online Order Cheap Buy Cheap Tramadol Mastercard Tramadol Online Germany Tramadol Buy Online Shop Tramadol Online

6.plass: Eintracht Frankfurt

Eintracht Frankfurt var svært nær finaleplass i Europa League forrige sesong, men måtte se seg slått av Chelsea i semifinalen, etter straffespark-konkurranse. I serien endte det med 7.plass, og dermed får laget også muligheten til å spille Europa League denne sesongen.

De rødkledde fra Frankfurt gikk inn i andre kvalifiseringsrunde til Europa League i år. De fikk denne plassen, fordi cupvinner Bayern München har plass i en av de europeiske turneringene fra før, gjennom serieplasseringen.

Frankfurt slo ut Flora Tallin 4-2 sammenlagt i den andre kvalifiseringsrunden. I den tredje trakk de Vaduz fra Liechtenstein, og bortemøtet i Liechtenstein endte med 5-0-seier, så her går Frankfurt etter alle solemerker videre. I morgen spilles returkampen mot Vaduz, og når Frankfurt høyst sannsynlig går videre, venter playoff-kamper mot vinneren av Lokomotiv Plovdiv og Strasbourg, som også spilles i morgen. Strasbourg vant bortekampen 1-0, så mest sannsynlig får Frankfurt fransk motstand som et siste hinder før gruppespillet.

2018/19-sesongen
Eintracht Frankfurt både åpnet og avsluttet serien ganske svakt forrige sesong. På de fem første serierundene vant de kun en kamp, mens de gikk de siste seks serierundene uten en eneste seier. Den dårlige avslutningen var nok delvis preget av fokuset på Europa League, men man bør uansett kunne kombinere serie- og europacup-spill på en bedre måte. Frankfurt endte kun fire poeng bak Leverkusen på fjerdeplass, noe en bedre avslutning på sesongen kunne endret på. Fjerdeplassen gir mulighet til Champions League, så Frankfurt var ikke langt unna det etter fjorårssesongen.

På sitt beste var Frankfurt et meget godt fotballag i 2018/19-sesongen. Anført av Luka Jovic, Sebastien Haller, Filip Kostic og Ante Rebic spilte de en forrykende angrepsfotball, selv de beste forsvarene i Europa kunne ha fått store problemer mot.

Aktiviteten i sommer
Luka Jovic og Sebastien Haller var de to suverent mestscorende spillerne i Frankfurt forrige sesong, og bidro godt både i serien og Europa League. Jovic endte med 17 seriescoringer og 10 i Europa League, mens Haller stoppet på 15 i Bundesliga og 5 i Europa League. Begge disse er solgt for store summer i sommer (Jovic til Real Madrid og Haller til West Ham). Klubben har en stor oppgave foran seg med å erstatte disse to, men har heldigvis fått gjort lånet til Kostic fra Hamburg permanent denne sommeren. Et annet lån som er gjort permanent, er midtstopper Martin Hinteregger. Han kommer fra Augsburg, og spilte 14 Bundesliga-kamper for Frankfurt forrige sesong, etter at han kom på lån i januar. Nå som serbiske Jovic har gått til Real Madrid, ser klubben i samme retning for å prøve å skyte gullfuglen nok en gang. 19-åringen Dejan Joveljic er hentet fra Røde Stjerne, og han er et spennende spisstalent. Røde Stjerne er forøvrig også klubben Jovic startet sin profesjonelle karriere i.

VIKTIGE: Filip Kostic (t.v) og Ante Rebic blir begge viktige for Eintracht Frankfurt denne sesongen, nå som både Luka Jovic og Sebastien Haller har forlatt Commerzbank Arena.

De rødkledde fra finansbyen har styrket midtbaneleddet ganske kraftig denne sommeren. For det første er lånet av Sebastian Rode fra Dortmund gjort permanent. I tillegg er Dominik Kohr hentet fra Bayer Leverkusen, mens Djibril Sow kommer fra sveitsiske Young Boys. Tre gode signeringer for Frankfurt, som nå har en bred og god midtbane som bør kunne slå godt fra seg i Bundesliga. Ellers har også Erik Durm og Rodrigo Zalazar kommet inn portene på Commerzbank Arena. Kevin Trapp var god i målet og en viktig spiller for Eintracht Frankfurt forrige sesong, da han var på lån fra PSG. Etter litt om og men, har han nå signert for klubben på permanent basis. Det kan vise seg å være en meget god og viktig signering for Adi Hütter, da Trapp spilte hele 33 Bundesliga-kamper og 12 Europa League-kamper for klubben forrige sesong.

Begrunnelse for tabelltips
Tapet av Jovic og Haller blir tungt å svelge for Frankfurt. De har cashet meget bra inn, så her er det gode muligheter for å drive bra klubb i årene fremover. Vi tror likevel at Frankfurt hever seg en plass fra fjorårets tabellplassering. Det ser ut som klubben har lært etter fjorårssesongen, at man må ha en bredere stall når man kjemper på flere arenaer, og forhåpentligvis skal klubben nok en gang spille gruppespill i Europa League. Vi anser stallen som bredere i år, men toppnivået er muligens ikke helt på samme nivå som fjorårsutgaven av Eintracht Frankfurt. Stabiliteten bør kunne forbedres, og da ender vi opp med å plassere Frankfurt som det sjette beste laget i Bundesliga 2019/20-sesongen.

Vårt tabelltips:

  1. Eintracht Frankfurt
  2. VfL Wolfsburg
  3. TSG 1899 Hoffenheim
  4. Hertha Berlin SC
  5. Werder Bremen
  6. 1.FSV Mainz 05
  7. FC Schalke 04
  8. SC Freiburg
  9. 1.FC Köln
  10. FC Augsburg
  11. 1.FC Union Berlin
  12. Fortuna Düsseldorf 1895
  13. SC Paderborn 07
Kategorier
Forhåndssaker og kampreferatNyheterTyskland

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker