Cheap Tramadol Canada Purchase Tramadol Discount Order Tramadol From Canada Tramadol Visa Overnight Tramadol For Sale Online Cod

LaLiga tabelltips: 17.plass Osasuna

Osasuna

By: Pamplona
Stadion: Estadio El Sadar
Kapasitet: 18 375
Trener: Jagoba Arrasate
Kaptein: Oier Sanjurjo
Stjernespiller: Chimy Ávila
Stort talent: Pervis Estupiñan
Tabellplassering forrige sesong: 1. i LaLiga 1|2|3

Etter å ha vært vekke fra LaLiga i to sesonger, er Osasuna tilbake igjen i Spanias øverste divisjon. Dette laget var fantastisk å se på forrige sesong, og sikret seg opprykket på komfortabelt vis. De vant LaLiga 1|2|3 med åtte poeng foran Granada, og jeg anser Osasuna som det sterkeste av de nyopprykkede lagene, noe som sier seg selv med tanke på deres prestasjoner forrige sesong.

Tropp og overgangsaktivitet

Det er Jagoba Arrasate som skal styre denne skuta til trygg plass i årets LaLiga-sesong. 41-åringen har tidligere trent Real Sociedad i 68 kamper og Numancia i 138. Han ble ansatt i Osasuna i forkant av forrige sesong, og klarte å få laget sitt til å levere gode resultater. De har også en relativt god og solid tropp til å være et nyopprykket lag. Bakerst finner vi trolig 35-årgamle Ruben Martinez som sto 35 kamper i serien forrige sesong. Foran han har de spillere som Facundo Roncaglia, David Garcia, Nacho Vidal og ikke minst talentfulle Pervis Estupiñan. På midtbanen spiller kapteinen Oier, og rundt han finner vi spillere som Darko Brasanac, Fran Merida og Ruben Garcia. Og på topp har de et kjent fjes for LaLiga-kjennere i Adrian Lopez og Chimy Avila blant annet. Når det gjelder overgangsaktiviteten synes jeg de har gjort mye klokt. De hentet Facundo Roncaglia fra Celta Vigo for bare 250 000 euro. Midtstopperen har mye erfaring fra LaLiga og vet hva som kreves. Darko Brasanac fra Real Betis virker også som et klokt kjøp. Han har ikke det som skal til for å spille i Betis, men i et lag som Osasuna kan han nok gjøre mye nyttig. Den mest spennende signeringen finner vi dog lengre fremme i banen. Venstrekanten Chimy Ávila har blitt hentet for i underkant av 3 millioner euro fra San Lorenzo. Han spilte i LaLiga forrige sesong på utlån i Huesca som til slutt rykket ned. Til tider var han det eneste de hadde å by på offensivt, og noterte seg for ti mål og to målgivende pasninger. Jeg forventer store bidrag fra han også denne sesongen.

Se opp for

Adrian Lopez er tilbake i LaLiga igjen. Spissen man hadde store forventninger til, men som dessverre ikke helt har blitt den spilleren mange trodde han kunne bli. Han spilte i Porto forrige sesong der det ble én fattig scoring på elleve kamper. Sluttet seg i forkant av denne sesongen til Osasuna på gratis-overgang. 31-åringen har massevis av erfaring fra LaLiga, alderen er enda ikke dum og finner han formen så kan han være veldig nyttig for dette Osasuna-laget. Han har blant annet hele 142 kamper for Atlético Madrid der det ble 26 mål. Han scoret også det samme antallet på 137 kamper i Deportivo La Coruna, som rykket ned fra LaLiga sist han spilte der. Hans tall vitner jo om en spiss som ikke er særlig kjent for å score mål, men dersom Arrasate får det beste ut av han, tror jeg likevel at han er kapabel til å levere varene for dette Osasuna-laget.

Spådom

Av de tre nyopprykkede lagene, mener jeg at Osasuna er det sterkeste og at Pamplona-klubben har den største sjansen til å holde seg oppe. De har en god trener som har stor respekt fra spillerstallen. De spilte god fotball forrige sesong og vant divisjonen sin komfortabelt. De har også gjort gode signeringer etter min mening, og spesielt Chimy Avila tror jeg vil vise seg å være et scoop. Jeg har en god følelse på dette laget og tror de kommer til å holde seg i LaLiga.

Kategorier
Forhåndssaker og kampreferatNyheterSpania

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker