Online Tramadol Prescription Order Tramadol Cheap Overnight Tramadol Mastercard Overnight Buying Tramadol

LaLiga tabelltips: 15.plass Espanyol

Espanyol

By: Barcelona
Stadion: Estadi Cornella- El prat
Kapasitet: 40 500
Trener: David Gallego
Kaptein: Javi López
Stjernespiller: Borja Iglesias
Stort talent: Marc Roca
Tabellplassering forrige sesong: 7. i LaLiga

Espanyol leverte varene forrige sesong, og tok til slutt den viktige 7.plassen som gir kvalik til Europa League. Det var jevnt og få poeng skilte lagene, men ingen kan ta fra katalanerne den prestasjonen. De spiller i disse dager kvalik og ligger godt an til å kvalifisere seg til Europas nest beste klubbturnering. Jeg spår en tyngere sesong i år kontra oppturen forrige sesong.

Tropp og overgangsaktivitet

Espanyol må denne sesongen klare seg uten Rubi som har tatt over Real Betis, og inn har B-lagstrener David Gallego kommet inn. 47-åringen har tidligere kommet inn og styrt laget i fem kamper mot slutten av 2017/2018-sesongen, men den oppgaven som venter han denne gangen er nok tøffere enn det han har hatt før. Bakerst i målet tar 37-åringen, Diego Lopez, fatt på nok en sesong i LaLiga. Han er ikke det han engang var, men er fortsatt ansett som god nok til å vokte buret for Espanyol. Når det gjelder stopperne, så mistet de bautaen sin Mario Hermoso til Atlético Madrid og inn har Fernando Calero kommet. Det er forventet at han kommer til å starte ved siden Naldo eller David Lopez når sistnevnte er tilbake fra skade. På backene har de rutinerte Javi Lopez, og nytt for sesongen er at talentfulle venstrebacken, Adria Perdosa, er flyttet opp til A-laget. På midtbanen er det et navn som peker seg ut og det er Marc Roca. Defensive midtbanespilleren var meget god forrige sesong, og i sommer har det vært interesse fra Bayern Munchen men enn så lenge er han i Espanyol. Ved siden av seg har han Sergi Darder og Oscar Melendo, to gode og spennende spillere. Lagets store stjerne finner vi dog på topp i Borja Iglesias. Spissen kom i forkant av forrige sesong fra Real Zaragoza og puttet 17 mål på 37 kamper. Når det gjelder overgangsaktiviteten har de som skrevet over mistet Mario Hermoso til Atlético Madrid for 25 millioner euro, og i tillegg har Aaron Martín tatt turen til tyske Mainz for 6 millioner euro. Det mest merkverdige de har foretatt seg hva gjelder overganger inn er Ander Iturraspe (gratis), og Fernando Calero og Matías Vargas.

Se opp for

Borja Iglesias kom til Epsnayol fra Real Zaragoza i forkant av forrige sesong, og spilte seg umiddelbart inn i hjertene til alle Espanyol-fans. Han går under kallenavnet “El Panda” og vet hvor målet står. Han beskrives som en veldig rolig og balansert person, men på banen er han kanskje lagets viktigste spiller og den de ser opp til når man går i angrep. Det ble 17 mål og tre målgivende pasninger i LaLiga forrige sesong, og til tross fra interesse fra Real Betis så ser det ut som at han tar fatt på sin andre sesong i Espanyol.

Spådom

Man har ofte sett tendenser til at lag som ikke er blant de beste og mest rutinerte, kan slite i hjemlig serie når de i tillegg må fokusere på Europa League. Jeg mener dette laget er altfor godt til å rykke ned, men jeg tror fort de kan få en del trøbbel og må kjempe i bunnen i år. Tapet av Rubi kan ikke undervurderes, da det var en fantastisk trener. I tillegg så er de veldig avhengige av at Borja Iglesias skal levere, men hva gjør man hvis han ikke gjør det? De har ingen annen naturlig målscorer og det er litt bekymrende for deres del. Jeg spår en sesong der de må kjempe i bunn av tabllen.

Kategorier
Forhåndssaker og kampreferatNyheterSpaniaUkategorisert

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker