Purchase Tramadol Overnight Delivery Tramadol Buy Usa Can You Buy Real Tramadol Online Tramadol Visa Overnight Tramadol Order Online Tramadol 50Mg Tramadol 50Mg Buy Online Uk

7.plass: VfL Wolfsburg

Etter 8-1 mot Augsburg i siste serierunde kapret Wolfsburg 6.plassen i fjorårets Bundesliga. Det betyr Europa League for den Volkswagen-eide klubben denne sesongen.

2018/19-sesongen
Tre seire på de fire siste kampene, gjorde altså Wolfsburg ble nummer seks forrige sesong. Det var en kraftig forbedring fra de to foregående sesongene, som begge endte med 16.plass og playoff om nedrykk for de grønnkledde. Nederlenderen Wout Weghorst, som kom til klubben foran forrige sesong, var en sterk bidragsyter til den plasseringen, og han scoret hele 17 mål i serien. Den høyreiste spissen blir spennende å følge denne sesongen også, og spørsmålet er om han klarer å følge opp sin meget gode debutsesong i grønt.

Vinn tur til England med Morten Langli på Stamford Bridge!
Slik kan du vinne tur!

Aktiviteten i sommer
Oliver Glasner er ansatt som ny manager i Wolfsburg før denne sesongen. Han kommer fra østerriksk fotball og LASK Linz, som han tok til en sterk andreplass forrige sesong. Han har tatt med seg Joao Victor, en brasiliansk kantspiller, fra Østerrike. Han noterte seg for 13 scoringer og 7 målgivende pasninger for LASK Linz i fjor, og kan bli en veldig spennende tilvekst. Glasner har også brukt sin kjennskap til den østerrikske ligaen andre steder enn i sin gamle klubb, og punget ut 15 millioner euro for Xaver Schlager fra RB Salzburg. Schlager er en spennende midtbanespiller, og det knyttes automatisk forventninger til han når overgangssummen er så stor. En annen spennende signering er høyreback Kevin Mbabu. Han er hentet fra Young Boys foran denne sesongen, og er spådd en lysende fremtid på fotballbanen.

Med Mbabu inn, har det åpnet dørene for både Sebastian Jung og Paul Verhaegh, som begge har forlatt klubben som bosmanspillere i sommer. Ellers har Riechedly Bazoer, Landry Dimata, Victor Osimhen og Gian-Luca Itter forlatt klubben, men alle disse bortsett fra Itter, var utlånt i fjor, og det vil derfor ikke merkes nevneverdig på stallen at de har dratt.

Begrunnelse for tabelltips
Wolfsburg har forsterket stallen sin i sommer, og har et spennende lag på gang. De er et av lagene som har potensial til å utfordre de tre suverent beste fra fjoråret, Bayern, Dortmund og Leipzig. Vi tror altså at de likevel ender på en sjuendeplass, men at de er nærmere en plassering høyere på tabellen, enn lavere. Toppscorer Weghorst og midtstopper John Brooks blir viktige menn for Glasner, og de bør prestere opp mot det de viste i fjor om Wolfsburg skal klatre på tabellen. Vi tror både Schlager, Mbabu og Victor er gode signeringer, som alle kan bli meget gode spillere i Bundesliga, men at de kanskje trenger litt tid. I tillegg er vi litt usikre på om stallen til Wolfsburg tåler belastningen med serie, cup og Europa League når kampprogrammet blir som tettest.

Vårt tabelltips:

  1. VfL Wolfsburg
  2. TSG 1899 Hoffenheim
  3. Hertha Berlin SC
  4. Werder Bremen
  5. 1.FSV Mainz 05
  6. FC Schalke 04
  7. SC Freiburg
  8. 1.FC Köln
  9. FC Augsburg
  10. 1.FC Union Berlin
  11. Fortuna Düsseldorf 1895
  12. SC Paderborn 07
Kategorier
Forhåndssaker og kampreferatNyheterTyskland

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker