Tramadol Ordering Tramadol Orders Tramadol Medication Online Tramadol Online Nz Order Tramadol India

LaLiga tabelltips: 19.plass Granada

Granada

By: Granada
Stadion: Nuevo Los Cármenes
Kapasitet: 19 336
Trener: Diego Martinez
Kaptein: ——
Stjernespiller: Roberto Soldado
Stort talent: Yangel Herrera

Plassering forrige sesong: 2. i LaLiga 1|2|3

Granada er et av tre lag som har rykket opp til LaLiga denne sesongen. Mannskapet til Diego Martinez har erfaring fra Spanias øverste divisjon, da de sist spilte der fra 2011 til 2017 da de rykket ned. Forrige sesong tok de 2.plassen med ganske grei margin, fem poeng foran Malaga som til slutt var nok til et opprykk. De kommer inn i denne sesongen med kun et mål for øye, og det er å sikre LaLiga-spill også i 2020/2021-sesongen.

Vinn tur til England med Morten Langli på Stamford Bridge!
Slik kan du vinne tur!

Tropp og overgangsaktivitet

Dette er et lag som av mange er ansett som kanskje det svakeste som skal spille i LaLiga denne sesongen. Granada har en ung trener i Diego Martinez (38) som aldri før har vært hovedtrener for et lag i LaLiga, og det blir spennende å se om han har det som skal til for å holde dette laget oppe. Når det gjelder overgangsaktiviteten så har man fått inn ringreven Roberto Soldado på gratisovergang fra Fenerbache. I tillegg til det har de fått inn to spennende spillere i Darwin Machis og Domingos Duarte, som spiller henholdsvis kant og midtstopper. Dog så er kanskje den aller mest spennende spilleren de har hentet inn, Yangel Herrera, som kommer på lån fra Manchester City. 21-åringen har allerede rukket å spille 17 kamper for det venezuelanske landslaget, og kommer til å bli viktig i den dype midtbane-posisjonen for Granada. Ellers er det få profiler i dette laget som er kjent for en gjennomsnittlig fotballinteressert nordmann, og skal de klare seg er de nok først og fremst avhengig av at kollektivet skal fungere.

Se opp for

Man kommer ikke utenom 34-åringen, Roberto Soldado her. Han er den spilleren med mest LaLiga-erfaring i denne troppen, og på sitt beste så var han en av de bedre spissene i Spania. 12 kamper og syv mål har det blitt for landslaget, men det er først og fremst i perioden 2010-2013 han virkelig var i fyr og flammer for Valencia. 141 kamper, 82 mål og 15 målgivende pasninger ble det i løpet av de årene før han gikk på et mislykket overgang til Tottenham. Alderen har nok tatt han litt, og han er definitivt ikke den spilleren han engang var, men kanskje har han fortsatt noe å komme med likevel. I den tyrkiske superligaen ble det seks scoringer og fem målgivende pasninger på 21 kamper forrige sesong. Han kan fort levere noe av det samme også denne sesongen, men en ting er likevel sikkert, og det er at det er hyggelig å se denne spilleren tilbake i Spania igjen.

Spådom

Jeg tror dette Granada-laget skal slite med å holde seg i LaLiga, og at det blir en sesong der de må kjempe hardt mot nedrykk. Laget har ikke de profilene man trenger for å holde seg etter min mening. De slapp riktig nok inn kun 28 mål på 42 kamper forrige sesong, men det skal bli tøft å gjenskape det denne sesongen også. I tillegg ser jeg ikke helt hvor målene skal komme fra, selv om det er hyggelig med Soldado tilbake i LaLiga.

Kategorier
Forhåndssaker og kampreferatNyheterSpania

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker