Online Tramadol Store Online Rx Tramadol Online Tramadol Australia Tramadol Buying Online Legal

LaLiga tabelltips: 18.plass Real Valladolid

Real Valladolid

By: Valladolid
Stadion: Estadio José Zorrilla
Kapasitet: 26 512
Trener: Sergio González
Kaptein: Javi Moyano
Stjernespiller: Rubén Alcaraz
Stort talent: Pedro Porro
Tabellplassering forrige sesong: 16. i LaLiga

Real Valladolid som blir deleid av selveste brasilianske legenden, Ronaldo, tar fatt på sin andre sesong i LaLiga etter at de innfridde målet og klarte å holde seg i divisjonen forrige sesong. I forkant av denne sesongen har de fått inn et par spennende spillere, så gjenstår det å se om de klarer å berge plassen også denne sesongen.

Vinn tur til England med Morten Langli på Stamford Bridge!
Slik kan du vinne tur!

Tropp og overgangsaktivitet

Stammen i laget er stort sett ganske likt forrige sesong. Jordi Masip er sisteskansen, og i forsvaret finner vi spillere som Kike Olivas, Javi Moyano og Antoñito som spilte mye forrige sesong. På midtbanen har de klart å beholde Rubén Alcaraz, som var veldig god i fjor og som kommer til å spille en viktig rolle i dette laget denne sesongen også. I angrepet har de spillere som Enes Unal og Óscar Plano som vi ble kjent med forrige sesong. Når det gjelder overgangsaktiviteten har Valladolid foretatt seg mye spennende. Det har vært tungt for de å miste den solide midtstopperen Fernando Calero til Espanyol, men inn har en veldig spennende midtstopper og kaptein fra Real Madrid Castilla i Javi Sanchez kommet. Han kommer til å ta dette nivået på en god måte, og det virker som at Ronaldo har spilt en viktig rolle i å få han inn på lån. De har også hentet inn Jorge de Frutos fra Real Madrid Castilla, og det ryktes også i disse dager at Andriy Lunin og Takefusa Kubo også er på vei fra Real Madrid. Ellers er lånet av Pedro Porro meget spennende. Høyrebacken gjorde sakene sine godt for Girona før han ble kjøpt av Manchester City og lånt ut med en gang til Real Valladolid. 19-åringen kommer til å bidra med mye på høyrebacken. Inn portene har også Sandro Ramirez kommet, og på sitt beste er han en god spiss, men han har stagnert mye de siste årene og er nok sulten på å vise seg frem igjen.

Se opp for

Javi Sanchez var forrige sesong kaptein for Real Madrid Castilla, men trente jevnlig med A-lagsstallen og fikk også noen kamper under Santiago Solaris ledelse. Midtstopperen fikk faktisk spille to Champions League-kamper for Real Madrid og fikk to kamper i Copa del Rey også, der han scoret i en av de kampene. 22-åringen med 70 kamper kamper for Real Madrid Castilla er en ledertype. Han er rask, god i lufta og kommer til å ta dette nivået veldig greit.

Spådom

Denne sesongen tror jeg dessverre Real Valladolid kommer til å ta turen ned til LaLiga 1|2|3. De har en spennende og god trener, samtidig som at de har hentet inn noen spennende unge spillere. Dog så mener jeg dette laget mangler kvalitet, spesielt i midtbaneleddet. Jeg ser heller ikke helt hvor målene skal komme fra, og per dags dato mener jeg dette laget er en av kandidatene til å rykke ned. Men nå er det jo faktisk sånn at sånne tabelltips sjeldent viser seg å stemme, så jeg blir ikke veldig overrasket hvis de på et vis skal klare å berge plassen.

Kategorier
Forhåndssaker og kampreferatNyheterSpania

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker