Order 180 Tramadol Overnight Tramadol Online Overnight Tramadol Medication Online Ordering Tramadol Online Tramadol Online Overnight Uk Purchase Tramadol Discount

10. Werder Bremen

Florian Kohfeldt har lagt bak seg sin første hele sesong som sjef for Werder Bremen. Den relativt ferske manageren førte laget til en respektabel 8. plass, bare to poeng bak femteplassen, samt et knepent tap for Bayern München i cupens semifinale.

Det skjer spennende ting i Bremen-leiren. Kohfeldt sin entre i sjefsstolen har ført til en ungdomsbølge innad i troppen. Det bygges langsiktig fra treneren som har en lang fortid som trener i ungdomslagene til Bremen. Samtidig takker en sann legende for seg.

Tre sportstilbud for helesesongen!Sjekk ut tilbudet her!

2018/2019 sesongen

En god start på sesongen gjorde at Bremen var oppe og tuktet teten helt til november. Men etter å ha fått bank av Bayer Leverkusen, ble den en rekke med dårlige resultater som fulgte de grønnkledde helt inn til vinterpausen.

Vinterpausen gjorde undre, for Bremen spilte 14 kamper på rad i serie og cup uten å tape, før de med bare få dagers mellomrom gikk på sitt første ligatap for 2019, og røyk i cupens semifinale, begge oppgjørene mot Bayern München. Den imponerende vårsesongen tatt i betraktning, ble det med en 8. plass på tabellen, rett i hælene på Mönchengladbach, Wolfsburg og alle de andre som jaktet Champions League den kommende sesongen. Med dette er absolutt noe å ta med seg videre for den 36 år gamle sjefen Kohfeldt.

Den rutinerte angriperen Max Kruse leverte elleve scoringer og ti målgivende, som var nok til å toppe begge listene innad i laget. En annen som leverte en solid sesong, og som det rettes store forventninger mot i fremtiden er Maximilian Eggestein. 21-åringen spilte nesten samtlige minutter denne sesongen for klubben han vokste opp i, og er allerede ansett som den klart mest verdifulle spilleren i troppen. Selv om landslagsdebuten har latt vente på seg, er nok dette en mann det tyske forbundet vil ha glede av i mange år fremover.

En kulthelt bekreftet midtveis i sesongen at hans tid på banen var omme. Den nesten 40 år gamle peruanske helten Claudio Pizarro la dessverre skoene på hylla, for tidlig syns kanskje de fleste. Kohfeldt var forsiktig med matchingen denne sesongen, men 39-åringen var klubbens giftigste spiller, da han hadde 134 minutters spilletid per scoring. Det ble til slutt fem scoringer denne sesongen, og totalt 197 Bundesliga-mål for Werder Bremen, Bayern München og en nettkjenning for Køln. Takk for alt Claudio!

Aktiviteten i sommer

Bremen satser ungt og lokalt foran den kommende sesongen. Niclas Fullkrug er hentet inn fra Hannover, som rykket ned. Spissen kunne dessverre ikke bidra mye, da han var skadet i store deler av sesongen. 26-åringen er godt kjent i miljøet han er hentet inn i, da hans ungdoms- og seniorkarriere startet i Werder Bremen. Fire år etter at han takket for seg er han nå tilbake i Bremen. Det er også den eneste godt voksne spilleren inn portene i sommer.

Den unge østerrikeren Marco Friedl ble hentet på lån sommeren 2018 fra Bayern München. For 3,5 millioner euro har nå den allsidige forsvarsspilleren blitt Bremens eiendom. Opprinnelig midtstopper, har han også operert på begge backene.

Høyrevingen Benjamin Goller kommer uten kostnader fra Schalke 04. Til tross for at Schalke har vært gavmilde med spilletid til unge spillere, ble Goller sjeldent tatt med i seniortroppen. Nå har han skiftet beite i jakten på spilletid.

David Philipp, Boubacar Barry, Luc Ihorst, Simon Straudi, Jonah Osabutey, Ilia Gruev og Jannes Vollert har alle plitt plukket opp til seniortroppen fra enten andrelaget eller U19-laget. Et klart signal om at det satses på unge talenter i klubben.

Av utreisende spillere har Max Kruse dratt til Tyrkia for å prøve å bedre situasjonen i et Fenerbahçe som sliter for tiden. 31-åringen, som i utgangspunktet hadde en saftig markedsverdi, forsvinner uten gevinst som bosmann-spiller.

Begrunnelse for tabelltips

Kohfeldt er en mann som nyter stor tiltro om dagen. Det har vært flere eksempler på unge trenere som får stort ansvar tidlig i trenerkarrieren. Mannen har hatt en plass i hierarkiet til Werder Bremen siden han ankom som spiller i 2001. Et av de mest spennende prosjektene å følge med på, særlig med den yngre generasjonen som gjør sin entre i troppen.

Mister erfaring og målteft i både Max Kruse og Claudio Pizarro, en åpenbar svekkelse. Men med ungt, friskt blod, både på banen og trenerbenken er dette ett prosjekt man kan like. Den imponerende vårsesongen de var igjennom gjør det fristende å plassere dem noen hakk lengre opp på tabellen. De har også «fordelen» av å kun fokusere på liga- og cupspill, i motsetning til de fleste av lagene som avsluttet over dem i mai. Men de havner etter diskusjoner frem og tilbake på en 10. plass denne sesongen i våre arkiver. Man finner knapt en mer resultatbasert bransje enn fotball, men dette kan virkelig høste frukter om Kohfeldt gis den nødvendige tiden.

Vårt tabelltips:

  1. Werder Bremen
  2. 1. FSV Mainz 05
  3. FC Schalke 04
  4. SC Freiburg
  5. 1. FC Køln
  6. FC Augsburg
  7. 1. FC Union Berlin
  8. Fortuna Dusseldorf 1895
  9. SC Paderborn 07
Kategorier
Forhåndssaker og kampreferatNyheterTyskland

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker