Buying Tramadol Uk Buy Real Tramadol Online Tramadol Cheap Overnight Fedex Tramadol To Buy Tramadol To Buy Cheap

11.plass: 1.FSV Mainz 05

Mainz rykket for første gang i klubbens historie opp til Bundesliga i 2005. Siden har de rykket ned en gang, men kom da opp igjen etter to sesonger i 2.Bundesliga. Forrige sesong endte klubben på 12.plass, og vi tror de havner rundt det sjiktet også kommende sesong.

Siden det andre opprykket, i 2009, har Mainz etablert seg i Bundesliga. Deres beste sluttplassering kom i 2010/11-sesongen, da de ble nummer fem, mens deres dårligste plassering siden det opprykket, kom i 2016/17, da klubben endte opp som nummer 15.

2018/19-sesongen
Mainz endte altså til slutt som nummer 12 på tabellen, men hadde faktisk kun ett poeng opp til Düsseldorf, på 10.plass. Nedover var gapet stort, og det skilte hele sju poeng ned til neste lag på tabellen, Freiburg som ble nummer 13. Kun en spiller spilte alle kampene for Mainz i fjorårets liga, den franske spissen Jean-Phillipe Mateta. Han scoret 14 ganger i serien. Til sammenlikning scoret Marco Reus (nummer tre på toppscorerlista) 17 mål.

Vinn tur til England med Morten Langli på Stamford Bridge!
Slik kan du vinne tur!

Aktiviteten i sommer
Flere spillere har ankommet Opel Arena denne sommeren, og noen har gått ut portene. Edmilson Fernandes er en av de mest spennende signeringene klubben har gjort i sommer, og er hentet for 7,5 millioner euro fra West Ham. Mainz har også kjøpt to backer foran kommende sesong, Aaron Martin fra Espanyol og Ronael Pierre-Gabriel fra Monaco. Martin var på lån til Mainz i fjor, og lånet er nå altså gjort permanent. I tillegg har angrepsspiller Dong-won Ji ankommet fra Augsburg, på free transfer etter at hans kontrakt gikk ut der. Taiwo Awoniyi er en annen spiss som har kommet inn. Han kommer på lån fra Liverpool, og er nok først og fremst hentet for å ha bredde der fremme, spesielt med tanke på skadesituasjonen i Mainz. Midtstopper Jeremiah St. Juste har også signert en fireårskontrakt, og er klubbens dyreste signering i sommer. Han kommer fra Feyenoord, og overgangssummen skal ligge på ni millioner euro. 22-åringen er en spennende type som kan bli en god tilvekst i Mainz. To 19-åringer har også kommet inn dørene på Opel Arena i sommer, Jonathan Meier fra Bayern og Cyrill Akono fra Preussen Münster.

SPENNENDE: Jeremiah St. Juste har signert for fire år med Mainz foto: Mainz 05 English på Twitter.

Keeper Omer Hanin er også ankommet på free transfer. Han kommer fra Hapoel Hadera i Israel. Hanin er nok hentet mye på grunn av at to keepere har forlatt Mainz denne sommeren. Rene Adler har lagt fotballskoene på hylla, mens Jannik Huth har meldt overgang til nyopprykkede Paderborn, som også har hentet Gerrit Holtmann på lån fra Mainz. Både Giulio Donati, Gaetan Bussmann og den dansk-kroatiske spissen Emil Berggren har forlatt klubben etter at deres kontrakter gikk ut. En annen spiller som har forlatt Mainz i sommer, er tidligere Lillestrøm-spiss Anthony Ujah, som har gått til nyopprykkede Union Berlin. Jean-Phillipe Gbamin, som spilte det meste for Mainz i fjor, har dratt til Everton for hele 25 millioner euro.

Begrunnelse for tabelltips
Vi tror Mainz havner i det samme området som forrige sesong. Dessverre for klubben er toppscorer Mateta ute en god stund. Det er et stort tap, og det hjelper heller ikke at nysigneringen Dong-won Ji, som kunne vært en erstatter på topp, også er skadet. Tapet av Gbamin kan også bli sårt, mens Edmilson Fernandes er en meget spennende tilvekst. Sportsdirektør i Mainz, Rouven Schröder uttalte tidligere i sommer at klubben var villige til å selge Gbamin for den rette prisen, spesielt etter ankomsten til Fernandes, så her har nok klubben vært i forkant av salget og har en plan for å gjøre tapet minst mulig.

Vårt tabelltips:

  1. 1.FSV Mainz 05
  2. FC Schalke 04
  3. SC Freiburg
  4. 1.FC Köln
  5. FC Augsburg
  6. 1.FC Union Berlin
  7. Fortuna Düsseldorf 1895
  8. SC Paderborn 07
Kategorier
Forhåndssaker og kampreferatNyheterTyskland

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker