Tramadol Buy Online Cheap Tramadol Purchase Fedex Tramadol With Mastercard Tramadol Europe Buy

14. 1. FC Köln

Köln greide å rykke opp på første forsøk etter at de måtte ta tatt turen ned. Etter mange opp- og nedturer på kort tid, er «geitene» tilbake der de hører hjemme.

Mye har skjedd på kort tid i klubben. 2016/2017 sesongen ble en braksuksess, med en 5. plass, og Europa League den påfølgende sesongen. Troppen taklet tydeligvis ikke enda en plattform å konkurrere på, og ble den desiderte ligajumboen. Vi tror denne utgaven plukker mer enn de 22 poengene de greide i nedrykksesongen.

Har du husket å melde deg på Tiern?
Lever inn din tippekupong her og sjansen til å vinne 161 000kr!
(Fristen er søndag 11.08 , kl. 18:00!)

2018/2019 sesongen

De var tidlig ute etter å ta kommando i 2. Bundesliga. På de ni første rundene hadde de sju seire, og kun rotet bort poeng i møtene med opprykks-kollegene, Union Berlin og Paderborn. Så fulgte en trøblete periode, hvor de også måtte takke for seg i den tyske cupen, etter å ha tapt på straffer mot Schalke på hjemmebane. En god vårperiode, kombinert med at lagene rundt på tabellen rotet, gjorde at Köln komfortabelt kunne krone seg som mester i en sesong som totalt sett ikke var voldsomt imponerende. I de seks kampene de spilte mot de tre nærmeste på tabellen, (Paderborn, Union Berlin, Hamburg) ble det kun to poeng. Hamburg, som på forhånd var ansett som den største konkurrenten, hektet seg til slutt helt av i kampen om direkte opprykk, og måtte også se kvalifiseringsplassen ryke til fordel for Union Berlin.

En som derimot imponerte for de hvitkledde var angriperen Simon Terodde. Spissen ble den desiderte toppscoreren i ligaen med 29 mål, ni mål foran lagkamerat Jhon Cordoba. Terodde scoret i snitt hvert 84. minutt han var på banen, noe som forsvarer at han holdt den mer profilerte Anthony Modeste på benken store deler av sesongen.

Vinn tur til England med Morten Langli på Stamford Bridge!
Slik kan du vinne tur!

Aktiviteten i sommer

Köln har brukt sommeren godt og vært på handel over grensen. Birger Verstraete kommer fra Gent for 3,5 millioner euro. Midtbaneankeret som har notert seg med en kamp for det belgiske landslaget var et fast innslag i forrige sesongs Gent-tropp.

Zwolles høyvokste høyreback Kingsley Ehizibue har også tatt turen til Köln. Nederlenderen kommer med en prislapp på to millioner euro. 24-åringen, som også kan bekle rollen som ving, endte på imponerende åtte målgivende som back forrige sesong. Han er heller ikke redd for å tøye reglementet, da han jevnlig sanker gule kort.

«Geitene» har også rappet med seg høyrevingen Kingsley Schindler gratis fra Holstein Kiel. Tysk-ghaneseren var den spilleren som produserte flest mål og assist for klubben ut ifra spilletid i 2018/2019 sesongen med seks mål og sju målgivende. Bosman-spilleren vil gi Køln enda en offensiv streng å spille på.

Den regjerende 2. Bundesliga-mesteren har ikke bare brukt penger. De har også finansiert kjøpene med et solid salg. Angriperen Serhou Guirassy tilbragte siste halvdel av forrige sesong på lån hos franske Amines. Oppholdet ble i sommer gjort permanent da Amines la seks millioner euro på bordet. En god avtale med alle spissene som allerede er i Kølns tropp.

Begrunnelse for tabelltips

Til tross for at de slet i de interne møtene med de to andre klubbene de rykket opp med, føler jeg meg veldig trygg på at det er Köln som håndterer nivåforskjellen best. De har mange spillere med erfaring fra det øverste nivået i alle ledd. Kanskje spesielt i venstreback og kaptein Jonas Hector, som overraskende nok forlenget kontrakten etter at nedrykket var et faktum sommeren 2018. Backen hjalp klubben han signerte for i 2010 opp igjen, og vil være en viktig bærebjelke i tiden etter opprykket.

Som nevnt tidligere har de også bredde og kvalitet i det fremste leddet, med tre naturlige målscorere som konkurrerer hardt om plassene. Bak seg har de også Dominick Drexler, som scoret ni og serverte 17 målgivende i divisjonen under. De har kanskje ikke gjort mest utav seg på overgangsvinduet, men har styrket seg litt på enkelte plasser.

Det blir nok ikke det aller mest storslåtte comebacket et lag har hatt i den øverste divisjonen, men jeg tror Köln kommer til å berge plassen ganske komfortabelt, og heller se på lagene over seg hvor poengluken kommer til å bli mindre.   

Vårt tabelltips:

  1. 1. FC Köln
  2. FC Augsburg
  3. 1. FC Union Berlin
  4. Fortuna Dusseldorf 1895
  5. SC Paderborn 07
Kategorier
Forhåndssaker og kampreferatNyheterTyskland

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker