Lowest Priced Tramadol Online Tramadol 50 Mg Buy Uk Tramadol Mastercard Overnight Order Tramadol Overnight Cod

13.plass: SC Freiburg

Siden opprykket i 1994 har Freiburg mer eller mindre stabilisert seg i Bundesliga. De hadde en periode mellom 2006 og 2009 i 2.Bundesliga, men har foruten disse årene alltid gått opp igjen på første forsøk etter et nedrykk. Nå tar de fatt på sin fjerde strake sesong i den øverste divisjonen.

2018/19-sesongen
Freiburg endte på 13.plass forrige sesong, og var egentlig aldri truet med nedrykk. De varierte stort resultatmessig, noe et lag litt under midten ofte gjør. For eksempel hadde de et par kamper i november, hvor den første endte med et knallsterkt uavgjortresultat (1-1) borte mot Bayern, før de tapte 1-3 hjemme mot Mainz i neste kamp. Freiburg spilte ofte med to spisser i fjor, og både Nils Petersen (10 scoringer) og Luca Waldschmidt (9 scoringer) leverte et godkjent antall seriescoringer i fjor. Petersen hadde også tre mindre skader i løpet av sesongen, og spilte dermed kun 24 av de 34 seriekampene.

Har du husket å melde deg på Tiern?
Lever inn din tippekupong her og sjansen til å vinne 161 000kr!
(Fristen er søndag 11.08 , kl. 18:00!)

Aktiviteten i sommer
Noen stor kjøpefest har det ikke vært denne sommeren for Freiburg. Likevel har noen kommet og noen dratt fra Schwarzwald stadion denne sommeren. Både en høyre- og en venstreback er kommet inn i sommer. Både Jonathan Schmid som kommer fra Augsburg og Luca Itter som er hentet fra Wolfsburg er to meget spennende signeringer, som det blir moro å se i Freiburg-trøya kommende sesong. Sistnevnte er også bare 20 år, og kan få et lite gjennombrudd denne sesongen. De to andre signeringene klubben har gjort, er to sørkoreanere, begge kantspillere. Woo-yeong Jeong er sommeren dyreste kjøp for klubben så langt, og 19-åringen er kjøpt fra Bayern München, hvor han faktisk forrige sesong både fikk en kamp i Bundesliga og en i Champions League. Hans kamparena var likevel Regonalligaen (nivå 4) for Bayern II forrige sesong, så han kan trenge litt tid til å venne seg til nivået. Den andre sørkoreaneren som er hentet inn er Chang-hun Kwon. Han kommer fra Dijon i Frankrike, hvor han var på banen i omtrent halvparten av lagets kamper i Ligue 1 forrige sesong.

Florian Niederlechner er det dyreste salget så langt denne sommeren for Freiburg. Angrepsspilleren er hentet til Augsburg for 2,5 millioner euro. Han var en del inne i laget i fjor, og scorte fire seriemål. Det bør dog ikke by på for store problemer for klubben at han er dratt, spesielt om duoen Petersen og Waldschmidt holder seg skadefrie. Vincent Sierro, Jonas Föhrenbach og Fabian Schleusener har også forlatt klubben, men ingen av disse var spesielt involvert i kamper forrige sesong, så det er salg som ikke vil merkes nevneverdig. Vincenzo Grifo har avsluttet sitt lån, og dratt tilbake til Hoffenheim foran neste sesong.

Vinn tur til England med Morten Langli på Stamford Bridge!
Slik kan du vinne tur!

Begrunnelse for tabelltips
Vi har plassert Freiburg på den samme plasseringen som de fikk forrige sesong. Freiburg er et lag som ser tilnærmet likt ut som forrige sesong versjon, med noen få endringer. Vi tror de kommer til å ligge rundt samme nivå også i år, og at de havner et godt stykke unna en skummel nedrykksstrid når avslutningen på sesongen nærmer seg utover våren 2020. Vi anser området rundt denne plasseringen på tabellen som ganske jevn, så med en god start kan Freiburg komme inn i en fin flyt, og komme høyere på tabellen. Med en dårlig start på sesongen, kan de hvitkledde også få en skummel sesong, og havne litt lavere på tabellen enn fjoråret, og dermed ende i en kamp for å overleve. Så jevnt er det, men vi tror altså at når poengene telles opp i mai, vil Freiburg ha en god luke ned til nedrykksplassene. Nils Petersen blir viktig, og om han holder seg skadefri og presterer jevnt, ser vi ingen grunn til at Freiburg blir å regne med helt i bunnen av Bundesliga 2019/20.

Vårt tabelltips:

  1. SC Freiburg
  2. 1.FC Köln
  3. FC Augsburg
  4. 1.FC Union Berlin
  5. Fortuna Düsseldorf 1895
  6. SC Paderborn 07
Kategorier
Forhåndssaker og kampreferatNyheterTyskland

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker