Prescription Tramadol Online Cheapest Tramadol Overnight Tramadol Online Overnight Order Tramadol From Mexico Tramadol Orders Online Tramadol Buy Overnight
shutterstock_191167652

16. FC Union Berlin

En såkalt askeladd, som greide opprykket gjennom kvalifisering på bekostning av Stuttgart. Lillebroren i hovedstaden har rustet opp stort i sommer i et forsøk på å befeste sin posisjon i Bundesliga.

Laget som også er arbeidsgiveren til den norske backen Julian Ryerson, ble det siste laget som tok seg til Bundesliga i vår, etter en dramatisk kvalifiseringsrunde mot Stuttgart. Om vi får rett i vår spådom, må laget nok en gang ut i kvalifisering i 2020.

Har du husket å melde deg på Tiern?
Lever inn din tippekupong her og sjansen til å vinne 161 000kr!
(Fristen er søndag 11.08 , kl. 18:00!)

2018/2019 sesongen

Urs Fischer kunne knapt drømt om en bedre debutsesong som Union Berlin-sjef. Med sine fem tap på 34 ligakamper, var laget en tøff nøtt å knekke. De var også det definitivt gjerrigste laget i 2. Bundesliga. 33 baklengs ble fasit gjennom det vanlige ligaspillet. En styrke den sveitsiske sjefen nok vil prøve å bygge på, når laget denne sesongen møter noen mye tøffere utfordringer.

Noe annet de er avhengig av å utnytte er lagets bunnsolide statistikk hjemme på An Der Alten Forsterei. 11-5-1 på de 17 hjemmekampene er rett og slett imponerende. Det eneste hjemmetapet kom mot Paderborn, som endte på den siste direkte opprykksplassen. De greide derimot bare å skrape sammen tre seire på borteturene sine, og hadde ett poengsnitt like over ett poeng på bortebane. Det er kanskje en oppbrukt klisje at nyopprykkede lag må gjøre jobben på hjemmebane, men disse tallene tatt i betraktning så er det nok hjemme de må gjøre jobben om plassen skal sikres.

Tredjeplassen på tabellen betydde at de måtte ut i ett dobbeltoppgjør mot Stuttgart for å spille om retten til å være i Bundesligaen i 2019/2020 sesongen. Det kunne knapt blitt mer spennende. De reiste først til Stuttgart, hvor en jevn batalje endte 2-2, etter at Union hadde kommet tilbake to ganger. I returen brukte ikke Stuttgart lang tid på å ta ledelsen, men dommeren annullerte noe tvilsomt Dennis Aogos frispark. Det ble eneste nettkjenning i oppgjøret, og etter 90 nervepirrende minutter kunne hovedstadsklubben juble, takket være bortemålsregelen.

Lagets mest betrodde angriper, svenske Sebastian Andersson toppet både mål-, og assistlisten, med henholdsvis 12 mål og seks målgivende. Riktignok var navnebror Sebastian Polter av det mer effektive slaget, da han endte med ni scoringer på totalt 884 minutter på banen.

Vinn tur til England med Morten Langli på Stamford Bridge!
Slik kan du vinne tur!

Aktiviteten i sommer

Etter mye frem og tilbake, endte omsider Marvin Friedrich opp i hovedstaden. Stopperen var på låneopphold fra Augsburg under opprykksesongen, og var sammen med førsteskanse Rafal Gikiewicz eneste spiller som spilte samtlige minutter. Tidligere Lillestrømspiss Anthony Ujah blir også å finne i sesongens Union-tropp. Nigerianeren har fått begrenset med spilletid i Mainz i det siste, og har for andre gang i karrieren tatt farvel med klubben. 28-åringens lange skipstid i Bundesligaen vil nok være nyttig å få med for Fischer. En annen nigerianer med fortid i norsk fotball er Suleiman Abdullahi. Høyrevingen tilbragte forrige sesong på lån i Union fra Eintracht Braunschweig. Hurtigtoget mistet innledningen av sesongen grunnet en ankelskade, men ble raskt foretrukket som en av de tre fremste. Nå er også han sikret ett permanent opphold, etter en overgang på en halv million euro.

Erfaring fra dette nivået får de i bøtter og spann fra den tidligere Dortmund-stopperen Neven Subotic. Den serbiske hardhausen har over ett tiår bak seg i ligaen, hovedsakelig for de gulkledde, før han i januar 2018 ble lagkamerat med Ole Kristian Selnæs i Saint-Etienne. Den nå 30 år gamle midtstopperen var fast inventar i Jurgen Klopps lag, som tok seg til Champions League finalen i 2013, og kommer gratis til hovedstaden etter ett og et halvt år i Frankrike. Stuttgart-kaptein Christian Gentner unngikk å ta den tunge veien ned til 2. Bundesliga, da han skiftet til sine overmenn i kvalifiseringen. Med i underkant av 400 kamper i Bundesliga vil veteranen også være en fin nyervervelse både på og utenfor banen for Union Berlin.

Begrunnelse for tabelltips

Har greid å hente viktige lånespillere på permanent basis, samt hentet rutinerte spillere inn i en spillergruppe som ellers er uprøvd på dette nivået. Kanskje med unntak av Carlos Mane, som har dratt tilbake til Sporting Lisboa, er resten av troppen intakt, i motsetning til Düsseldorf, som har mistet flere store bidragsytere fra 2018/2019 sesongen, som ble en eneste stor opptur.

Greier Fischer å bygge videre på den defensive tryggheten, vil det bli en vrien oppgave å plukke poeng på den intime arenaen. Samtidig er den svake poengfangsten på fremmed gress ett bekymringspunkt, som bør forbedres om det skal bli noe annet enn en tidlig retur tilbake til nest øverste nivå. De har kanskje ikke oddsene på sin side, men vi gir dem tvilen til gode, og plasserer Union Berlin på 16. plassen, som nok engang vil sende dem ut i kvalifiseringsrunden i mai 2020.   

Vårt tabelltips:

  1. 1. FC Union Berlin
  2. Fortuna Düsseldorf 1895
  3. SC Paderborn 07

Gratis konkurranse:
Ta Premier League quizen og vinn opptil 500 000 kr!

Kategorier
Forhåndssaker og kampreferatNyheterTyskland

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker