Tramadol To Buy Uk Tramadol Buy Online Cheap Uk Order Tramadol Uk By Tramadol Online

15.plass: FC Augsburg

FC Augsburg rykket opp til Bundesliga for første gang i klubbens historie i 2012. Siden har de holdt seg i det gjeveste selskap, men for det meste på nedre halvdel. Klarer klubben fra byen som ligger like utenfor München å heve seg fra fjorårets 15.plass?

2018/19-sesongen
Augsburg havnet altså på 15.plass forrige sesong, plassen over Stuttgart, som etter hvert rykket ned gjennom kvalifiseringsspillet. Selv om tabellsituasjonen tilsier at de kjempet i bunnen, var egentlig aldri de rødkledde fra sør nedrykkstruet mot slutten av sesongen. Laget tok nemlig kun ett poeng på de fire siste kampene, og kan derfor prise seg lykkelige over at de tok et godt steg ut av nedrykksstriden før avslutningen av sesongen. I den siste serierunden hadde Augsburg lite å spille for, men 1-8 mot Wolfsburg må likevel sies å være et katastrofalt resultat. Laget til Martin Schmidt bør heve seg fra avslutningen av fjorårets sesong, ellers ender det fort med bunnkamp. 


Har du husket å melde deg på Tiern?
Lever inn din tippekupong her og sjansen til å vinne 161 000kr!
(Fristen er søndag 11.08 , kl. 18:00!)

Aktiviteten i sommer
Augsburg har langt i fra lugget på latsiden i sommer. Mange spillere har både kommet inn portene og forlatt WWK Arena denne sommeren. Flere spennende spillere, og egentlig ganske uskrevne kort med europeiske øyne har ankommet foran kommende sesong. Det gjør Augsburg til et litt uforutsigbart lag, men også veldig spennende å følge. Den dyreste signeringen de har gjort i sommer er en keeper fra Tsjekkia. Tomas Koubek kommer fra Rennes, og har en prislapp på 7 millioner euro. Koubek var Rennes førstevalg mellom stengene i fjor, og kan bli meget spennende å følge i Bundesliga denne sesongen. En nesten like dyr signering, er brasilianeren Iago. Han kommer fra klubben Internacional i hjemlandet, og har i følge Transfermarkt en prislapp på 6,5 millioner euro. 22-åringen har tidligere vært i Inter, men dro derfra tilbake til hjemlandet før han slo gjennom på seniornivå. En annen spennende nykommer er ecuadorianske Carlos Gruezo. Den defensive midtbanespilleren er hentet fra MLS-klubben FC Dallas, og har en fortid i tysk fotball. Han spilte nemlig for Stuttgart mellom 2014 og 2016, og fikk med seg 19 kamper og ett mål for dem, før han dro over dammen, til Dallas. Andre spillere som har kommet inn denne sommeren er Reece Oxford, Ruben Vargas, Florian Niederlechner, Mads Pedersen, Marek Suchy og Noah Sarenren Bazee.

Med så mange nye navn er det naturlig at flere også har forlatt klubben denne sommeren. Jonathan Schmid spilte det mest for Augsburg i fjor, og han har nå forlatt klubben til fordel for SC Freiburg. Schmid kom til Augsubrg foran 2016/17-sesongen, og har mer eller mindre vært fast innventar enten på høyrekanten eller høyrebacken hos de rødkledde siden. Sørkoreanske Dong-Won Ji og greske Konstantinos Stafylidis har også forlatt klubben. Ji går til Mainz, mens Hoffenheim har hentet venstreback Stafylidis, etter at fjorårets førstevalg Niko Schulz dro til Dortmund. Martin Hinteregger var på utlån til Eintracht Frankfurt i fjor, en overgang som er gjort permanent denne sommeren. Augsburg skal angivelig ha mottatt rundt 12 millioner euro for midtstopperen.

Begrunnelse for tabelltips
Augsubrg er et vanskelig lag å spå foran denne sesongen, mye på grunn av en del ukjente signeringer. Likevel er det et lag som har potensialet til å overraske, og med full klaff på de nye signeringene og en skadefri og match-fit Alfred Finnbogasson på topp, kan de utvilsomt klatre oppover på tabellen. Finnbogasson slet mye med skader i fjor, noe laget led stort av. Forhåpentligvis kan islendingen holde skadene unna denne sesongen, og få vist sitt meget høye toppnivå over en hel sesong.

Vi tror videre at nedrykkskampen blir jevnere i år enn i fjor, slik at en sesongavslutning som forrige sesong, ikke holder for Augsburg. Vi tror at nedrykksspøkelset henger lengre over WWK Arena våren 2020, enn det gjorde i 2019, men at klubben nok en gang greier å berge plassen i Bundesliga til slutt. Fjorårets toppscorer Finnbogasson blir en viktig mann også i år, og bør komme seg godt opp på tosifret antall seriescoringer også denne sesongen om Augsburg skal klatre på tabellen (han hadde 10 på 18 kamper i fjor).

Vårt tabelltips:

  1. FC Augsburg
  2. 1.FC Union Berlin
  3. Fortuna Düsseldorf 1895
  4. SC Paderborn 07
Kategorier
Forhåndssaker og kampreferatNyheterTyskland

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker