Tramadol To Buy Tramadol Next Day Visa Tramadol Online Pets Cheap Tramadol Cod Ordering Tramadol Online Legal

17. Fortuna Düsseldorf 1895

En av forrige sesongs overraskelser var nyopprykkede Fortuna Düsseldorf, som til slutt endte på en imponerende 10. plass. Nå venter den berømte tøffe andresesongen for Freidhelm Funkel og hans mannskap.

Vårt andre lag ut i sesongens tabelltips blir Fortuna Düsseldorf. Laget både imponerte og sjarmerte det tyske publikum med noen elleville kamper da de fikk bryne seg på de beste lagene i landet. Vi i Fotballsonen er likevel skeptiske til om suksessen kan gjenskapes. 

Har du meldt deg på i vår Fantasy Premier League konkurranse?
Meld deg på her!

2018/2019 sesongen

De fleste spådde dem et tøft comeback til den øverste divisjonen siden 2013. Det ble det for så vidt også, da klubben sto notert med en seier og kun fem poeng etter de første ti rundene. Men en knallsterk periode før vinterpausen sørget for at laget var på trygg grunn, etter blant annet et 3-3 resultat på Allianz Arena, og en seier over Dortmund i desember, som ble de gulkleddes første tap for sesongen. Etter pausen fortsatte de å plukke jevnlig med poeng, og kunne tidlig i vårsesongen konstatere at de ville være en del av denne sesongens Bundesliga, etter blant annet en bunnsolid 0-4 seier borte mot Schalke 04.   

Aktiviteten i sommer

Laget har mistet de to toppscorerne fra 2018/2019 sesongen. Benito Raman og Dodi Lukebakio hadde begge ti scoringer hver fra hver sin ving. Lukebakio, som scoret alle tre i 3-3 oppgjøret borte mot Bayern München var bare på lån, og har returnert til Watford. Raman har på sin side gått til ligarival Schalke foran kommende sesong.

Som en del av overgangen til Benito Raman, har Düsseldorf fått låne Schalkes Bernard Tekpetey, som forrige sesong var en av de store bidragsyterne til et Paderborn som denne sesongen er tilbake i det gode selskap. De har også handlet inn Nana Ampomah fra den belgiske klubben Waasland-Beveren, som etter planen skal bekle venstrevingen denne sesongen. Verdt å nevne er det også at Håvard Nielsen har returnert fra et bra låneopphold i Duisburg i divisjonen under. Han vil nok ikke få en sentral rolle denne sesongen, men har vært deltagende, samt tegnet seg på scoringslista allerede i årets sesongoppkjøring. Det blir spennende å se om spissen får tillit i år, og om han utnytter den verdifulle spilletiden han vil få.

Begrunnelse for tabelltips

Tross en imponerende sesong, vil det bli en stor prøvelse å berge plassen i år. At lag som presterer over evne en sesong, får en tøffere sesong etter den påfølgende sommerpausen er ikke noe nytt fenomen. Det at deres to største måltrusler ikke er til stede når det sparkes i gang styrker vår mistanke om at det hele ender med nedrykk når samtlige 34 runder er spilt. Men de viste absolutt et høyt toppnivå, og særlig mot topplagene forrige sesong. Ringreven Funkel, som for øvrig er ligaens eldste trener, vil nok bruke all sin erfaring og kløkt på oppgaven om å holde Düsseldorf over streken også denne sesongen. Vi i redaksjonen legger hodet på blokka, i denne noe overraskende tabellplasseringen.

Vårt tabelltips:

  1. Fortuna Dusseldorf 1895
  2. SC Paderborn 07
Kategorier
Forhåndssaker og kampreferatNyheterTyskland

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker