Online Prescriptions Tramadol Best Price Tramadol Online Tramadol Buy Online Purchase Tramadol Overnight Delivery

Sesongspill for Bundesliga

Oddsselskapene har allerede kommet med sesongbaserte spill på seriemestere, topp fire, nedrykk og toppscorere. Det tenkte vi i Fotballsonen å utnytte oss av, hovedsakelig i Tyskland. Det første spillet byr på en saftig gavepakke for de som er tålmodige nok til å vente en hel sesong.

Spill: Dortmund som seriemester
Odds: 5,00
Bookmaker: Norgesspill  
Frist: 16.08.2019 kl: 20:00
Innsats: 6/10 units

Liga: Bundesliga

For de som bare gløttet på tabellen etter sesongslutt i mai, kan det se ut som alt er som det pleier i toppen av Bundesligaen. Bayern vant sitt sjuende strake seriegull i debutsesongen til manager Niko Kovac, men det er lenge siden gullet har suttet så langt inne. Ett velspillende Borussia Dortmund ga kamp helt inn i siste serierunde, og på Signal Iduna sitter de nok igjen med en følelse av at de mistet gullet. Etter 20 runder hadde de gulkledde en luke på sju poeng ned til Bayern og Borussia Mönchengladbach. Sistnevnte ble helt hektet av i vårparten, mens Kovac sitt mannskap tauet inn luken til Dortmund.

Tidvis spilte laget til den nyansatte Lucien Favre en overlegent vakker angrepsfotball. Relasjonene virket å sitte over hele linja, og det var bare ett spørsmål om tid når motstanderen ville sprekke. Marco Reus strålte etter å ha blitt gjenforent med sin gamle sjef fra tiden i Mönchengladbach, og fikk også æren av å bære kapteinsbindet. Jadon Sancho markerte seg for alvor etter ankomsten fra Manchester City, og er nå ligaens mest verdifulle spiller.

Dortmund har for det meste greid å holde gribbene unna fatet. Av nøkkelspillere er det bare Abdou Diallo som har forlatt klubben. På den andre siden har de hentet inn Thorgan Hazard og Julian Brandt fremover på banen, samt gjort låneavtalen med kjempesuksessen Paco Alcacer permanent. De har også hentet en veldig solid venstreback i Hoffenheims visekaptein og landslagsspiller Nico Schulz. For å erstatte Diallo har de dratt til sin argeste konkurrent Bayern München, og hentet hjem Mats Hummels. Denne signeringen sender ut signaler om at Dortmund virkelig mener alvor denne sesongen. Fjorårets prestasjoner og sommerens signeringer virker ikke å påvirke oddsen før årets sesong. Bayern er storfavoritt, med 1,25 i odds på å dra hjem fatet, mens Dortmund har hele 5,00 på Norgesspill. Skal nevnes at oddsen var oppe på 5,50 før generalprøven i den tyske supercupen, hvor Dortmund vant 2-0.

Taler for spillet:

  • Var over store perioder forrige sesong det spillemessig beste laget, og hadde ett godt tak om det hele før vårparten.
  • Den store overgangsvinneren av alle lagene i ligaen. Greide samtidig å svekke Bayern med kjøpet av Hummels. De har heller ikke hentet inn en erstatter for James Rodriguez, som returnerte til Madrid da låneoppholdet var omme.
  • Spillermessig kunne kanskje ikke Arjen Robben, Franck Ribery og Rafinha tilby mye mer for Bayern, men det er voldsomt med erfaring og stabilitet som forsvinner fra troppen.
  • Måten de «mistet» gullet forrige sesong vil gjøre troppen heltent foran denne sesongen.

Taler mot spillet

  • Bayern er en vinnermaskin. Det er en vinnerkultur som går langt inn i garderoben på Allianz Arena, og de kommer i bestefall til å selge seg dyrt.
  • Bayern har også handlet i sommer. De regjerende verdensmestrene Benjamin Pavard og Lucas Hernandez er hentet inn for å styrke backrekka.
  • Selv om det meste handler om Bayern og Dortmund, finnes det lag som Red Bull Leipzig og Bayer Leverkusen, som med en veldig bra sesong fint kan blande seg inn i kampen om ligagullet.


Spill: Bayer Leverkusen topp 4
Odds: 2,25
Bookmaker: Norgesspill
Frist: 16.08.2019 kl: 20:00
Innsats: 8/10 units

Liga: Bundesliga

Bayer Leverkusen åpnet forrige sesong på skrekkelig vis. Laget som Bundesliga-ekspert Eivind Bisgaard Sundet satt opp som seriemester foran sesongen, greide tidlig å avskrive seg i den sammenhengen. Den svake sesonginnledningen gjorde at Heiko Herrlich måtte dra i vinterpausen. Peter Bosz, som på ett tidspunkt ble annonser som toppkandidat for jobben på Lerkendal tok over som sjef for Leverkusen. Nederlenderen fikk umiddelbart ut det voldsomme potensialet som lå i spillertroppen. Med sine offensive styrker herjet de med motstanderne sine, og mot topplaget Eintracht Frankfurt scoret de seks på 36 minutter. Etter å ha vært håpløst langt bak, endte sesongen med en fjerdeplass, og dermed deltagelse i Champions League 2019/2020.

Det har hendt nevneverdige ting i begge ender på overgangsmarkedet for Bayer Leverkusen denne sommeren. Assistkongen Julian Brandt har tatt turen over til ligarivalen Dortmund for 25 millioner euro. Venstrevingen scoret selv sju, og la opp til 14 i sin siste sesong for Leverkusen. I tillegg har Dominik Kohr endt opp i forrige sesongs Europa League-semifinalist, Eintracht Frankfurt.

Men de rødsorte har latt lommeboken stå på vidt gap i samme periode. Etter salget av Julian Brandt har Moussa Diaby blitt hentet fra den franske hovedstaden og PSG. 20-åringen fikk rikelig med spilletid forrige sesong for den franske mesteren, og er til 15 millioner euro ett veldig godt offensivt tilskudd. Bosz har vært på slang hos Hoffenheim, og forsynt seg godt fra midtbane-fruktene. Duoen Kerem Demirbay og Nadiem Amiri kommer for å styrke midtbaneleddet, samt bredden hos en tropp som skal konkurrere både i Bundesliga og Champions League. Venstreback Daley Sinkgraven er også blitt hentet fra Ajax.

Taler for spillet:

  • Etter ansettelsen av Peter Bosz har det meste gått på skinner. Laget virker farlige hver gang de har ballen på motstanders banehalvdel. Tross en veldig svak sesong, helt til sparkingen av Herrlich, greide nederlenderen å hale i land en fjerdeplass.
  • Et godt gjennomført overgangsvindu. De har hentet kvalitet i de posisjonene hvor de trengte dekning, og det ser ut som Bosz har en plan bak pengene han bruker.
  • Ser ut til å beholde gullkalven sin Kai Havertz enn så lenge. Tenåringen er en av de heteste spillerne på markedet, men foreløpig kan Leverkusen glede seg over å ha han til sin disposisjon.

Taler mot spillet:

  • Økonomisk er det både vel og bra med spill i Champions League, men det kan også bli en distrahering og ett hinder for ligaspillet.
  • Selv om en erstatning er på plass, er det store sko å fylle når det gjelder Julian Brandt. Landslagsspilleren har i flere sesonger vært en av Leverkusens viktigste brikker.

Kategorier
NyheterTippingTyskland

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker