Can You Get Tramadol Online Order Cheap Tramadol Online Order Tramadol Online India Order Tramadol Overnight Cod

Oddstips Hønefoss – Melbo Norsk-Tipping ligaen

Da begynner denne avdelingen igjen, og jeg har fulgt med på HBK på treningsfeltet i ferien. De har sett pigge ut. Så dagens spill og vurdering kommer i retning HBK.

Kamp: Hønefoss – Melbo
Spill: H
Odds: 1,42
Bookmaker: Coolbet
Frist: 20.07.2019 kl 16:00
Innsats: 6/10 units

Liga: Norsk Tipping-ligaen avd 6

Luke Torjussen og hans disipler i HBK er nødt til å vinne dagens kamp. Avsluttet vårsesongen med gå inn i ferien med 1 uavgjort og 1 seier. Så de fikk med seg en liten godfølelse inn i ferien. Ligger på en 11.plass med 13 poeng. 2 poeng til nedrykk og 10 poeng opp til førsteplassen. Det vitner om den svakeste 3 div avdelingen i Norge og at alle slår alle(Bortsett fra Leknes) HBK har hatt en venstreback på prøvespill i ferien, men han ble skadet under treningskampen mot Gjøvik. Så usikkert om de signerer han nå.

Melbo på en sterk 5 plass før dette oppgjøret. Har hatt en sesong over evne, og kan vise til gode resultater. Gikk inn i ferien med 2 tap, så er litt spent på hvor de står hen. Melbo har et godt kollektivt og liker å spille ball. De er flinke til å flytte opp backene sine. Har tre mann på 3 mål denne sesongen, som deler målscorer-tittelen.

Taler for spillet:

  • Motiasjonen til HBK for å starte høstsesongen bra er skyhøy. Jeg så de i treningskamp mot Gjøvik mandag og det så veldig bra ut. De vant 2-1 og det ser ut til at Luke Torjussen får en bedre høstsesongen med dette laget.
  • HBK møter et spillende lag, og det kler de bedre enn å møte et lag som legger seg/slår langt.

Taler mot spillet:

  • Legger Melbo seg, så kan HBK få et problem. De har hatt problemer mot etablerte lag i år. Publikumet på AKA er kravstore. Det kan være utfordrende for ungguttene.
Kategorier
NorgeNyheterTipping

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker