Buying Tramadol Online Cod Tramadol Buy Online Uk Online Tramadol Cod Overnight Tramadol 50 Mg Buy Tramadol Buy Cheap Cheap Tramadol Online Uk
SPENNENDE: En av sommerens mest spennende overganger er Julian Brandt fra Bayer Leverkusen til Dortmund. Her er han i aksjon mot Tottenham og Christian Eriksen.

Flere spennende overganger for toppklubbene i Bundesliga

Overgangsvinduet i Tyskland åpner ikke formelt før 1.juli, men allerede har flere av toppklubbene gjort store grep i spillerstallen sin.

Allerede i januar ble det klart at det amerikanske vidunderbarnet Christian Pulisic skal spille for Chelsea fra og med 2019/20-sesongen. Spilleren som i september fyller 21 år, har allerede fått med sag 90 kamper i Bundesliga for Borussia Dortmund. Han er rangert som et veldig stort talent, og overgangen ligger ifølge Transfermark på 64 millioner euro (nesten 630 millioner NOK).

Salget av Pulisic gjør at Dortmund har midler å handle for. De har allerede før overgangsvinduet åpner, sikret seg signaturen til tre spillere, alle kapable til å gå inn i elleveren. Julian Brandt er et av tysk fotballs mest spennende navn. Han har kommet inn portene på Signal Iduna Park fra Bayer Leverkusen. Eden Hazards overgang til Real Madrid er uten tvil en av sommerens største. Hans bror, Thorgan har også meldt overgang til ny klubb. Han skal spille i gult fra og med 1.juli, og kommer fra Borussia Mönchengladbach.

Den tredje bekreftede signeringen for Dortmund, er venstreback Niko Schulz. Han kommer fra Hoffenheim, og er også en spennende tilvekst for de gule. Schulz har etter hvert opparbeidet seg en meget respektfull karriere i Hoffenheim, og står bokført med hele 122 kamper i Bundesliga for de blåkledde. Han står også med åtte A-landskamper for Tyskland, etter debuten mot Peru i 2018. Både Brandt, Hazard og Schulz kommer for en overgangssum rett i nærheten av 25 millioner euro, ifølge Transfermarkt.

Thorgan Hazard skal spille for Borussia Dortmund fra og med kommende sesong. foto: Borussia Dortmund, Twitter.

I tillegg til disse, har Dortmund også gjort låneavtalen til deres toppscorer Paco Alcácer permanent for en sum rett i overkant av 20 millioner euro. Det svenske stortalentet Alexander Isak har i likhet med Pulisic forlatt Dortmund, og har signert for Real Sociedad. Han ble aldri noen megahit på Signal Iduna Park, og satser på å slå ut i full blomst i spansk fotball i årene som kommer.

Flere store navn ut, og to verdensmestere inn

Arjen Robben, Frank Ribery, Rafinha og James Rodriguez forlater alle Bayern München denne sommeren. De tre førstnevnte har ikke fornyet sine kontrakter, mens James Rodriguez opprinnelig skal tilbake til Real Madrid etter at låneavtalen ikke ble gjort permanent. Det er dog sterke rykter på at colombianeren ikke spiller i Madrid neste sesong, men at han hentes av en annen storklubb i Europa.

Etter henholdsvis tolv og ti sesonger i rødt, forlater radarparet Franck Ribery og Arjen Robben (populært kalt Robbery) Bayern München denne sommeren. foto: Bayern München, Twitter.

Bayern München har signert tre spillere så langt før kommende sesong. Både Lucas Hernandez og Benjamin Pavard hadde sentrale roller for Frankrikes VM-lag i fjor, og begge de kommer inn portene før sesongoppkjøringen til Bayern denne sommeren. Førstnevnte kommer fra Atletico Madrid for den svimlende summen 80 millioner euro. Hernandez kan spille både midtstopper og venstreback, og er tydelig en spiller man har stor tro på i München. Pavard koster en del mindre, men også en pris på 35 millioner euro er en del for en forsvarsspiller. Det gjenstår å se, om disse to signeringene gjør at andre forsvarsspillere forsvinner ut portene på Allianz Arena. Jerome Boateng har ved flere anledninger blitt linket bort fra Bayern, og det blir spennende å følge denne sagaen utover sommeren.

Den tredje signeringen de regjerende seriemesterne har gjort, er en meget talentfull angrepsspiller fra Hamburger SV. Fiete Arp har signert for Bayern, og kan minne litt om Robert Lewandowski i spillestilen. Dette er selvfølgelig en voldsom mann å bli sammenliknet med, men om Bayern treffer her, har de erstattet en av Europas beste målscorere, allerede før han er på tur nedover. Arp kan vise seg å bli en strålende signering for Bayern i årene som kommer.

Kjøpte spiller for å selge han videre

Luka Jovic er et navn som nå har blitt mer og mer kjent for de fleste fotballinteresserte den siste tiden. Spilleren som de to siste sesongen har spilt for Eintracht Frankfurt, på lån fra Benfica, har denne sommeren vært involvert i en meget stor overgang. Det spesielle med denne overgangen, er at Frankfurt benyttet seg av opsjonen de hadde på å kjøpe spilleren fra Benfica etter sesongen, en opsjon som kun lå på fem millioner euro. Like etter dette, solgte Frankfurt Jovic til Real Madrid, for hele 60 millioner euro. Klubben gikk dermed kraftig i pluss, på en spiller de kjøpte, for så å selge videre rett etterpå. Jovic har dog levert strålende for de rødkledde fra Frankfurt, og har på sine 54 Bundesligakamper, scoret 25 mål i løpet av de to sesongene han har vært der. Spesielt foregående sesong var stor for serberen, hvor han puttet hele 17 scoringer i Bundesligaen. Kun Robert Lewandowski (22) og Paco Alcácer (18) hadde flere. Det kan også nevnes at Bayer Leverkusen har åpnet sjekkheftet og betalt i overkant av 30 millioner euro for Kerem Demirbay fra Hoffenheim, RB Leipzig har hentet Hannes Wolf fra RB Salzburg for 12 millioner euro, den sveitsiske landslagsbacken Kevin Mbabu har meldt overgang fra Young Boys til Wolfsburg for drøye 9 millioner euro og den tidligere Vikingspilleren Suleiman Abdullahi har signert en permanent avtale med nyopprykkede Union Berlin.

Kategorier
NyheterOvergangerTyskland

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker