Tramadol Where To Buy Uk Cheap Tramadol Canada Tramadol Online Overnight Visa Order Tramadol Mexico Tramadol Order Online Uk Real Tramadol Online

Post-Nord ligaen runde 7

Vi traff på 4 av 5 oddstips forrige runde, så da prøver vi nye tak denne runden. Her er tre nye rykende ferske oddstips.

Kamp: Levanger – Sola
Spill: H
Odds: 1,57
Bookmaker: Coolbet
Frist: 26.05.2019 17:00
Innsats: 4/10 units

Liga: PostNord ligaen avd 1

Levanger har spilt seg opp etter en meget dårlig start på sesongen. På de tre siste kampene har de 2 seiere og 1 uavgjort. De har holdt nullen i de to siste kampene. Så det vitner om at de har hatt fokus på det defensive. Dette er en skikkelig nedrykks kamp, som må vinnes på hjemmebane. Didrik Sereba satte to kasser mot Stjørdals-Blink i cupen. Så han virker å være på gang.

Sola innledet sesongen bra med 1 uavgjort og 1 seier på tre kamper. Etter dette har de stått stille på perrongen. De har tapt de 4 siste kampene sine, og har ikke funnet ut av det spillemessig, offensivt eller defensivt. Så de reiser opp til Levanger med sekken begrenset med selvtillit. Skal de overhodet få med seg noe, må Brunes, Grelland og Remi Johansen opp i ringa.

Taler for spillet:

  • Levanger viser stigende form, og er ubeseiret de siste tre kampene. Det defensive og offensive ser bunnsolid ut og Magnus Powell sitt lag har virkelig satt seg.
  • Levanger har ambisjoner om å være med å prege ligaen, DA skal Sola slåes på hjemmebane.
  • Det kan blåse en del på TOBB arena, og det gir hjemmelaget en fordel. Da de er vandt til å spille ut mot havgapet.

Taler mot spillet:

  • Får ikke Levanger i gang sitt spill, så er Sola flinke til å ligge defensivt og gjøre Levanger utålmodig. Dette blir nok en tålmodighetsprøve for Levanger, og der har de vist i år at de ikke har taklet det helt enda.

Kamp: Stjørdals-Blink – Vidar
Spill: H
Odds: 1,67
Bookmaker: Coolbet
Frist: 26.05.2019 14:30
Innsats: 3/10 units

Liga: PostNord ligaen avd 1

Størdals-Blink med et arbeidsuhell borte mot FFK forrige runde og røyk ut mot Levanger i cupen. De greide ikke å bryte ned den bunnsolide muren FFK hadde satt opp for dagen og de ble spilt ball i hatt med Levanger. Nå Blink hjem, og her kommer det til å smelle fra hjemmelaget. De har levert på hjemmebane denne sesongen, og det kommer de til å gjøre her også. Lillebo, Stokke og Solli blir en håndfull for Vidar som har sett rustne baker til tider denne sesongen.

Vidar hadde et skikkelig arbeidsuhell mot Arendal sist, og stod å stanget mot en vegg. De kom aldri helt i gang i denne kampen.  Da passer det ikke godt å komme til Stjørdal, og bli møtt av en av landets beste angrepstrio. Legenden Daniel Berntsen må styre skuta i en vanskelig bortekamp. For en fantastisk spiller og ikke minst menneske. To mål har han greid å lure inn hittil i år.

Taler for spillet:

  • Stjørdals-Blink har ikke tapt på hjemmebane i år.
  • Vidar har hatt problemer mot lag som er direkte og typisk 4-3-3 lag når de skal forsvare seg.

Taler mot spillet:

  • Blink har tapt de to siste kampene, og kan være på vei inn i en dårlig periode.
  • Kan hende at lagene har blitt mer obs på styrkene til Blink og at de ikke har flere momenter å spille på.

Kamp: Asker – Bærum SK
Spill: Over 2/5 mål
Odds: 1,67
Bookmaker: Coolbet
Frist: 25.05.2019 16:00
Innsats: 5/10 units

Liga: PostNord ligaen avd 2

Asker har vært en bleik utgave av seg selv, og om ikke resultatene bedrer seg. Så tror jeg at Kevin Nicol fort kan være ferdig som trener for dette laget. Med Walstad som sjef, kan alt skje. Asker står med 3 mål på 6 kamper og de ser helt vaksinert ut mot å score mål. 5 poeng på 6 kamper og de ligger på en 11.plass, noe de definitivt ikke kan kjenne seg igjen i. Men nå som det er derby-day så legges alt dette bort.

Bærum har 8 poeng og ligger på en niende plass. De kommer fra en meget sterk seier over Notodden i cupen. Så de har spilt på seg selvtillit. Spillemessig ser Bærum betraktelig mye bedre ut nå, og de kunne fort stått med flere poeng om de hadde vært litt mer kyniske og kliniske i begge boksene.

Taler for spillet:

  • Bærum har gått over 2/5 mål siste 6 av 8 kampene.
  • De syv siste innbyrdes oppgjør mellom disse lagene så har alle kampene endt godt over 2/5 mål.  
  • Bærum har fått i gang flere offensive spillere og de gjør at de har flere kort å spille på.

Taler mot spillet:

  • Tabell, form, spillere og trenere. Alt legges bort på en slik dag. Fordi disse kampene lever sitt eget liv. Det kommer til å bli en knallhard batalje med gulekort og rødekort. 
Kategorier
NorgeNyheterTipping

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker