Order Tramadol Mexico Purchase Tramadol With Mastercard Tramadol Illegal Order Online Order Tramadol From Mexico Tramadol Online Overnight Shipping

Eliteserien preview – Runde 10

Vålerenga – Lillestrøm. Lørdag kl 18:00
Det er klart for fest, krig og et av Norges aller heteste hatoppgjør på Intility Stadion når Vålerenga tar imot Lillestrøm lørdag kveld.

Vålerenga
Ronny Deilas mannskap har vært en attraksjon å følge denne sesongen, og det spesielt på hjemmebane der de står med 4-0-0. På tabellen ligger de på 3.plass med 5-2-2 og 17 poeng, og foran et fullsatt stadion er de nok meget lystne på å plukke tre nye poeng, noe jeg også tror de kommer til å gjøre.

Se opp for
Vålerenga sprudler offensivt, og en av hovedaktørene bak det er Chidera Ejuke. 21-åringen er etter min mening Eliteseriens desidert beste kantspiller og står med fire mål på ni kamper denne sesongen. Med nigerianeren får man mer enn bare scoringer, og dette er en av de type spillerne man betaler inngangsbiletten for å se i aksjon. Se opp for han lørdag kveld!

Mulig startellever
Larsen Kwarasay – Juarez, Lædre Bjørdal, Tollås Nation, Näsberg – Shala, Lekven – Dønnum, Ejuke, Finne – Vilhjalmsson.
Skadet: Adekugbe, Claesson, Michael, Vega.

Lillestrøm
Lillestrøm sliter, og makter ikke å vinne kamper i Eliteserien for tiden. De gulkledde ligger på 13.plass med 2-3-4 og ni poeng etter ni kamper. De har ikke vunnet siden 28.april mot Haugesund, og alt peker mot nok en sesong der de må kjempe en hard og intens kamp mot nedrykk.

Se opp for
Thomas Lehne Olsen er spilleren som scorer målene for dette Lillestrøm-laget, og står med fire mål på ni kamper denne sesongen. Han har slitt med å finne nettmaskene i det siste og lider av at hele laget ikke evner å prestere. Han er likevel en spiss Vålerenga må se opp for.

Mulig startellever
Maric – Rafn, Sheriff, Salquist, Baccay – Gustafsson, Smarason, Pedersen, Krogstad, Ødemarksbakken – Lehne Olsen.
Skadet: Sandberg, Kind Mikalsen, Kippe.

Saken oppdateres…

Kategorier
Forhåndssaker og kampreferatNyheterTipping

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker