Tramadol Rx Purchase Tramadol Orders Online Buy Cheap Tramadol Overnight Order Tramadol Overnight Online Online Rx Tramadol

Eliteserien Fantasy: Før serierunde 10

Mange av våre unge håpefulle er i Polen og spiller U20-EM, men det skal likevel sparkes fotball i Eliteserien og denne helgen har vi fem kamper foran oss. I denne artikkelen skal vi ta en titt på noen spillere som det kan lønne seg å ta inn på fantasy-laget.

Aktuelle spillere å ta inn før runde 10:

Chidera Ejuke (8,4): Vålerenga tar imot Lillestrøm foran et heltent og fullsatt Intility. Vålerenga har vunnet alle fire hjemmekampene sine denne sesongen, og til tider har de vært sprudlende å se på offensivt. Det er meget gøy å se dette laget nå under Deila, og Ejuke er en av de som får det offensive maskineriet til å rulle videre. Nigerianeren har fire mål på ni kamper denne sesongen, og er nok sikkert helt ivrig på å vise seg fram mot Lillestrøm. Dette er en fin spiller å ta inn i forkant av denne runden.

Tonny Brochmann (6,4): Mjøndalen spiller hjemme mot Haugesund, og når de brunkledde spiller er det ofte en tendens til at det blir mange scoringer. En av hovedaktørene bak det offensive spillet til Mjøndalen har vært deres danske midtbanespiller som har fire mål og tre målgivende pasninger på ni kamper i Eliteserien denne sesongen. Han tar i tillegg straffespark også, og kan være en fin mann å sette inn på laget.

Ohi Omoijuanfo (9,8): Har du ikke denne mannen på ditt lag, er det bare å sette han inn med en eneste gang. Han pøser inn scoring etter scoring, og kan fort være mannen som skyter Molde til seriegull denne sesongen. 25-åringen har ni mål og to målgivende pasninger på ti kamper, og man skal absolutt ikke se bort fra at han finnet nettmaskene borte mot Tromsø.

Kategorier
Fantasy EliteserienNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker