Purchase Tramadol No Visa Purchase Tramadol Visa Is Tramadol Illegal To Buy Online Cheap Tramadol Online Cheap Tramadol Online Overnight Delivery

Fantasy: Oppsummering Gameweek 38

I denne artikkelen oppsummerer vi den 38. runden i Fantasy Premier League.

Fotballsonen skal denne sesongen ta et tilbakeblikk på hver gameweek, for å gi våre lesere en best mulig oversikt over hva man kan hente ut av runden i et fantasy-perspektiv. Hva kan tallene fortelle oss fra runden som gikk? Nå er sesongen over, så den eventuelle lærdommen må man ta med seg til neste sesong.

Flest poeng:

  1. Mendez-Laing – 16
  2. Mané, Alexander-Arnold, Schär, Noble – 15
  3. Mahrez, Antonio, Aubameyang, Batshuayi – 13

Rundens overraskelse:
De avgjørende kampene gikk som forventet denne runden, med seier til både City og Liverpool. I kampen om å ende på øvre halvdel av tabellen var dog Watford klare favoritter foran oppgjøret ot West Ham, men tapte til slutt hele 4-1. Dermed ender det med en meget solid avslutning på sesongen for West Ham, med Michail Antonio i strålende form. Watford avslutter på sin side meget svakt med tre strake tap. De har vært et lag det har vært populært å hente spillere fra, men på tampen av sesongen har det betalt seg dårlig.

Rundens skuffelse:
Manchester United har vært en enorm skuffelse den siste tiden, og avsluttet også sesongen på verst tenkelig vis. Fem strake kamper uten seier, og 2-0-tap mot Cardiff i siste serierunde er intet annet enn katastrofalt. Det blir spennende å se hva som skjer på Old Trafford denne sommeren, for slik ståa er nå er det få interessante valg hos Manchester United.

Underliggende stats (utvalgte):

  • Som vanlig kom Salah (5) til flest skudd hos Liverpool, men som så mange ganger før denne våren var det Sadio Mane som fant veien til nettmaskene. Han skapte også flest sjanser for de rødkledde, og med vårens målsnitt er han en must-have.
  • Ilkay Gündogan (5) var den som kom til flest avslutninger for City. Noe overraskende var både Deeney og Deulofeu også på fem, til tross for Watfords stortap. Salomon Rondon kom for øvrig til like mange skudd. Rundens ubestridte avslutter er dog Pierre-Emerick Aubameyang (7) som skjøt seg til toppscorertittelen i siste serierunde.
  • Lucas Digne skapte nest flest sjanser av samtlige denne runden (4). Venstrebacken har vært strålende for Everton denne sesongen og har levert bra med poeng. Den som skapte flest sjanser var forøvrig Alex Iwobi (5).

Lærdom fra helga:

  • Liverpool og Manchester City er overlegne de andre lagene i ligaen, og selv i svært avgjørende situasjoner så viser de seg som de beste lagene.
  • Liverpool-backene har vært strålende denne sesongen, og i siste serierunde avsluttet Trent Alexander-Arnold med småpene 15 poeng. De kommer nok til å bli dyre neste sesong, men basert på antallet poeng denne sesongen så kommer de nok til å koste relativt mye.
  • Bournemouth-kampene kan by på alt. Denne gang fikk vi åtte mål, og det har vært veldig mange mål i Bournemouths kamper denne sesongen. Kun topp seks har scoret flere mål, men de har også tredje flest baklengs av alle.
Kategorier
EnglandFantasyFantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker