Coupon Code For Tramadol Online Cheap Tramadol From India Tramadol Ordering Tramadol Online Texas Order Tramadol American Express
Jose Breton- Pics Action / Shutterstock.com

Neymar-spekulasjonene fortsetter

Brasilianeren ryktes bort fra Paris.

Helt siden rekordovergangen forrige sommer, har det blitt spekulert i om hvorvidt 26-åringen trives i den franske hovedstaden. Ryktene blusset for alvor opp etter at Neymar og Edinson Cavani kranglet om å få ta et straffespark i en kamp mot Lyon, og etter det ble det meldt om dårlig stemning også utenfor banen fra “sikre kilder”. Spesialbehandlingen som ble inkludert i tidenes dyreste overgang var visstnok med på å skape dårlig stemning i spillergruppa, og spanske og franske tabloider fikk gradvis mer vann på mølla.

Den siste uken har både Rivaldo og Ronaldo Nazario, begge tidligere fotballhelter i Brasil, vært ute i media og åpnet for at Real Madrid godt kan bli Neymars neste klubb. Florentino Pérez skal være lysten på å bla frem sjekkheftet i sommer, og Real Madrid-presidenten ryktes å være innstilt på å gjøre Neymar til klubbens første “galáctico”-signering siden James Ródriguez ankom sommeren 2014.

I går kveld meldte den spanske avisen Marca at Paris Saint-Germain-representanter har bekreftet at det ikke finnes noen utkjøpsklausul i kontrakten til Neymar, hvilket i praksis betyr at franskmennene kan avslå hvilket som helst bud, fra hvem som helst.

-Han må dra

Som allerede nevnt har også den brasilianske lengenden Rivaldo luftet sin mening rundt saken. Den tidligere Barcelona-spilleren er sikker i sin sak.

-Han må dra. Han må spille i én av de beste fire ligasystemene i verden, altså i England, Spania, Tyskland eller Italia. Kun der vil han nå sitt fulle potensial og få anerkjennelsen han fortjener, fortalte Rivaldo i et intervju med det brasilianske programmet TV Globo, gjengitt av AS.

-Jeg har sagt det til ham selv: du kan bli verdens beste fotballspiller. Men blir han i PSG kommer han ikke til å oppnå det. Han må dra. I Spania, England, Tyskland, Italia (…) Fotballen er annerledes der.

Han mener å  ha sikre kilder på at Real Madrid leder an kampen om en signatur, selv om det også har blitt spekulert i en Barcelona-retur.

-Han drar ikke til Barcelona, ikke etter alt som har skjedd. Ifølge folk jeg kjenner på innsiden er det svært sannsynlig at han signerer for Real Madrid – og der kan han bli verdens beste.

Neymar er for tiden i Brasil, hvor han jobber med å komme tilbake fra et beinbrudd. Han skal ifølge rapportene være spilleklar 7-10 dager før VM sparkes i gang.

Kategorier
FrankrikeNyheterOvergangerSpania

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker